CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha 😛 Karola strach z Tobą i Twoim synem iść na zakupy
No ja kocham czytać, może dlatego jakiś zasób słów większy czy cos takiego. Nie wiem. W sumie kto tam wie 😅 -
Gusia gratuluję! 😊 Zazdroszczę totalnie artystycznym duszom.
Co do mówienia dzieciom "ale ładne, zabiorę Cię do domu, ukradnę rodzicom itp"
Jak byłam mała to podobno sąsiadka mi tak powiedziała. Potem gdy ją widziałam a byłam na podwórku to uciekałam z płaczem do domu bo się jej bałam. Więc traumę u dziecka mogą wywołać zwykłe słowa.
Podobno to trwało około roku czasu, aż się nie wyprowadzili. 🤣 Tłumaczenia i rozmowy na nic się nie zdały. Na szczęście los spowodował, że sprzedali dom. -
Gusia brzmi ekstra! Gratuluję 🥳 spełnianie sie w pracy jest piękna rzecza. Osobiście pracując w korpo na managerskim stanowisku nie spełniam się już jak kiedyś, to całkiem inna ścieżka kariery niż specjalistyczna, która uwielbiałam. Życie weryfikuje nasze wybory szybko, więc jak mały podrośnie pomyślę znowu o radości z pracy moze pporzez nową ściezke 🙂 a tymczasem, życzę Ci satysfakcjonujących i ekscytujacych zleceń w tym projekcie 🤞👩🎨
A te teksty dzieci typu syn Karoli - niektóre śmieszne, a czasem horror dla rodzica,no wszystko przed nami 🤩Elza1234 lubi tę wiadomość
-
CelinaJan jak była mała, facet ze śmieciarki do mnie rzucił: jaka śliczna dziewczynka może pojedziesz ze mną i do tej pory widzę śmieciarkę przechodzę na drugą stronę ulicy 🤷♀️ ludzie mogliby czasami się zamknąć i pomyśleć o tych dzieciach, do których gadają te bzdury… niestety już kilka razy jako dorosła osoba musiałam strofować te „biedne staruszki” żeby nie straszyły mi dzieci 🙃
Nosa dzieci motywują do zmian, więc trzymam kciuki ❤️ -
Wiecie jakie jaja… tego jeszcze nie było.
Sprawdzam te wyniki i nagle z wyników mocz w realizacji znikł całkiem z zamówionych badań.
Widnieje tylko morfologia, grupa krwi i usługa pobrania.
I tyle. Co jest grane 🤔🤔Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
magdalena321 wrote:Ja pierdziele zwariuję zaraz… Napisałam tam już maila i zgłoszenie reklamacji ale mają na to 14 dni. Przecież nie będę robiła drugi raz ☹️
Ja z nimi też miałam kiedyś przygodę niefajną z innymi badaniami -
Elza1234 wrote:Na Twoim miejscu rano nasikałabym do kubka od nowa i albo dzwoniła od razu na infolinię albo szła do PP - a mocz Ci jutro zrobią
Ja z nimi też miałam kiedyś przygodę niefajną z innymi badaniami
Jak faktycznie wyników nie będzie do jutra i coś popieprzyli to będę to wyjaśniać bezpośrednio z tym labem ale no jak już to w poniedziałek pójdę zrobić nowy do swojej Przychodni, nie będę świrować na weekend bo dziś już mam ciśnienie 200 chyba 🤦🏻♀️Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
magdalena321 wrote:Jak faktycznie wyników nie będzie do jutra i coś popieprzyli to będę to wyjaśniać bezpośrednio z tym labem ale no jak już to w poniedziałek pójdę zrobić nowy do swojej Przychodni, nie będę świrować na weekend bo dziś już mam ciśnienie 200 chyba 🤦🏻♀️
Chyba że im padł system do podpisu. Ale no ja bym wg nie brała pod uwagę moczu który jest pobrany o 6 rano a oglądany o 22 czy na drugi dzień -
Elza1234 wrote:Szczerze mówiąc jak nie masz tego wyniku teraz to olałabym ten wynik, bo sik oglądany o tej godzinie czy jutro (a pobrany rano) to można ale wylać do zlewu.
Chyba że im padł system do podpisu. Ale no ja bym wg nie brała pod uwagę moczu który jest pobrany o 6 rano a oglądany o 22 czy na drugi dzień
No i właśnie tak zrobię..
A w ogóle to mi się wydaje tak teraz myślę że ta baba w tym labie (była jakaś szurnięta zakręcona) nie nakleiła pewnie naklejki z numerem zlecenia na ten pojemnik bo kazała mi go włożyć do koszyczka tylko pobrała mi krew później dzwoniła bo nie wiedziała czy żeby potwierdzić grupę krwi to czy musi pobrać mi jeszcze raz czy jakieś inne oznaczenie w komputerze zrobić itd…
Wkur… się teraz, że muszę iść znowu drugi raz 😡Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
W temacie dzieci. Moja córka szybko zaczęła mówić, bardzo wyraźnie i pełnymi zdaniami...ale jedno słowo przekręcała 🙉 i to bardzo. Mianowicie, nie mówiła łapać tylko j*bać. Byłam z nią kiedyś na rynku przy fontannie miała wtedy dwa latka, piękny słoneczny dzień...masa ludzi. A moja córeczka ubrana w piękną sukieneczkę z kokardką na główce biegała za gołębiami i krzyczała "j*bać gołębie", do dzisiaj czuję na sobie spojrzenia zniesmaczonych starszych pań 🤡🤡.
A kiedyś jeszcze w cukierni jak miała chyba trzy lata, kupiłam jej loda...a ona na cały głos "kocham Cię moja Ty lodziaro".
Dużo też miałyśmy takich przypalow, niestety mam aktualnie pustkę w głowie po zmierzeniu cukru na czczo😐.
Miłego dnia ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 07:03
Nosa, przygodami66, Elza1234, Cel95, Truuskaawka, KarolaKinga, Lauraa, Anabbit, Alex_92, Anuncja, Revolutionary , KasiaGosiaWerka lubią tę wiadomość
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Asiun dobre 😅
Mój brat gdy miał jakoś trzy lata to przeżywał dużą fazę na książkę o historii samochodów. Były tam opisane wszystkie modele od początku rozwoju motoryzacji. Czytał ją dzień w dzień i znał już te nazwy modeli na pamięć.
Któregoś dnia dostał od cioci nowego królika maskotkę. Wieczorem pytam go, czy wybrał już imię dla królika, a on z pełną powagą mówi: Benz patent-motorwagen.
🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 07:24
KarolaKinga, Lauraa, Anabbit, Alex_92, Anuncja lubią tę wiadomość
-
asiun wrote:W temacie dzieci. Moja córka szybko zaczęła mówić, bardzo wyraźnie i pełnymi zdaniami...ale jedno słowo przekręcała 🙉 i to bardzo. Mianowicie, nie mówiła łapać tylko j*bać. Byłam z nią kiedyś na rynku przy fontannie miała wtedy dwa latka, piękny słoneczny dzień...masa ludzi. A moja córeczka ubrana w piękną sukieneczkę z kokardką na główce biegała za gołębiami i krzyczała "j*bać gołębie", do dzisiaj czuję na sobie spojrzenia zniesmaczonych starszych pań 🤡🤡.
A kiedyś jeszcze w cukierni jak miała chyba trzy lata, kupiłam jej loda...a ona na cały głos "kocham Cię moja Ty lodziaro".
Dużo też miałyśmy takich przypalow, niestety mam aktualnie pustkę w głowie po zmierzeniu cukru na czczo😐.
Miłego dnia ♥️
Co do lodów. Często robię lody w domu z owoców. Kiedyś szliśmy z targu i syn był podjarany tym ze będą lody ze świeżych truskawek i pytał czy tacie zrobię lodaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 07:33
Lauraa, Alex_92, Revolutionary , Kkk77 lubią tę wiadomość