Czerwiec 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkka wrote:Nie wiem czemu nie mogę skopiować linku żeby zobaczyć, kopiuję mi się niepełny
https://www.fotosik.pl/zdjecie/417ceed82dbe4f98
A teraz ? Coś sie poknocilo mi chyba 🙈
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Domi93 wrote:https://www.fotosik.pl/zdjecie/417ceed82dbe4f98
A teraz ? Coś sie poknocilo mi chyba 🙈 -
aannkka wrote:Teraz widzę😍 śliczny wszystko będzie spójne 😍
No właśnie udało się znaleźć wszystko w jednym wzorze 😆
Mam nawet otulacz to nosidełka ,narazie w koszyku bo kuźwa przeginam już 🤣🤣🤣
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:No właśnie udało się znaleźć wszystko w jednym wzorze 😆
Mam nawet otulacz to nosidełka ,narazie w koszyku bo kuźwa przeginam już 🤣🤣🤣 -
Też miałam tydzień kuriera, dzisiaj przyszła paczka z koszulami, wzięłam S i M. Świetny mają materiał, są bardzo mięciutkie. Zdecydowałam się na te, bo akurat z tych z Dolce Sonno, które chciałam nie bylo mojego rozmiaru.
Szlafrok mam swój ulubiony, więc nie kupuję. Dobrałam koszule kolorystycznie i będzie ok 😊
W tym tygodniu pierwszy raz poszalałam na Vinted i upolowalam za ok 100 pełno świetnych rzeczy. Jestem bardzo zadowolona, wczoraj udało mi się kupić też tam laktator Nano Angelo za 80 zł, dziś paczka została wysłana. Zobaczę jak przyjdzie czy faktycznie warto.
Z gorszych wiesci.. Byłam dzisiaj na nieplanowanej wizycie. Poszłam odebrać wyniki badań w poradni i trafiłam przy okazji do lekarza. Wyszło, że mam cukrzycę ciążowa 😞 wynik po godzinie 186, dostałam skierowanie do diabetologa. Dostanę glukometr i zacznie się nasza przygoda był akurat mój ginekolog,wiec od razu zrobił USG. Mała obróciła się pupą w dół, mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. Trochę podłamałam się niesprzyjającymi informacjami. Beznadziejnie się poczułam z tym wszystkim. Na szczęście już się trochę ogarnęłam, bo przecież tragedii nie ma. Dietą się powinno udać to wyregulować, a mała ma szansę się odwrócić. A pomyśleć, że poszłam tylko odebrać badania i zapytać co robimy z konfliktem serologicznym... Szczepionkę mam już umówioną 8 kwietnia w 30 tygodniu.
Na koniec nasz brzuszek 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 21:52
Gosianka, Annie_, aannkka, Did, Daisy_87 lubią tę wiadomość
-
Myślałam, że mnie to minie, nie mialam nigdy problemów z cukrem. Wagę przed ciąża miałam w porządku, a w rodzinie też nikt nie choruje. Niby nie dużo przekroczyłam, bo norma jest do 180. No ale jednak.. Lekarz niestety nie pocieszył,bo jak to powiedział w ciąży wychodzą słabe punkty na przyszłość. Będę musiała uważać na cukier. Czytam właśnie co mogę jeść, mam wrażenie, że nic, a i tak mam słaby apetyt. Chyba zacznę żyć powietrzem 🙈
-
Majeczk@ wrote:Powiem Wam że nie myślałam że tyle kasy idzie na taką wyprawkę ale xd wolę nie podliczać ile już wydałam na aptekę, ciuszki, ciuchy sobie i wszytsko inne xd
-
Paati# wrote:Też miałam tydzień kuriera, dzisiaj przyszła paczka z koszulami, wzięłam S i M. Świetny mają materiał, są bardzo mięciutkie. Zdecydowałam się na te, bo akurat z tych z Dolce Sonno, które chciałam nie bylo mojego rozmiaru.
Szlafrok mam swój ulubiony, więc nie kupuję. Dobrałam koszule kolorystycznie i będzie ok 😊
W tym tygodniu pierwszy raz poszalałam na Vinted i upolowalam za ok 100 pełno świetnych rzeczy. Jestem bardzo zadowolona, wczoraj udało mi się kupić też tam laktator Nano Angelo za 80 zł, dziś paczka została wysłana. Zobaczę jak przyjdzie czy faktycznie warto.
Z gorszych wiesci.. Byłam dzisiaj na nieplanowanej wizycie. Poszłam odebrać wyniki badań w poradni i trafiłam przy okazji do lekarza. Wyszło, że mam cukrzycę ciążowa 😞 wynik po godzinie 186, dostałam skierowanie do diabetologa. Dostanę glukometr i zacznie się nasza przygoda był akurat mój ginekolog,wiec od razu zrobił USG. Mała obróciła się pupą w dół, mam nadzieję, że jeszcze się odwróci. Trochę podłamałam się niesprzyjającymi informacjami. Beznadziejnie się poczułam z tym wszystkim. Na szczęście już się trochę ogarnęłam, bo przecież tragedii nie ma. Dietą się powinno udać to wyregulować, a mała ma szansę się odwrócić. A pomyśleć, że poszłam tylko odebrać badania i zapytać co robimy z konfliktem serologicznym... Szczepionkę mam już umówioną 8 kwietnia w 30 tygodniu.
Na koniec nasz brzuszek 🥰
Paati# lubi tę wiadomość
-
AgaJulia wrote:Aannkkaa mogłabyś podawać linki skąd masz rzeczy? super zawieszka! 😍
Tutaj zawieszka
https://allegro.pl/oferta/zawieszka-do-smoczka-z-gryzakiem-bawelna-wzory-10537832046
Tabliczki do zdjęć
https://allegro.pl/oferta/tabliczki-do-zdjec-z-miesiacami-i-imieniem-dziecka-9808464020
I od tego sprzedawcy pieluszki muslinowe
https://allegro.pl/oferta/babyboom-pieluszki-muslinowe-pieluchy-baw-premium-10938574216AgaJulia lubi tę wiadomość
-
Jak patrze na Wasze koszule to mam wrazenie ze bym przy Was wygladala jak stara babcia bo ja kupilam bawełniane :p głównie z doctor nap..
Patti cukrzyca jest do opanowania, spokojniePaati# lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Jak patrze na Wasze koszule to mam wrazenie ze bym przy Was wygladala jak stara babcia bo ja kupilam bawełniane :p głównie z doctor nap..
Patti cukrzyca jest do opanowania, spokojnie
Ja też mam do szpitala te zwykłe bawełniane 🙂
Ta w z wiskozy kupuje do domu 🙂
Uwierz ,że nie będziemy patrzeć co zakładamy aby było czyste znam to z autopsji 🙂Ona_89' lubi tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
A ja dziś nie spał pół nocy ... Tak od jakoś dwóch dni mały był bardzo spokojny aż zaczęłam myśleć czy wszystko ok . Matko jak wczoraj zaczął buszować ... Wiecie do tego stopnia,że mi kilka razy wszystko do gardła dochodziło ,ja aż nie wiedzialam czy ja zwymiotuje czy to zgada ale to trwałooze z dwie min i było ok . No żołądek mi owinął chyba flakami 🤭🤣
A miałam się pytać czy Wy też tak macie ,że tak jakby cofa Wam się przy schylaniu ? Nie zawsze ale zauważyłam,że tak zdarza się ,a po jedzeniu to już nie daj Boże buty założyć ...
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔