CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
HejAnku🌸 wrote:Moje przygody nie mają końca. Wypisali mnie, dojechaliśmy do domu i … czuję że znowu ze mnie leci. Byłam przerażona idąc do łazienki, było sporo krwi i nagle chlup. Nie będę wam więcej opisywać ale byłam pewna że to koniec - wróciliśmy na szpitala. Dzidzia okej ale krwiak jest ogromny, mamy tak naprawdę 50/50
Nie będę na razie o tym pisała, bo to dołujące ale będę śledziła co u was ❤️ -
Lauraa wrote:Oo dzięki! Dokładnie w takich terminach też planowałam zrobić. Nifty pro w Testdna?
Lauraa lubi tę wiadomość
-
HejAnku masakra
trzymam bardzo mocno kciuki, dużo odpoczywaj kochana !
Ja na prenatalne mam 12t3d….
Byłam dzisiaj u dentysty, ostatnio spuchło mi dziąsełko przy zębie … będzie do rwania… jutro mam iść na konsultację i jak się podejmie od razu to od razu będę rwać… trochę się boję znieczulenia i wszystkiego, nienawidzę dentysty:(
Znieczulenie tłumaczyły mi że mają taki bezpieczne, ale sam fakt ..masakra. Jak nie urok to ……
I jeszcze najgorzej ze nie minął pierwszy trymestr, ale z kolei boję się, żeby się stan zapalny nie zrobił, a już się ropa zbiera
💑
21.02.2024 ⏸
12.04.2024 💔
〰️
02.10.2024 ⏸
02.10 BHCG 41, PROG 26 🙏
04.10 BHCG 136, PROG 49
07.10 BHCG 488 -
magdalena321 wrote:Ale w sensie że prywatnie to płacisz? Przecież one są teraz bezpłatne (tak mi powiedziano przynajmniej).
-
HejAnku🌸 wrote:Moje przygody nie mają końca. Wypisali mnie, dojechaliśmy do domu i … czuję że znowu ze mnie leci. Byłam przerażona idąc do łazienki, było sporo krwi i nagle chlup. Nie będę wam więcej opisywać ale byłam pewna że to koniec - wróciliśmy na szpitala. Dzidzia okej ale krwiak jest ogromny, mamy tak naprawdę 50/50
Nie będę na razie o tym pisała, bo to dołujące ale będę śledziła co u was ❤️ -
Alipka dziwne, że tylko w jednej Przychodni na całe województwo. U mnie gdzie się nie dzwoni to są darmowe jak nie realizowałaś skierowania. Gdzie Ty mieszkasz 🫣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2024, 18:07
-
HekAnku a w jakim miejscu masz tego krwiaka?
Co do bólu jelit....Ja mam alergie pokarmową która objawia się bólem jelit. Praktycznie na spojeniu łonowym...Bol jest taki że czasem mdleje.
Druga sprawa że mam uchylki jelit które powodują również ból i biegunkę z krwią.HejAnku🌸, Flubbershy lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:HekAnku a w jakim miejscu masz tego krwiaka?
Co do bólu jelit....Ja mam alergie pokarmową która objawia się bólem jelit. Praktycznie na spojeniu łonowym...Bol jest taki że czasem mdleje.
Druga sprawa że mam uchylki jelit które powodują również ból i biegunkę z krwią.
Karola 🙈🙈🙈 u Ciebie to cały przegląd chorób. Masakra. Jak to ogarniasz ? -
SZKODNIK wrote:Karola 🙈🙈🙈 u Ciebie to cały przegląd chorób. Masakra. Jak to ogarniasz ?
Jestem na tych wczasach i jak patrzę na rodziny z wózkami to sobie przypomniałam jaki to koszmar. Ten wózek,pieluchy kupa gratów w tym wózku i ryczące w najmniej odpowiednich momentach dziecko. Co ja zrobiłam 😅 -
Lauraa wrote:A dziewczyny które pracujecie zdalnie powiedziałyście już swojemu przełożonemu o ciąży? Ja się zastanawiam czy już nie powiedzieć, żeby w razie czego już myślał o przyszłości i nie dawał mi nowych misji, bo są gorsze dni gdzie czuję się delikatnie mówiąc mniej produktywna 🥲 dzisiaj totalnie opadam z sił
Mój mąż mówi, żeby jeszcze nic nie mówić, ale jak mam czekać jeszcze miesiąc to dziwnie się z tym czuję
Nope:)👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Hej
Melduje termin na 30.06 wg ginekologa
Aplikację wskazują 01-02.07
Dopiero początek, ale jestem dobrej myśli 🥰SZKODNIK, przygodami66, KasiaGosiaWerka, Cel95, Alex_92, eeemakarena, KarolaKinga, koktajlowa, Lauraa, Flubbershy lubią tę wiadomość
-
Lauraa wrote:A dziewczyny które pracujecie zdalnie powiedziałyście już swojemu przełożonemu o ciąży? Ja się zastanawiam czy już nie powiedzieć, żeby w razie czego już myślał o przyszłości i nie dawał mi nowych misji, bo są gorsze dni gdzie czuję się delikatnie mówiąc mniej produktywna 🥲 dzisiaj totalnie opadam z sił
Mój mąż mówi, żeby jeszcze nic nie mówić, ale jak mam czekać jeszcze miesiąc to dziwnie się z tym czuję
Myślę, że dużo zależy od tego jaką masz atmosferę w firmie, ale ja nie żałuję, że już powiedziałam szefostwu. Z informacją dla współpracowników trochę jeszcze poczekam 😊
HejAnku - mocno trzymam kciuki by wszystko zakończyło się dobrze ❤️ koniecznie dawaj znać co u Ciebie!Lauraa lubi tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:W jakim przypadku się decydujecie? Czy robicie to w innej klinice niż prenatalne?
Ja będę robić jeśli wyjdą nieprawidłowości albo duże ryzyka podczas prenatalnychW klinice, w której będę robić prenatalne jest możliwość pobrania krwi, jeśli ktoś się decyduje