👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunday_92 wrote:Kurczę dzisiaj 9 dzień roboczy oczekiwania na wynik NIFTY i telefon, że jest opóźnienie i możliwe, że w 10 dniach roboczych się nie zamkną. Już mnie niezły stres przez to bierze, planowaliśmy w weekend powiedzieć rodzinie i znajomym o ciąży, nawet kupiliśmy balony z confetti, ale w takim razie wstrzymamy się z mówieniem, nie czuje się komfortowo z oznajmianiem tej nowiny bez wyników jutro USG prenatalne i bez sensu, że tego NIFTY do tego czasu nie będzie...
Kurde ciekawe czy u mnie też będzie opóźnienie. A kiedy przyszła Ci wiadomość, że jest w laboratorium? Od razu na drugi dzień?
-
Ja robiłam przez swojego lekarza, także nie dostawałam powiadomienia
Ale właśnie dzwonił lekarz i jest wynik, wszystko w porządku, zdrowy chłopiec 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2022, 17:46
Mal86, Namisa, Kalolika, Liliili, Nadulka, edka85, Ewk@ lubią tę wiadomość
-
Witamy się z arbuzem planowo na termin 28.06.23 ☺️
Kalolika, Anulka87, Namisa, Nadulka, edka85, MalaEw, Ewk@ lubią tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
A6, ileż to ja musiałam na ciebie czekać
Sunday, gratuluję!Sunday_92, A-6 lubią tę wiadomość
-
Moja córka miała wczoraj urodziny i powiedzieliśmy jej o ciąży
Nie wytrzymałam do mikolajek ale to nic.. bo powiedziała ze dostała najpiękniejszy prezent urodzinowy i wszystkim się chwaliła jak przyszły do niej koleżanki na imprezkę to pierwsze co pokazywała zdjęcia z usg 🥳 a ze będzie braciszek to już w ogóle aż piszczała 🙈❤️
Jej radość jest dla mnie ukojeniem na wszystkoKalolika, zazu, Gravity, edka85, Ewk@ lubią tę wiadomość
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
Nadulka wrote:Moja córka miała wczoraj urodziny i powiedzieliśmy jej o ciąży
Nie wytrzymałam do mikolajek ale to nic.. bo powiedziała ze dostała najpiękniejszy prezent urodzinowy i wszystkim się chwaliła jak przyszły do niej koleżanki na imprezkę to pierwsze co pokazywała zdjęcia z usg 🥳 a ze będzie braciszek to już w ogóle aż piszczała 🙈❤️
Jej radość jest dla mnie ukojeniem na wszystkoNadulka lubi tę wiadomość
-
Nadulka wrote:Kochana widzę, ze nie tylko mnie dopadła bezsenność 🙈
W pierwszej ciąży tez miałam taki etap, ze budziłam się w środku i nocy i nie spałam kilka godzin 🤭
Przeglądam imiona hiii -
Hejo
U mnie coraz gorzej z wymiotami. Jadę na badania i potem po kroplówy. Zwracam wszystko co wypije także mało zabawnie...
Zazdroszczę tym co przechodzą ciążę bez dolegliwości.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
U mnie w brzuszku rośnie Oliwier 💙 wczoraj wybraliśmy wszyscy wspólnie to imię ☺️ Uwielbiam do brzuszka mówić juz po imieniu
Nadulka, Namisa, Mal86, edka85 lubią tę wiadomość
-
zazu wrote:Hejo
U mnie coraz gorzej z wymiotami. Jadę na badania i potem po kroplówy. Zwracam wszystko co wypije także mało zabawnie...
Zazdroszczę tym co przechodzą ciążę bez dolegliwości.01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
Mal86 wrote:I ja tak mam 4.00 lub 6.00 wybudzam się i już spać nie mogę ..
Mam to samo, 6:30 a ja już oczy jak pięć złotych od kilku dni. Łazienka, siku i absolutnie już nie mogę zasnąć. A jako że spokojnie mogę już zasnąć nawet o północy (nie to co kilka tygodni temu, gdzie 21:30 to byl środek nocy) to mam wrażenie że nie dosypiam jak trzeba. Moja mama mi mówi że mam spać, bo inaczej dziecko nie będzie mi spać 😅 Jakby to ode mnie zależało 😆 -
U nas będzie Gustaw dzisiaj USG prenatalne, trzymajcie kciuki 🤞
Nadulka, Mal86 lubią tę wiadomość
-
zazu wrote:Hejo
Zazdroszczę tym co przechodzą ciążę bez dolegliwości.
O jeju, przykro mi że aż tak to przechodzisz Oby to już była końcówka tej męczarni, jeszcze chwila i drugi trymestr - musi być choć troszkę lepiej. Za każdym razem jak czytam takie posty z Waszej strony to rośnie moja wdzięczność do mojego dobrego stanu i samopoczucia, przypominajac mi o jego możliwej ulotności. Jednak ciąża to zmienna materia - oby u tych z Was które przetyrał pierwszy trymestr szybko zmieniło się na dobre.