👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulcia9112 wrote:Ale skoro odbił to po co z nim siedziec jeszcze ? Ja daje swoje z butli a i tak się robi czasem godzina z tych nocnym karmień. Jakbym jej dawała z cycka to bym się chyba po 40 minut musiała budzić, bo ona poje trochę a zaraz zasypia
-
Sunday u nas tak było z pierwszym synem ciągły płacz wyginanie się tyle że nie bo różnicy czy dostawał z piersi czy z butli mm bardzo ulewał tak że i nosem i buzia szło nawet po godzinie czy dwóch bardzo mało spał i ogólnie było brak chęci do jedzenia w końcu uspokoiło się dopiero jak dostaliśmy od piediatry mleko na receptę nutrmagien. Ogólnie to w pierwszych dwóch tygodniach to było dziecko które bardzo ciężko było uspokoić. Jeszcze później pomagał u nas kolzym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2023, 13:28
-
A ja jestem na porodówce. Godzinę temu miałam 6-7 cm. Niestety nie dałam rady bez znieczulenia znowu. Ból był paraliżujący
edka85, Nadulka, Ulcia9112, aeiouy, Mrówka88 lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Kalolika, dzięki za info, trochę to pocieszające, że nie tylko u nas taki problem.
@zazu- kciuki, pięknego porodu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2023, 14:12
-
zazu wrote:A ja jestem na porodówce. Godzinę temu miałam 6-7 cm. Niestety nie dałam rady bez znieczulenia znowu. Ból był paraliżujący
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Hej dziewczyny.
Udany vbac, bez nacięcia, bez nawet otarcia krocza. Mała od wyjścia z brzucha zainteresowana wyłącznie cyckiem 🤭
Urodziłam 16:41
2570 g, 51 cm
Maleństwo ale zdrowa i świetnie sobie radzi. 10 pktKalolika, Anulka87, Kapod, edka85, aeiouy, Nadulka lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
zazu wrote:Hej dziewczyny.
Udany vbac, bez nacięcia, bez nawet otarcia krocza. Mała od wyjścia z brzucha zainteresowana wyłącznie cyckiem 🤭
2570 g, 51 cm
Maleństwo ale zdrowa i świetnie sobie radzi. 10 pktzazu lubi tę wiadomość
-
2570 g, 51 cm
Maleństwo ale zdrowa i świetnie sobie radzi. 10 pktzazu lubi tę wiadomość
-
2570 g, 51 cm
Maleństwo ale zdrowa i świetnie sobie radzi. 10 pkt
Gratulacje!!! Szybko urośnie
zazu lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które karmią mm lub kpi...Ile wasze maluszki zjadają ml? Moja mała w czwartek kończy 3 tyg. Wiem, że karmi się na żądanie ale zastanawiam się czy nie daje jej za mało. Nie zawsze po jedzeniu woła o jeszcze ale ostatnio budzi się szybciej głodna niż to było wcześniej, stąd rozkminy.🩷 Julka 25.05.2023
-
Ulcia9112 wrote:Dziewczyny które karmią mm lub kpi...Ile wasze maluszki zjadają ml? Moja mała w czwartek kończy 3 tyg. Wiem, że karmi się na żądanie ale zastanawiam się czy nie daje jej za mało. Nie zawsze po jedzeniu woła o jeszcze ale ostatnio budzi się szybciej głodna niż to było wcześniej, stąd rozkminy.
Za to wieczorami mamy mega problemy z usypianiem 😥bo jest bardzo śpiąca i przy butli zasypia a po odlozeniu znowu szuka i usypianie zajmuje ok 1,5h ehh męczy się bidulka z tym zaśnięciem i po godzinie znowu trzeba dokarmiać z 10-20ml żeby zasnęła.