👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wie trochę osób - mama, bratanica, kilkoro najbliższych przyjaciół i szef. No i mąż oczywiście Ale jakoś szczególnie o tym nie rozmawiam z dalszymi osobami, jedynie z mężem i na forum.
Dziś u mnie już odrobinę lepszy dzień pod kątem mdłości, ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca bo wczoraj właśnie pod wieczór zaczal się hardcore.
Magggie w życiu bym tyle chyba nie wypiła 😯 Pije herbatę, roibossa, pokrzywę, trochę wody z cytryną jak mnie najdzie. Pewnie z 1,5 litra będzie.
Anulka, Madziq zbijam piątkę jeśli chodzi o te uczucie zimna i dreszcze. Często czuje się jakbym była chora albo miała zaraz być, a temperatura w normie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2022, 15:53
-
Ja miewam od 18k do 20k. Dziś mam już ponad 21k. Pytałam się gina,czy mogę być aktywna czy bardziej bierna,wg niego jeśli nic się nie dzieje,to tak. Ale tak się dziś zaczęłam zastanawiać po rozmowie z koleżanką...🤔
Czasem w niepogodę i jak 8h przy biurku siedzę ,to mam ponad 10k,żeby nie było,że codziennie mam tak dużo .Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2022, 19:22
-
Kapod powodzenia, oby wszystko było dobrze 🤞🍀 Nie słyszałam o takiej przypadłości ale mam nadzieje że na kolejnej wizycie nie będzie już po tym śladu 💚
Ja w tym tygodniu tylko lecę na badanka, do mojej wizyty jeszcze lata świetlne 😮💨 jak sobie pomyślę że ostatnio widziałam 7tygodniową fasolo-krewetkę a na kolejnej wizycie w połowie 11 tygodnia mogę już zobaczyc całkiem realnego małego człowieczka... 🤩 No nic, pozostaje czekac z utęsknieniem 🍀Kapod lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Hejka:) kto w tym tygodniu wizytuje:)? Ja już jutro ♥️
Ja też jutro. Nerwy już mnie pokonały. Tak jak byłam w miarę spokojna tak teraz stres że mnie wychodzi. Na którą masz wizytę?❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Ja jutro 14:30 😊 muszę sprzedać mamie synka, bo niestety ma kaszel i nie idzie do przedszkola 🫠
-
Kappd super!
MalaEw, a to nie dzisiaj?
Dzisiejsze wizyty: KarMar, zazu, Domi87, Miaukens, Baśniowa.