CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Również jak Elza u nas bez kosza a woreczki zapachowe z akuku.
A mleko planowane karmienie piersią ale kupiłam puszkę Kendamil bio nature 1 na wszelki wypadek -
Kosz kupiłam, jakoś sobie nie wyobrażam w zwykłym koszu tych pampersów, to musi strasznie szybko śmierdzieć 🙈
A puszki na razie nie kupowałam, stwierdziłam że jak coś to wyślę męża do sklepu -
Truuskaawka wrote:Również jak Elza u nas bez kosza a woreczki zapachowe z akuku.
A mleko planowane karmienie piersią ale kupiłam puszkę Kendamil bio nature 1 na wszelki wypadek
Ja też planuje KP, ale po doświadczeniach z 1 synem gdzie pokarm miałam dopiero w 5 dobie wolę już miećTruuskaawka lubi tę wiadomość
-
Ja cały czas kupuje ten kosz i kupić nie mogę....
Może w końcu nie kupię.
O goląbkavh tak się mówi,że tyle czasu to zajmuje a dla mnie to sie szybciej robi niż nalesniki🤣 To naleśniki mi się kojarzą ze staniem przy garach.
Co do pampersów to w Kauflandzie jest promka na duże paczki premium care za 39.90. Czyli tanio.
A co do mleka to uważajcie bo bebilon 1,2 i 3 jest też dla dzieci 1 roku,2 lata,3 lata. Te cyfry różnią się chyba kolorem. Trzeba uważać żeby nie popieprzyć z 1,2 o 3 jako początkowe itpWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 14:18
-
My mamy tommy tipe w sypialni, bo obawiam się, że inaczej by śmierdziało niestety. A nie chce mi się biegać w nocy między piętrami 😅
Co do mleka to kupiłam jedną taką buteleczkę nan tego supreme pro czy coś takiego już gotowego z rossmana. Uznaliśmy z mężem, że w sumie lepsza opcja jeden kartonik mleka taki mały kupić niż całą puszkę jak nie wiadomo czy zużyjemy. A jak będzie potrzeba więcej to sklep i apteki blisko -
Z newsów to Lola wczoraj urodziła 😍🤩👶
Cel95, Elza1234, Yumi, Nineq, Truuskaawka, eeemakarena, Blackapple, SZKODNIK, Margareetka, Gusia_, CelinaJan, awokado 🥑, Klaudek11, amoze, Kindziukowa, Biedronka@, przygodami66, Revolutionary , KarolaKinga, Werzol, Kkk77, Alex_92, Anabbit, Moooniii, xSmerfetkax, KasiaGosiaWerka, Anuncja lubią tę wiadomość
-
Niestety pojawiła się żywa krew przy podcieraniu, niewiele na szczęście, ale ból krzyża się nasilił. Czekam na IP. Trzymajcie kciuki 😭
-
Lauraa wrote:Niestety pojawiła się żywa krew przy podcieraniu, niewiele na szczęście, ale ból krzyża się nasilił. Czekam na IP. Trzymajcie kciuki 😭
-
Kurczę a te buteleczki jak w szpitalu to gdzie się kupuje? Może fakt kupię takie na początek bo szkoda mi puchy całej jak faktycznie w planach mam karmienie piersią.
No a ten kosz to ja myślę ze względu tak jak Gusia na to że sypialnie mam na piętrze i składować to do woreczków jednorazowych co noc i całą noc w tym smrodzie.. 😝 -
magdalena321 wrote:Kurczę a te buteleczki jak w szpitalu to gdzie się kupuje? Może fakt kupię takie na początek bo szkoda mi puchy całej jak faktycznie w planach mam karmienie piersią.
No a ten kosz to ja myślę ze względu tak jak Gusia na to że sypialnie mam na piętrze i składować to do woreczków jednorazowych co noc i całą noc w tym smrodzie.. 😝
Chyba w aptece widziałam te buteleczki i rossmanieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja, 15:01
-
Elza1234 wrote:W tych woreczkach akuku akurat właśnie nie śmierdzi
Chyba w aptece widziałam te buteleczki i rossmanie
Używałam z babydreama, akuku chyba nie miałam jeszcze, pamiętam że jeszcze kiedyś jakiejś marki były woreczki ale no sama nie wiem co robić. Generalnie z tego kosza na śmieci to też trzeba będzie przecież wyrzucać te worki dość często. Nie kisić tego w tym koszu 😝
Wpisałam sobie w Google to jest masa faktycznie tych buteleczek gotowych, chyba kupię takich z 10 na start.
I podgrzewacz znalazłam już na vinted z philipsa, to będzie lepsza opcja na początek niż kupienie dużej puszki mleka. -
magdalena321 wrote:Kurczę a te buteleczki jak w szpitalu to gdzie się kupuje? Może fakt kupię takie na początek bo szkoda mi puchy całej jak faktycznie w planach mam karmienie piersią.
No a ten kosz to ja myślę ze względu tak jak Gusia na to że sypialnie mam na piętrze i składować to do woreczków jednorazowych co noc i całą noc w tym smrodzie.. 😝
Ja nie wiem jakie konkretne mleko mają w konkretnym szpitalu. W tym co ja rodziłam był bebilon to ja kupiłam później beblilon w szaszetkach,żeby nie zmieniać mleka co 3 dni . Na praktykach często widziałam ,że mają nan. Takze zależy.
A odpowiadając na pytanie,takie małe butelki,kartoniki czy saszetki są w d&m,rossmanie i auchanie na 100%.
Ciekawe co tam Lola miała za akcje.Pozostaje czekać na opowieść.
Laura trzymamy kciuki! Całe forum tam z Tobą czekać teraz. Jak słyszysz dyszenie po drzwiami to nasze🤣