CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:
https://zapodaj.net/plik-2Cvzqa7EBy
Zapomnaiam że miałam foty zrobić wczoraj. Tyle się ostał przed wyniesieniem po suszeniu
https://zapodaj.net/plik-2Cvzqa7EBy
Te zielone śpiochy to moje ubranko idealne, szkoda tylko że wyglada średnio ładnie . No ale śpiochy mało kiedy bywają ładne.
Co dla dziewczynki to dla dziewczynki, śliczny ten kombinezon 🤩.
Ja przy segregowaniu powyrzucałam od razu takie małe jeansowe spodnie, bo to dla mnie totalnie niepraktyczne. -
U mnie się suszy 2 pranie
https://zapodaj.net/plik-aHAXqCnRw1
Na prawdę bardzo ładnie pachnie ten ludwik i nie kicham po nim, gdzie ja mam problem z zapachami przy mojej astmie.przygodami66, Elza1234, Lauraa, Werzol, Revolutionary , Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, że same dobre wiadomości u Was
Anuncja, dużo zdrowia!
Ja się jakoś trzymam ale nie ukrywam, że cykam się na myśl o wizytach typu immunoglobulina i x godzin w poczekalni bo już tyle przetrwałam, że słabo byłoby się pochorować
Immunoglobulinę mam za tydzień, a Małą zobaczę równo za 2 tyg, już się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że ładnie rośnie po żelazie 😊 ja na pewno już nie czuję się tak slabo, wracam z jogi😊
Jeżeli immunolog zaleci mi rsv i krztusca to ja to raczej rozłożę w czasie i mam zamiar zbadać morfologie, ob, crp tuż przedWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 13:33
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Co do szczepienia to krztuśca z grypą miałam jakoś w 27 tygodniu na dwie ręce, a po rsv pójdę po 1 kwietnia to będzie 31-32 tydzień. Po krztuścu z grypą czułam tylko ból rąk wieczorem i nic więcej. Mam nadzieję, że po rsv też się będę dobrze czuć.
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
SZKODNIK wrote:U mnie się suszy 2 pranie
https://zapodaj.net/plik-aHAXqCnRw1
Na prawdę bardzo ładnie pachnie ten ludwik i nie kicham po nim, gdzie ja mam problem z zapachami przy mojej astmie.
Duże jakieś te ubranka ,zwłaszcza skarpety na tym zdjęciu.
Gusia śpiochy są zdecydowanie babcine. Ciężko w ogóle jest już kupić. Ja lubię dlatego biorę co jest😅 -
Karola3xJ:D wrote:Kupie sobie kiedyś,póki co wzbogaciłam się sie o kapsułki lovela.
Duże jakieś te ubranka ,zwłaszcza skarpety na tym zdjęciu.
Gusia śpiochy są zdecydowanie babcine. Ciężko w ogóle jest już kupić. Ja lubię dlatego biorę co jest😅
Karola, coś Ty...wszystko max 56 -
Karola widziałam ostatnio w smyku takie komplety z bodziakami, jakby Cię napadło na nowe
W poprzednich ciążach po krztuścu też miałam tylko ból ręki. Zobaczmy jak po RSV. Dawajcie znać, jak się zaszczepicie, czy miałyście jakieś objawy. Moją przyjaciółka się szczepiła niecałe 2 miesiące temu i mówiła, że totalnie nic jej nie było po tej szczepionce -
Gusia_ wrote:Karola widziałam ostatnio w smyku takie komplety z bodziakami, jakby Cię napadło na nowe
W poprzednich ciążach po krztuścu też miałam tylko ból ręki. Zobaczmy jak po RSV. Dawajcie znać, jak się zaszczepicie, czy miałyście jakieś objawy. Moją przyjaciółka się szczepiła niecałe 2 miesiące temu i mówiła, że totalnie nic jej nie było po tej szczepionce -
Gusia_ wrote:Karola widziałam ostatnio w smyku takie komplety z bodziakami, jakby Cię napadło na nowe
W poprzednich ciążach po krztuścu też miałam tylko ból ręki. Zobaczmy jak po RSV. Dawajcie znać, jak się zaszczepicie, czy miałyście jakieś objawy. Moją przyjaciółka się szczepiła niecałe 2 miesiące temu i mówiła, że totalnie nic jej nie było po tej szczepionce
A mojego męża po krztuścu to tylko ręka bolała jeden dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 14:12
-
U mnie taka wyprawka do szpitala ze strony porodówki:
Wiadomo ze przy planowanym CC troche inaczej, omijam niektóre rzeczy ale np 5 szt śpiochów? W sensie muszę kupić jednak te takie zapinane na ramionach na napy?
Dziś będę też robiła listę aptecznych rzeczy i dla mnie i dla małej w końcu bo pora zamówić 😊 -
Karola3xJ:D wrote:A oni serio nie zapewniają ciuszków?
No widzisz mam se wszystko wziąć 😀 nie no w sumie dla mnie to lepiej, ja wolę dać swoje.
Właśnie tak jak Gusia piszesz pomyślałam o pajacykach i chyba właśnie takie pajacyki wezmę. -
magdalena321 wrote:No widzisz mam se wszystko wziąć 😀 nie no w sumie dla mnie to lepiej, ja wolę dać swoje.
Właśnie tak jak Gusia piszesz pomyślałam o pajacykach i chyba właśnie takie pajacyki wezmę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca, 14:41
magdalena321 lubi tę wiadomość
-
Ja to się w sumie nie sugeruję tą listą ubraniowa ze szpitala
Wezmę sobie parę kompletów ubranek jakie będę chciała i tyle. Myślę że to tylko sugestia że str szpitala co wziąć, przecież to w sumie nasza sprawa -
Karola3xJ:D wrote:A weź i spodenki. To Twoja sprawa co weźmiesz. Oni tak tylko piszą. Ma być coś na grzbiet i na nogi. A to co tam zabierzesz to Twoja broszka. Zastanawiam sie tylko czy na 100% nie jest to stara lista
Dodana z końcem 2023r 😀
Nie no ja wezmę też to co ja chcę, wezmę ze dwa pajacyki bo wiadomo jakby mi miała jakas położna ją ubrać czy co to żeby nie było bo ja po CC przecież od razu nie wstanę ale jak już wstanę na nogi to se ubiorę w co chce i później na wyjście też co chce ☺️
A gdzie takie najmniejsze czapeczki bawełniane kupić? Bez żadnych uszów czy innych supełków ??