👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
edka85 wrote:Kappd super!
MalaEw, a to nie dzisiaj?
Dzisiejsze wizyty: KarMar, zazu, Domi87, Miaukens, Baśniowa.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Kapod, cieszę się, że wszystko dobrze. U mnie dzisiaj też lepiej, rano na szkoleniu w pracy miałam test i poradziłam sobie prawie doskonale, a spodziewałam się przy moim rozkojarzeniu opłakanych wyników.
Wizytę mam po południu, dam znać wieczorem, jak poszło.Anulka87 lubi tę wiadomość
-
A faktycznie. Przecież dziś jest 7.11, a wasze wizyty mają być 8.11... Ok, czyli jutro wysyp wiadomości. Dziś tylko Miaukens.
-
Hej, jak tydzień spokojny tak weekend gwarny, koleżanki dziewczynek nocowały. O ciazy u mnie też nikt nie wie (tylko dyrekcja w szkole) tesciowie myślą że znowu mam problemy z kręgosłupem...strasznie głupio mi że ich okłamujemy, ale boję się powiedzieć. Tzn z jednej strony chciałabym powiedzieć wszystkim,a z drugiej boję się...może jak po następnej wizycie będzie dobrze to powiemy naszym rodzicom. Dziewczynki też pewnie się dowiedzą, jestem bardzo ciekawa jak zareagują 🙂
Ja staram się pić 2-3 l, przy krwiaku też to jest podobno bardzo ważne.
Cieszę się z dobrych wieści i trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu!! -
Hej jestem tu nowa termin mam na 16.06.2023 będzie to pierwsze dziecko po 2 poronieniach 7 lat starań.cud naturalny dzięki profesor Jerzak z Warszawy.
Jestem w 8t2dz z maleństwem oki tylko mam krwiaka i muszę leżećAnulka87, Kapod, Martyna175, Mrówka88, Miaukens, edka85 lubią tę wiadomość
-
Mal86 wrote:Hej jestem tu nowa termin mam na 16.06.2023 będzie to pierwsze dziecko po 2 poronieniach 7 lat starań.cud naturalny dzięki profesor Jerzak z Warszawy.
Jestem w 8t2dz z maleństwem oki tylko mam krwiaka i muszę leżećMal86 lubi tę wiadomość
-
Hej staraczki.
Ja juz po wizycie serduszko ladnie pyka kropek walczy. Do mojej duzej torbieli (wciaz 9 cm) dolaczyl krwiaczek podkosmowkowy.. lekarz mowil ze to dosc czeste i normalne. Czy ktoras z was tez to ma? Nasteona wizyta za 2 tyg.. zeby wlasnie kontrolowac i torbiel i krwiaka.Dominisia35, Anulka87, Mrówka88, Miaukens, edka85 lubią tę wiadomość
Stwierdzone pcos.
💔 czerwiec 2021, ciaza naturalna
Starania na powaznie od maja 2022
Termin: 21.06 chlopak 🥰
Polowkowe: 01.02 (pepowina dwunaczyniowa) -
Basniowa wrote:Hej staraczki.
Ja juz po wizycie serduszko ladnie pyka kropek walczy. Do mojej duzej torbieli (wciaz 9 cm) dolaczyl krwiaczek podkosmowkowy.. lekarz mowil ze to dosc czeste i normalne. Czy ktoras z was tez to ma? Nasteona wizyta za 2 tyg.. zeby wlasnie kontrolowac i torbiel i krwiaka.
Hej ja mam krwiaka w górnym biegunie jaja płodowego już dwa razy plamiłam i dlatego muszę leżeć biorę nospe max3x1 i rutinoscorbin 3x2. -
Ja przez powracające krwiaki także przyjmuję nospe 3x1, dodatkowo progesteron besins i heparynę.
Krwiaka podkosmówkowego miałam w pierwszej ciąży, niestety się oderwał. Ale tak jak mówił lekarz tego rodzaju krwiak jest najczęstszy i przeważnie się wchłania ładnie ☺️Basniowa lubi tę wiadomość
-
Ja biorę clexane, acard, witaminy, dha, duphaston 3x1 wiec tez niezły zestaw 🫠
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2022, 18:54