👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulcia9112 wrote:Ale skoro odbił to po co z nim siedziec jeszcze ? Ja daje swoje z butli a i tak się robi czasem godzina z tych nocnym karmień. Jakbym jej dawała z cycka to bym się chyba po 40 minut musiała budzić, bo ona poje trochę a zaraz zasypia
-
Sunday u nas tak było z pierwszym synem ciągły płacz wyginanie się tyle że nie bo różnicy czy dostawał z piersi czy z butli mm bardzo ulewał tak że i nosem i buzia szło nawet po godzinie czy dwóch bardzo mało spał i ogólnie było brak chęci do jedzenia w końcu uspokoiło się dopiero jak dostaliśmy od piediatry mleko na receptę nutrmagien. Ogólnie to w pierwszych dwóch tygodniach to było dziecko które bardzo ciężko było uspokoić. Jeszcze później pomagał u nas kolzym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2023, 13:28
-
A ja jestem na porodówce. Godzinę temu miałam 6-7 cm. Niestety nie dałam rady bez znieczulenia znowu. Ból był paraliżujący
edka85, Nadulka, Ulcia9112, aeiouy, Mrówka88 lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Kalolika, dzięki za info, trochę to pocieszające, że nie tylko u nas taki problem.
@zazu- kciuki, pięknego porodu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2023, 14:12
-
zazu wrote:A ja jestem na porodówce. Godzinę temu miałam 6-7 cm. Niestety nie dałam rady bez znieczulenia znowu. Ból był paraliżujący
-
Hej dziewczyny.
Udany vbac, bez nacięcia, bez nawet otarcia krocza. Mała od wyjścia z brzucha zainteresowana wyłącznie cyckiem 🤭
Urodziłam 16:41
2570 g, 51 cm
Maleństwo ale zdrowa i świetnie sobie radzi. 10 pktKalolika, Anulka87, Kapod, edka85, aeiouy, Nadulka lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
zazu wrote:Hej dziewczyny.
Udany vbac, bez nacięcia, bez nawet otarcia krocza. Mała od wyjścia z brzucha zainteresowana wyłącznie cyckiem 🤭
2570 g, 51 cm
Maleństwo ale zdrowa i świetnie sobie radzi. 10 pktzazu lubi tę wiadomość
-
2570 g, 51 cm
Maleństwo ale zdrowa i świetnie sobie radzi. 10 pktzazu lubi tę wiadomość
-
2570 g, 51 cm
Maleństwo ale zdrowa i świetnie sobie radzi. 10 pkt
Gratulacje!!! Szybko urośnie
zazu lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które karmią mm lub kpi...Ile wasze maluszki zjadają ml? Moja mała w czwartek kończy 3 tyg. Wiem, że karmi się na żądanie ale zastanawiam się czy nie daje jej za mało. Nie zawsze po jedzeniu woła o jeszcze ale ostatnio budzi się szybciej głodna niż to było wcześniej, stąd rozkminy.🩷 Julka 25.05.2023
-
Ulcia9112 wrote:Dziewczyny które karmią mm lub kpi...Ile wasze maluszki zjadają ml? Moja mała w czwartek kończy 3 tyg. Wiem, że karmi się na żądanie ale zastanawiam się czy nie daje jej za mało. Nie zawsze po jedzeniu woła o jeszcze ale ostatnio budzi się szybciej głodna niż to było wcześniej, stąd rozkminy.
Za to wieczorami mamy mega problemy z usypianiem 😥bo jest bardzo śpiąca i przy butli zasypia a po odlozeniu znowu szuka i usypianie zajmuje ok 1,5h ehh męczy się bidulka z tym zaśnięciem i po godzinie znowu trzeba dokarmiać z 10-20ml żeby zasnęła.