CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiaczek.prosiaczek wrote:Wróciłam
.
Łożysko piękne 1 stopień,
Przepływy wszędzie są prawidłowe.
Niewiadomo dlaczego zwolnił, ale nadal mieści się w siatce i w normach. Co więcej wszystkie pomiary są symetryczne, więc to podobno dobrze wróży.
Więc pozostaje mi napić się meliski i wyłączyć myślenie pt: “dlaczego spadł w centylach”.
Co nie zmienia faktu że lekarz prenatalne zawalił ze mi wczoraj tego nie pomierzył.
Dziękuję Wam za odpowiedzi
No i git.
Ja też już po. Waga ok 2kg, przepływy ok, wody ok. Tylko moja szyjka 1 cm. Mam przyjść za 2 tyg. Ciekawe czy wytrwam 😅 dobrze że niedawno oglądałam papiery z pierwszej ciąży i tam w 31 tyg miałam 1,5 cm więc pewnie podobnie. Proszę trzymać kciuki za moją szyjkę.
Jeszcze rozmawiam o tych płytkach i mówił, że to mocno zależy od szpitala ze znieczuleniem. Jego żona na Karowej przy płytkach 92 nie dostała, a na Żelaznej przy 98 dostała znieczulenie. Trochę jakby zniechęcał mnie do szpitala, w którym sam pracuje 🤣Werzol, amoze, Tanashi lubią tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:Nie lubią mnie w diagnostyce chyba bo chyba tylko raz miałam o przyzwoitej porze wyniki.
Jest 18.00 i nadal nie ma 🤷🏻♀️ -
kasssia wrote:Ja dzisiaj w diagnostyce miałam po 1h więc to bardziej zależy chyba od konkretnego labu niż od samej diagnostyki 😅
Ładne wyniki dziewczyny, 🥳
W ogóle u mnie na 3 prenatalnych okazalo się, że nie miałam HBsu zrobionego w pierwszym trymestrze i dopiero teraz w 3 będę miała 🫣 muszę powtórzyć te wszystkie tokso itd, też będziecie robić? Kiedy? Oprócz cytomegalii miałam wszystko negatywne.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:32
38👩& 37🧔
PCOS, IO, Stwardnienie Rozsiane, AMH: 8,68
Kariotypy ✅️
28.04.24 11dpo ⏸️, 24.06.24 💔 12+1 poronienie chybione
13.10.2024 10dpo ⏸️🌈 Czekamy na Witka! 💙
Acard/Polocard 150, Euthyrox 75, Pueria Duo, wit.D., Magnez
🍫 cukrzyca ciążowa na nocnej insulinie
🩺 16.04. 1765g cudownego chłopczyka 💙 (30t6d)
🩺 08.05. następna wizyta (34t)
-
Elza1234 wrote:Nie wiem jakim cudem ale jest już wątek styczeń 2026
Nasze dzieci będą miały wtedy pół roku 🤡🙈🙈
Dzwonila do mnie moja kardiolog,ze mam jutro przyjechac na wizytę bo jest opis holterów. Zeby to tak zawsze wszystko płynnie i szybko szłoElza1234, kasssia, Revolutionary , Werzol lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Tak,hotel jest przeważnie płatny,niech się cieszy,ze w ogole taki jest.
-
Elza1234 wrote:To ja żyje w jakimś utopijnym świecie serialowym, bo myślałam że jak dziecko ma 3 dni to matka ma prawo z nim być ciągle za darmo..
-
Nosa wrote:Dokładnie, zalezy gdzie jest laboratorium. Dla przykładu, jak robię wyniki w Gdańsku w Luxmedzie to mam później wyniki niż jak w Gdyni, bo lab jest ten sam dla obu i w Gdyni, i koło 13 zawsze mam. A z Gdańska zanim przywiozą do Gdyni to do 18 nie mam.
Ładne wyniki dziewczyny, 🥳
W ogóle u mnie na 3 prenatalnych okazalo się, że nie miałam HBsu zrobionego w pierwszym trymestrze i dopiero teraz w 3 będę miała 🫣 muszę powtórzyć te wszystkie tokso itd, też będziecie robić? Kiedy? Oprócz cytomegalii miałam wszystko negatywne.
Ja już powtarzałam HBS, HCV, HIV i VDRL mimo że wszystko miałam negatywne🙄Nosa lubi tę wiadomość
👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
CB🖤🖤🖤
10.2023 histeroskopia👍 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia✅️
biopsja endometrium ✅️
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
28.11 I prenatalne+Nifty Pro💙
27.01 II prenatalne 💙420 gram uparciucha💙
27.03 III prenatalne💙1400 gram 💙
11.04 1880 gram 💙
-
Ja byłam z córką już na pediatrycznym jak miała problemy z tarczycą i się właśnie cieszyłam, że trafiła tam jak miała miesiąc i dwa dni, bo miałam rozkładany fotel. A jakby to było chwilę wcześniej na neonatologi to właśnie już kombinowanie ze spaniem by było z tego co się dowiadywałam 🤷♀️ chore
-
Po prostu rozmawiam z tą dziewczyną z którą byłam na sali teraz
Urodziła SN, wada serca małej się potwierdziła. Ja jutro wypisują i idzie do hotelu, bo dziecko po weekendzie raczej będzie miało operację kardiologiczna
I po prostu myślałam, że przy takim maleństwie to normalne że matka jest z dzieckiem. Nie leży na oiomie, tylko na neonatologii, sama oddycha itd -
magdalena321 wrote:Mam wyniki, mocz idealny, hemoglobina prawie 13 także klasa, ale myślę co oznaczają ciut podwyższone monocyty?38👩& 37🧔
PCOS, IO, Stwardnienie Rozsiane, AMH: 8,68
Kariotypy ✅️
28.04.24 11dpo ⏸️, 24.06.24 💔 12+1 poronienie chybione
13.10.2024 10dpo ⏸️🌈 Czekamy na Witka! 💙
Acard/Polocard 150, Euthyrox 75, Pueria Duo, wit.D., Magnez
🍫 cukrzyca ciążowa na nocnej insulinie
🩺 16.04. 1765g cudownego chłopczyka 💙 (30t6d)
🩺 08.05. następna wizyta (34t)
-