👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunday_92 wrote:Straszna ze mnie panikara, muszę trochę odpuścić, bo codziennie ważę młodego i mierzę mu temperature 🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2023, 14:36
-
Sunday_92 wrote:Straszna ze mnie panikara, muszę trochę odpuścić, bo codziennie ważę młodego i mierzę mu temperature 🤦♀️❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
U nas pewnie do rana odpadnie bo trzyma się już na jednym włosku. Potem jeszcze ma prawo się sączyc wydzielina aż się całkiem zagoi po kilku dniach.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Zgadzam się, ze drugie dziecko leczy z przewrażliwienia xD w ogóle to drugie mysi mieć twardy tyłek od początku, bo nie ma zmiłuj, wieczny hałas, nie ma całodziennego leżenia na piersi mamuni, wszystko szybko, przebierane w locie, bo już starszak ciągnie za nogawkę albo właśnie rozlewa wodę na drewnianą podłogę albo ma inny cudowny pomysł i trzeba szybko reagować xD moja mała pięknie załapała pierś od początku i je co 1,5 h, czasem ją karmię na stojąco albo w powietrzu, bez podparcia rogala czy czegoś, bo akurat układam klocki na podłodze u syna i cieszę się, że ogarnęła to jedzenie sprawnie, bo to co było z młodziakiem... teraz od razu przeszlibyśmy na butelkę, bo nie byłoby czasu na naukę.
U nas równo 2 tygodnie życia i nadal pepek mocno się trzyma. U syna odpadł po 6 tygodniach i wydaje mi się, że tu też nieprędko odpadnie. -
Taaaak zgodzę się że przy kolejnym dziecku niema cackania się 🤣🙈u nas też czasem karmienie w locie i przebieranie na predce lub gdzie się da bo właśnie się koloruje że starszymi czy robi obiad 🙈🤣i musi mieć twardszy tyłek bo niepospi w ciszy, nie polezy w spokoju bo albo wieczne larmo przy rodzeństwie albo przy lezeniu czy karmieniu rodzeństwo ja tarmosi 🙈🙈
U nas pępek odpadł po 2 tygodniach, lekko podkrwawial na początku ale nic więcej się nie działo -
Sunday_92 wrote:Straszna ze mnie panikara, muszę trochę odpuścić, bo codziennie ważę młodego i mierzę mu temperature 🤦♀️
Hahahaha,skąd ja to znam 🤪 ciekawe jak będzie z drugim...chociaż ja na drugie imię mam panikara,więc nie wiadomo,jak będzie 😅 -
Mała ma pieniąca ślinę i lekki katar. Wyczytałam że ta slina świadczy o rsv, zapaleniu oskrzelikow. Synek jest sterydzie do nosa i nebudose inhaluje, bo ma kaszel I katar, katar mokry się zrobił. Nie wiem, co z małą... szpital? Jutro do poloznej będę dzwonić.
-
korallik wrote:Mała ma pieniąca ślinę i lekki katar. Wyczytałam że ta slina świadczy o rsv, zapaleniu oskrzelikow. Synek jest sterydzie do nosa i nebudose inhaluje, bo ma kaszel I katar, katar mokry się zrobił. Nie wiem, co z małą... szpital? Jutro do poloznej będę dzwonić.
-
korallik wrote:Mała ma pieniąca ślinę i lekki katar. Wyczytałam że ta slina świadczy o rsv, zapaleniu oskrzelikow. Synek jest sterydzie do nosa i nebudose inhaluje, bo ma kaszel I katar, katar mokry się zrobił. Nie wiem, co z małą... szpital? Jutro do poloznej będę dzwonić.
U nas tfu tfu stabilnie. Starszak już prawie zdrowy. Średnia córka od rana gorączkowała ale potem już coraz lepiej. Dostała rano leki i teraz wieczorem to już tak zupełnie profilaktycznie bo 37 miała ale taka jeszcze płaczliwa i rozbita. Ale myślę że od jutra będzie zdrowieć. Ja walczę... Czuje że gardło niemoje, byłam trochę rozbita ale nie rozłożyło mnie póki co. Młoda zdrowa. 🤦 Mąż też zdrowy. Oby tak zostało❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Dziewczyny, jestem na porodówce. 4 cm rozwarcie.
Anulka87, Sunday_92, zazu lubią tę wiadomość
-
Edka,trzymamy kciuki!!
Kalolika,ja przez weekend tylko ktg. jutro niby balonik. Ogólnie to jestem taka zła,że tu jestem. Spałam może 2 h,bo przez.cala dobę,co dwie h sprawdzają,czy serce dziecka bije....i co zasne,to się budzę 😭 dziś spacerowałam non stop i masowalam brzuch/piersi. Mam jakieś bóle okresowe,ale czy coś więcej,to jutro zobaczą. Generalnie mam kryzys 😭😭😭 tęsknię za Chłopakami i w ogóle 🥺 -
No i urodziłam ekspresowo, bo o 1.45, waga 3770g i 54 cm! 😁😁😁Nic nie pękło, nie musieli też nacinać, parte tylko 5 min.
zazu, Madziq6, Kalolika, Anulka87, Mrówka88 lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:No i urodziłam ekspresowo, bo o 1.45, waga 3770g i 54 cm! 😁😁😁Nic nie pękło, nie musieli też nacinać, parte tylko 5 min.
edka85 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:No i urodziłam ekspresowo, bo o 1.45, waga 3770g i 54 cm! 😁😁😁Nic nie pękło, nie musieli też nacinać, parte tylko 5 min.
edka85 lubi tę wiadomość