👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Namisa wrote:A jakie ryzyka w tej pappie ci wyszły? Skoro już tak miałaś i synek zdrowy to pewnie lepiej to przyjęłaś niż gdyby to była pierwsza taka sytuacja. Na pewno tym razem będzie podobnie jak ostatnio, grunt że usg wzorowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2022, 18:50
-
Przyszly dziś wyniki nifty pro i wszystko prawidłowo, same bardzo niskie ryzyka. Na usg też wyszło dobrze. I już na usg widziałam rozkraczoną dziewczynkę, żadnego ogonka nie było, ale lekarka stwierdziła, że nie będzie zgadywać i czekamy na nifty. A przyszło po południu. I mamy dziewczynkę do pary 😍🥰
Namisa, Kapod, Kalolika, Ani0nka, Nadulka, Sunday_92, Martyna175, Asiaa91, edka85, Gravity, Ewk@, Madziq6 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a duzo z was robi badanie nifty? Ja na ta chwile robie badania prenatalne i pappa i zastanawiam sie czy nifty jest faktycznie konieczne..Stwierdzone pcos.
💔 czerwiec 2021, ciaza naturalna
Starania na powaznie od maja 2022
Termin: 21.06 chlopak 🥰
Polowkowe: 01.02 (pepowina dwunaczyniowa) -
Sprawdziłam sobie z poprzednimi USG jak to wyglądało i tu nie sprawdzili mi nawet albo nie napisali lokalizacji łożyska. Zastanawiam się czy sprawdzenie łożyska to standard czy zależy to od lekarza badającego.
-
Basniowa wrote:Dziewczyny a duzo z was robi badanie nifty? Ja na ta chwile robie badania prenatalne i pappa i zastanawiam sie czy nifty jest faktycznie konieczne..
Nie jest konieczne, ja po jutrzejszych wynikach zdecyduje ale to tylko przez wynik pappy -
U nas tez wszystko okej! Płeć na kartce zapisana, dostała ją moja przyjaciółka, a w sobotę mam imprezkę urodzinowa i będzie baloooon 🥰
Kalolika, Nadulka, Kapod, Lil.ja, edka85, Gravity, Ewk@, Anulka87 lubią tę wiadomość
-
Basniowa wrote:Dziewczyny a duzo z was robi badanie nifty? Ja na ta chwile robie badania prenatalne i pappa i zastanawiam sie czy nifty jest faktycznie konieczne..
Ale rozumiem dziewczyny, które robią z własnej potrzeby bo tez początkowo chciałam dla swojego spokoju..
widząc ze wszystko z dzidzia Ok odpuściłam ale ogolnie wewnętrznie jestem spokojna i jestem dobrej myśli ❤️
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
korallik wrote:Przyszly dziś wyniki nifty pro i wszystko prawidłowo, same bardzo niskie ryzyka. Na usg też wyszło dobrze. I już na usg widziałam rozkraczoną dziewczynkę, żadnego ogonka nie było, ale lekarka stwierdziła, że nie będzie zgadywać i czekamy na nifty. A przyszło po południu. I mamy dziewczynkę do pary 😍🥰
@Basniowa - NIFTY nie jest konieczne, my byliśmy zdecydowani robić, bo ja po leczeniu i długich staraniach jestem przewrażliwiona, a jak to stwierdził mój lekarz, pappa to tylko statystyka z marginesem błędu. Po kosztach leczenia niepłodności i tym, że mieliśmy podchodzić do ivf, na które liczyliśmy około 20tys. to już mi się nawet ten koszt NIFTY nie wydaje taki wysoki.
-
Madziq, uff... Niepotrzebny stres, ale najważniejsze, że wszystko jest ok.
Ewk@, prenatal uno.
Kalolika, jak mi przy pierwszym dziecku wyszła kiepska pappa i później miałam 3 tyg wyjęte z życia z powodu stresu, to w kolejnych ciążach unikałam pappa jak ognia, opierając się tylko na obrazie usg. I teraz tez tak zrobię.Anulka87 wrote:Któraś jest już na L4? Kiedy planujecie iść?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2022, 20:56
-
Jak będziecie znały płeć to piszcie i na pierwszej stronie proponuje by zmieniać ♥️ Na 💙 lub 💝
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2022, 20:56
-
eMPe wrote:Jakos tak smutno bez tych serduszek na 1 stronie...
-
Mal to normalne plis bez paniki ból okresowy jest normalny macica się rozciąga
Mal86 lubi tę wiadomość
-
Mal86 wrote:Hej laski 11 tydzień i mam od dwóch dni ból brzucha jak na okres ,ktoś coś miał podobnego?
-
Mal, ja ciągnięcia i kłucia czuje, ale skurczy jak na miesiączkę nie. Ale każdy ma inne odczucia, inaczej interpretuje pewne sygnały z ciała, więc to może być twoja norma. Pierwszy raz takie coś czujesz, wcześniej tego nie było? Jeśli cię coś niepokoi to skontaktuj się z lekarzem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2022, 10:04