CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza jako użytkowniczla Kia Ceed od czterech lat muszę napisać, że ten bagażnik wygląda na mały ale sporo poza wózkiem mieści, serio 👌 woziłam czasem wózek i rower i zakupy xd ale niestety na 3 dzieci już za mały więc z bólem serca w wakacje zegnam moje małe ulubione autko 😭😭😭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 17:33
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Elza jako użytkowniczla Kia Ceed od czterech lat muszę napisać, że ten bagażnik wygląda na mały ale sporo poza wózkiem mieści, serio 👌 woziłam czasem wózek i rower i zakupy xd ale niestety na 3 dzieci już za mały więc z bólem serca w wakacje zegnam moje małe ulubione autko 😭😭😭
-
No i mój chłop źle wpiął, jakoś odwrotnie, właśnie nie podobało mi się że ten fotelik dziwnie leży na tym stelażu 🤡 ale tak się zaklinowało że muszą odesłać do producenta
W przyszłym tyg ma być do odbioru
Jeszcze pociesza mnie to, że nawet jakbym urodziła - a fotelika by nie było to przyjedzie po mnie wózkiem i wrócimy pieszo bo mamy 15 min spacerem do domu ze szpitala -
Karola3xJ:D wrote:Ja polecam do małych bagażników nakrywać stelaż wózka szmata albo workiem żeby gondoli nie brudzić smarem z kół
-
Ja wam mówię, ja kiedyś wrócę do domu i znajdę dziecko z zasypaną dupą ta Bułka tarta jak kiedyś powiedział (pomylił z mąką ziemniaczaną).
Nie chce się złościć bezpośrednio do niego, ale myślałam że szkoła rodzenia i 3 książki które przeczytał trochę mu w głowie poukładają. A ja chyba będę miała 2 dzieci w domu
Aż mnie głowa rozbolała -
Elza1234 wrote:Ja wam mówię, ja kiedyś wrócę do domu i znajdę dziecko z zasypaną dupą ta Bułka tarta jak kiedyś powiedział (pomylił z mąką ziemniaczaną).
Nie chce się złościć bezpośrednio do niego, ale myślałam że szkoła rodzenia i 3 książki które przeczytał trochę mu w głowie poukładają. A ja chyba będę miała 2 dzieci w domu
Aż mnie głowa rozbolała -
Mój mąż wrocil z roboty i się sra ze strachu . Widział,że w domu nic nie zrobione,że ja w łóżku,że ta pogoda taka. Juz się boi ,że coś się zaczyna dziać. Jak zobaczył że żywiłam się ptasim mleczkiem,chipsami i colą to trochę zbladł😅
Elza1234, Yumi, Werzol, Luna30 lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Ej ale serio,wtopa z adapterami to klasyka gatunku. Fakt ze mocno to musiał wcisnąć ale no zdarza sie
Cieszę się że to wyszło teraz a nie 5 min przed wizytą u lekarza jak ona się urodzi.
Ciekawa jestem czy to pójdzie z gwarancji czy nas skasują jakoś za to -
Kkk77 wrote:Mój dzisiaj montował fotelik do swojego auta (jakoś go nie przekonało, że jest jeszcze czas + 3 dni pobytu xd) i wysłał mi zadowolony zdjęcie jak fotelik zamontowany na bazę, zapiał jeszcze pasami 🤣
Kkk77 lubi tę wiadomość
-
My w piątek jedziemy wypożyczyć fotelik. Na szczęście na miejscu nam zamontują.
Spakowałam torbę. I tak mam wrażenie, że pewnie czegoś nie mam. 🤷🏻♀️ Myślicie, że to głupie, że wzięłam suszarkę do włosów? 😂 Włosy myje codziennie przy porannym prysznicu, nawet w szpitalu, a wydaje mi się, że lepiej podsuszyć w 3 minuty niż chodzić w takich mokrych, ale czy mnie nie wygnają… 😅
Jutro chce domówić rzeczy apteczne do domu. Muszę wziąć witaminę d i coś przeciwgorączkowego. Wiem, że z tą witaminą d jest różnie i przeróżnie jeśli chodzi o tolerancje, ale możecie coś na start polecić? I tak samo z tych przeciwgorączkowych nie wiem w co celować.
Mam też na liście ze szpitala informacje, że w przypadku rezygnacji z karmienia mam zabrać smoczek. No mam kilka, ale skąd mam wiedzieć, czy one przypasują… Ale na to raczej rozwiązania nie znajdę, najwyżej mąż będzie przywoził inne, bo co innego. 🙈
Zrobiło się poważnie po spakowaniu tej torby. 🥲👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Karola3xJ:D wrote:Ja też mam suszarkę,taka mała składaną. Nie lubię mokrych włosów.
W pt miałam pobrany wymaz gbs a dziś rano wynik wrzucili. -
Elza1234 wrote:Pocieszasz, bo ja na razie tego nie widzę 🙈 ten wózek nie jest jakiś mega wielki, w sklepach te inne większe potrafiły być. Dobrze że chłop jest dobry w samochodowego tetrisa
Elza jak ja mieszczę wózek do skody citygo, to do tej Kii wejda Ci dwa xDElza1234 lubi tę wiadomość
-
Margareetka wrote:My jeszcze nie testowaliśmy ale dobrze wiedzieć że można to źle zamontować i lepiej nie cisnąć na siłę 😅
I jak fotelik będzie dziwnie leżał tzn że jest źle 😅🤣
A co do GBS to mój lekarz musiał źle przeczytał mój wynik i uznał że w szpitalu dostałam wynik dodatni GBS a wcale tak nie jest.
Dlatego robiłam dzisiaj te posiewy.
Bawiła mnie ta lekarka wczoraj, bo nie chciała powiedzieć w stylu: no chłop zawalił, czytać nie umie
Tylko kulturalnie: nie chce wchodzić w kompetencje lekarza, ale to nie jest GBS na pani wyniki, ale nie chce wchodzić w kompetencje