X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 28 marca, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel na tym etapie ciąży zgaga normalka. Ja codzień się z nią męczę i w dodatku skończyły mi się dziś tabletki a zapomniałam powiedzieć mężowi jak robił zakupy, żeby podskoczył do apteki 😅

W ogóle słuchajcie, ja też dziś mam powody do otwierania szampana! Wygrałam konkurs na mega projekt i to taki dlugofalowy. Normalnie skakałam z radości jak odczytałam maila. Termin oddania początek przyszłego roku więc będę miała co robić jesienią ❤️❤️❤️ narzekam że mi się nie chce ostatnio pracować ale nie umiem żyć bez tego 😅 nic mnie tak nie napędza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca, 18:50

asiun, Paulinaaa_, Nosa, Cel95, Elza1234, Anabbit, Blackapple, amoze, Truuskaawka, Moooniii, xSmerfetkax, CelinaJan, KasiaGosiaWerka, kasssia, SZKODNIK, Margareetka, Lauraa, Alex_92, Anuncja, Werzol, Katikat, eeemakarena, Lola93, Natalia1992 lubią tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • asiun Autorytet

Wysłany: 28 marca, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Cel na tym etapie ciąży zgaga normalka. Ja codzień się z nią męczę i w dodatku skończyły mi się dziś tabletki a zapomniałam powiedzieć mężowi jak robił zakupy, żeby podskoczył do apteki 😅

W ogóle słuchajcie, ja też dziś mam powody do otwierania szampana! Wygrałam konkurs na mega projekt i to taki dlugofalowy. Normalnie skakałam z radości jak odczytałam maila. Termin oddania początek przyszłego roku więc będę miała co robić jesienią ❤️❤️❤️ narzekam że mi się nie chce ostatnio pracować ale nie umiem żyć bez tego 😅 nic mnie tak nie napędza
    Gratulacje !♥️

preg.png

⏸️09.10.2024
    🤱💙❓

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 08.2016 💓
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 28 marca, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Jakieś konkretne?🤔bo tydzień temu piłam warkę cytrynową radler i okocim wiśniowe.
    Mój też skakał jak głupek po tym.
    Heinekena ,ja smakowych nie pije bo za słodkie,z resztą ten zwykły Heniek tez słodki mi się wydaje.

Cel ja zakwasów nie pije bo mam zgagę właśnie.

Gusia graty, co to za projekt?

preg.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 28 marca, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka seria dla dzieci bardzo długa do ilustrowania w jednym z najlepszych wydawnictw :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 07:10

Elza1234, Truuskaawka, Nosa, KarolaKinga, kasssia, Lauraa, Alex_92, Anuncja, Werzol, Revolutionary , eeemakarena lubią tę wiadomość

preg.png

👧👧 dwie córki

Hashimoto
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 28 marca, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Taka seria dla dzieci bardzo długa do ilustrowania w jednym z najlepszych wydawnictw. Więc myślę, że zleceń na lata i bardzo dla mnie to opłacalne finansowo, bo planują jakieś puzzle, gry itd.

Brawo😊 brzmi superancko

No ja to słuchajcie naprawdę nigdy nie miałam zgagi. Poczułam się jakby mi ktoś pokryjomu spirytus pędzony na kwasie wlał do gardła🤕 także współczuję jak ktoś ma to częściej

👰🏻‍♀️29 👨‍💼32

2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Letrox, hydroxychloroquine, acard
    + ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
    5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no oni w tej diagnostyce dziś sprawdzają moją cierpliwość 🤦🏻‍♀️😅

Amelia 23.12.2015 🩷
    Czekamy na Hanię 06.2025 🩷

preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Taka seria dla dzieci bardzo długa do ilustrowania w jednym z najlepszych wydawnictw. Więc myślę, że zleceń na lata i bardzo dla mnie to opłacalne finansowo, bo planują jakieś puzzle, gry itd. Cała taka otoczkę ;)
    Gratulacje ♥️♥️

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png

Wysłany: 28 marca, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Taka seria dla dzieci bardzo długa do ilustrowania w jednym z najlepszych wydawnictw. Więc myślę, że zleceń na lata i bardzo dla mnie to opłacalne finansowo, bo planują jakieś puzzle, gry itd. Cała taka otoczkę ;)
    A Ty rysujesz czy piszesz?

preg.png

Wysłany: 28 marca, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga,wieczorne opowieści!
    Poszłam z synem do sklepu i przy lodówkach zaczął głośno mówić ze chce salmonellę. Oczywiście sie zafiksował jak to autystyk i ciągle to powtarzał. Pytałam o co mu chodzi ale on ta salmonella i salmonella. Nagle przed frytkami mówi,że no ta salmonella. To wzięłam mu te frytki i mówię czy to jest okej. Ale on rzucił nimi i mówi, że on chce frytki z salmonellą a nie same frytki. Jak sie trochę uspokoił to go pytam, naprowadzam a on mi mówi,że tata mu zrobił kiedyś frytki z serem salmonellą...
    Chodziło mu o mozzarellę 😅

magdalena321, Cel95, Lauraa, Alex_92, Anuncja, Revolutionary , eeemakarena, Lola93 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Rysuję ;) i dzięki za gratulacje dziewczyny, jest umowa, to już nie muszę niezapeszać 😅

Magda współczuję oczekiwania :/
    A możemy już coś Twojego posiadać dla dzieci? Jakaś Pucie? kicie kocie? :D

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Poszłam z synem do sklepu i przy lodówkach zaczął głośno mówić ze chce salmonellę. Oczywiście sie zafiksował jak to autystyk i ciągle to powtarzał. Pytałam o co mu chodzi ale on ta salmonella i salmonella. Nagle przed frytkami mówi,że no ta salmonella. To wzięłam mu te frytki i mówię czy to jest okej. Ale on rzucił nimi i mówi, że on chce frytki z salmonellą a nie same frytki. Jak sie trochę uspokoił to go pytam, naprowadzam a on mi mówi,że tata mu zrobił kiedyś frytki z serem salmonellą...
    🙈🙈

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png

Wysłany: 28 marca, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Rysuję ;) i dzięki za gratulacje dziewczyny, jest umowa, to już nie muszę niezapeszać 😅

Magda współczuję oczekiwania :/
    O matko, to masz robotę! . Jeszcze dla dzieci rysunki. To musi byc wyzwanie.Moja córka rysuje na zlecenie,oczywiście na czarno ,przez neta jak to dzieciaki ale na mieszkanie (czynsz) zarobi.

Gusia_, Elza1234 lubią tę wiadomość

preg.png
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:

O skisłam 🤣🤣🤣🤣
    Jeszcze chwila i bym się aż posikała ze śmiechu jakbym nie doleciała do łazienki

Amelia 23.12.2015 🩷

preg.png
  • magdalena321 Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia gratki!☺️ kiedy Ty masz czas rysować?!

Amelia 23.12.2015 🩷

preg.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza taaaak, sporo, ale ja chyba wolę zostać anonimową, bo wiecie, tu dużo o prywacie piszemy, zaraz ktoś przeczyta obcy i wygoogla. Za to cenię forum, że mogę sobie pisać co chce i nikt potem nie powie że ta to to czy tamto ;D

Karola frytki z salomonella brzmią mega spoko, tak idealnie na dziecko osoby ze świata medycyny 🤣🤣🤣👌 uśmiałabym się słysząc coś takiego w sklepie 😅 raz miałam taką zabawną sytuację, moja córka w rossmanie zrobiła ogromną awanturę, bo jakaś starsza babka rzuciła tekstem „o jaka piękna dziewczynka choć zabiorę cię do domu” no i wiadomo płacz, histeria, w dodatku ja byłam wtedy w ciąży zaawansowanej, zakaz dźwigania bo szyjka już krótka, (poprzedniej) - dopiero ją udobruchałam kupnem zabawki (nieplanowanym, ale no już naprawdę to była trudna sytuacja dla mnie) i poszłam potem do sklepu obok, gdzie mój mąż coś tam wybierał i akurat podobną aferę kręciło dziecko jakiemuś facetowi - też histeria, tam już wgle grubo bo rzucanie się na podłogę - i on mówi do tego syna pokazując moją córkę: patrz jaka grzeczna dziewczynka jak spokojnie robi zakupy wgle nie płacze 👌 taaa… pan nie widział, co się działo 5 minut wcześniej 🫣

Elza1234, KarolaKinga, Lauraa, Alex_92 lubią tę wiadomość

preg.png

👧👧 dwie córki

Hashimoto
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena321 wrote:
    Gusia gratki!☺️ kiedy Ty masz czas rysować?!

No to ta moja praca. Mąż wraca z pracy a ja sobie rysuję kilka godzin 🤷‍♀️

magdalena321, eeemakarena lubią tę wiadomość

preg.png

👧👧 dwie córki

Hashimoto
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super, gratuluję Gusia! Brzmi jak super praca 🤩 jak byłam mała chciałam pisać książki, a wyszło że piszę reklamy, oczekiwania vs rzeczywistość 🤣🤣 ale rysowanie i to jeszcze w książkach dla dzieci brzmi wspaniałe 👌🏼👌🏼

preg.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi ja chciałam pisać książki a je rysuję ( choć nie tylko książki), więc żółwik 🤣👌

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca, 19:37

Tanashi lubi tę wiadomość

preg.png

👧👧 dwie córki

Hashimoto
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 marca, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia, jasna sprawa
    Ale nie dziwię się że praca sprawia Ci taką przyjemność :)
    Jeszcze raz duże gratulacje

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png

Wysłany: 28 marca, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia w temacie pracy i dzieci to syn kiedyś w sklepie podleciał do kieliszków do wódki i krzyknął, że to jest to co wkłada się do pochwy. Dobrze ,że nikt nie stał obok. On usłyszał nasze opowieści na grillu,byłam pewna że dzieci są w odpowiedniej odległości bo były w piasku a my siedzieliśmy i wiecie no jak opowieści z branży,przy wódce i kieliszkach ...Były taka co miała kielonek w pochwie,ktoś tam to zaczął wspominać pokazując kielonek....Młody to wyłapał a pamięć ma dobrą

preg.png
‹‹ 1167 1168 1169 1170 1171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ