CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozina wrote:Mam to samo. Ja pracuję jeszcze normalnie 8 godzin na dzien, ale po pracy jestem kaput. W łózku leżę od 19.30
8 godz w pracy przeżyję, ale wybija godzina 20 to już łóżko mnie woła. -
Luna30 wrote:My mamy dzisiaj wizytę serduszkowa
Denerwuje się i nie mogę skupić
Dobrze ze pracuje bo bym zwariowała
Zastanawiam się tez od kiedy iść na l4. Sama nie wiem. Póki co mam troche mdlosci ale daje rade więc pracuje. Pewnie " samo" się okaże jak będę się czuła.
Powodzenia😊👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Ja tylko dlatego pracuje bo z domu, no i nie ma u mnie Sajgonu:) jakbym musiała gdziekolwiek rano wychodzić już byłabym na l4, zwłaszcza, że sezon smogowy się rozpoczyna
Pod kocem z laptopem i przerwami oraz mężem wykonującym wszystkie obowiazki domowe to można robić inaczej sobie w obecnej sytuacji nie wyobrażamkasssia lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Ja też z domu pracuje na raty bo ciągiem bym nie dała rady 😅 wczoraj poszłam na spacer z moim psim seniorem i był w szoku bo pierwszy raz, ktoś zmęczył się spacerem szybciej od niego 😂
Ciągnie mnie już do generalnego sprzątania ale czekam jeszcze na wtorkowy werdykt u lekarza ✊🏻przygodami66, Alex_92 lubią tę wiadomość
💔 Marcysia 21t 👼 -
Cel95 wrote:Ja tylko dlatego pracuje bo z domu, no i nie ma u mnie Sajgonu:) jakbym musiała gdziekolwiek rano wychodzić już byłabym na l4, zwłaszcza, że sezon smogowy się rozpoczyna
Pod kocem z laptopem i przerwami oraz mężem wykonującym wszystkie obowiazki domowe to można robić inaczej sobie w obecnej sytuacji nie wyobrażam
Ja też strasznie zmęczona jestem wieczorami. Prace na szczęście mam zdalna bo nie dalabym dojeżdżać a tak to co chwila robie przerwy:p -
Dziewczyny, no to witam się oficjanie, dzisiaj na wizycie już widziałam piękne serduszko, 9 tc, a termin na 13 czerwca. Ogólnie jest wszystko w porządku, tak bardzo się cieszę, że najchętniej już bym pochwaliła się całej rodzinie!
kasssia, Cinia95, eeemakarena, Szarotka12, przygodami66, Kindziukowa, koktajlowa, Karcia33, Truuskaawka, CelinaJan, Tanashi, Revolutionary , Alex_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HejAnku🌸 wrote:Ja też z domu pracuje na raty bo ciągiem bym nie dała rady 😅 wczoraj poszłam na spacer z moim psim seniorem i był w szoku bo pierwszy raz, ktoś zmęczył się spacerem szybciej od niego 😂
Ciągnie mnie już do generalnego sprzątania ale czekam jeszcze na wtorkowy werdykt u lekarza ✊🏻
u mnie tak samo!
Co do imion to moja córka pewnie zażyczy sobie Suzi, bo jest zakochana w koleżance Pepy 😂
Zmęczenie też jest większe, ale dużo gorzej się czułam w pierwszej ciąży - wtedy ok. 15 odcinało mnie i musiałam spać. -
Tanashi wrote:My mamy wybrane, chociaż nie chcę tu wpisywać tego konkretnego jednego żeby trochę jednak zanonimizowac:) dla dziewczynki wybraliśmy spośród Stefanii, Melanii, Urszuli, Felicji, Józefiny, Róży i Adelki. Dla chłopca Feliks, Julian, Kazimierz, Miłosz,Gniewko.
Moja córka mówi, że będzie Herkules 🤣
Co do zmęczenia - ja też bardzo szybko tracę energię i większość dnia spędzam na kanapie. Tyle dobrego, że praca zdalna, więc tak jak pisała Cel - kanapa, kocyk, laptop na podstawce i tak można pracować 🤣 -
Tanashi wrote:My mamy wybrane, chociaż nie chcę tu wpisywać tego konkretnego jednego żeby trochę jednak zanonimizowac:) dla dziewczynki wybraliśmy spośród Stefanii, Melanii, Urszuli, Felicji, Józefiny, Róży i Adelki. Dla chłopca Feliks, Julian, Kazimierz, Miłosz,Gniewko.
Moja córka mówi, że będzie Herkules 🤣
Gniewko to takie piękne imię💑
21.02.2024 ⏸
12.04.2024 💔
〰️
02.10.2024 ⏸
02.10 BHCG 41, PROG 26 🙏
04.10 BHCG 136, PROG 49
07.10 BHCG 488
03.04.2025 1500g -
awokado 🥑 wrote:O, wymieniłaś imię, które myślałam, że jest dość oryginalne i mało kto je rozważa - mi się od dawna marzy Felicja, po mojej ukochanej pra-cioci, której już od dawna z nami nie ma ❤️ Poza Felicją, bardzo nam się podobna Marianna, a dla chłopców mamy jeden wielki problem, bo żadne imię nie podoba nam się jakoś bardzo… ewentualnie Piotr lub Jan 😅
Co do zmęczenia - ja też bardzo szybko tracę energię i większość dnia spędzam na kanapie. Tyle dobrego, że praca zdalna, więc tak jak pisała Cel - kanapa, kocyk, laptop na podstawce i tak można pracować 🤣
Felicja rzeczywiście mniej popularna, ale piękna 💞 Ja raczej jestem team rzadsze imiona, może nie jest to moje kryterium wyboru nr 1, ale pierwszą dziesiątkę omijam 😅kasssia lubi tę wiadomość
-
Tanashi wrote:Tak! Jeszcze zapomniałam o Edmundzie i Gustawie. Też są w mojej topce 💞 w męża mniej
Jak trenowałam K1 to w klubie miałam Gustawa, wszyscy wołali na niego Gucio i to było takie na maksa słodkie bo chłop jak dąb, dobrze zbudowany, jeden z lepszych zawodników i takie zdrobnienie❤️ Na moim pierwszym mieszanym treningu, trener mi dał Gucia do pary - myślę sobie izi, a później wystąpił z szeregu i tylko przełknęłam gule w gardle 😂eeemakarena lubi tę wiadomość
💔 Marcysia 21t 👼