CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkk, dzięki że podzieliłaś się swoją historią.
Karola, może to początek jakiejś akcji porodowej? Dawaj znać jak się rozwija akcja.
Amoze jak tam u was?
Koktajlowa, to ty pisałaś, że się naświetlacie? Jak tam to idzie?
Jowmat, mam nadzieję, że chwile kryzysu już za Tobą 🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 18:36
-
kasssia wrote:Dziewczyny z bobasami - w czym kładziecie teraz dzieci do spania na noc? Bo mi się codziennie zmienia koncepcja 😅 w sensie jak ubrane?
kasssia lubi tę wiadomość
-
Karola współczuję, że nie masz z kim zostawić młodego, bo tak jak dziewczyny piszą lepiej pojechać na wyrost niż wcale…
Amoze a jak u Was? Daj znać w wolnej chwili!
Ja mam ból krzyża, kości ogonowej od południa. Ale skurcze nadal raz co 15 minut raz co 30 więc nie są porodowe tylko znów takie przepowiadające jak ostatnimi wieczorami. Zaraz idę się wykąpać, liczę, że przejdą po ciepłym prysznicu 🚿 -
Chyba dzisiaj będę spała z rękami w zimnej wodzie, w misce bo przecież tak bolą mnie stawy że nie mogę wytrzymać już. Ani siedzieć ani leżeć no ta końcówka jest na prawdę męcząca, kto wymyślił 40 tygodni ciąży. Powinno być max 35 😟😑
Luna30 lubi tę wiadomość
Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
Karola, jedź zrobią ktg i będzie wszystko jasne. Ja IP zaliczyłam tydzień temu bo też miałam obawy że mały się nie rusza,co prawda u nas była inna sytuacja bo dostał czkawki, później zaczął się jakoś dziwnie plątać i jakby szarpać i po godzinie braku ruchów byłam na IP.
Lepiej jechać i skontrolować… -
Ja też myślałam czy mi sie coś nie zaczynało bo pociekły mi trochę bialo- przrzroczystej wydzieliny a wczesniej bylo mocne klucie. Ale takiej innej ( sorki za opis) ale przestało. I sie zastanawialam czy to nie wody. Tak cieklo z pol h. Możliwe że to ten czop powoli odchodzi.
Zgadzam się że męcząca...Jak pogoda ? U nas deszczowo, tak parno...ale burzy nie było coś pokropiło troszkę tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 19:37
-
kasssia wrote:Kurde dziewczyny ja mam przeczucie że dzisiaj/ jutro będzie się u Was działo, ale to tylko moje głupie przeczucia 🫣
Ja już bym chciała dostać porządne skurcze, bo mnie te bóle miesiączkowe tylko wkurzają, naprawdę. Cały dzień brzuchol napięty, w krzyżu łupie jakbym miała zaraz dostać miesiączkę i żadnego skurczu. Już mi ten śluz rano zrobił nadzieję, ale wyleciało co miało i cisza xD ale chociaż ugotowałam 1.5 kg spaghetti i 1.5 kg polędwiczek, więc obiady na najbliższe dni z głowy xddd
Ciekawe jak tam Amoze.
Karola zbieraj się jak będziesz mogła i dawaj znać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 19:37
Luna30 lubi tę wiadomość
-
Tanashi wrote:Ja już bym chciała dostać porządne skurcze, bo mnie te bóle miesiączkowe tylko wkurzają, naprawdę. Cały dzień brzuchol napięty, w krzyżu łupie jakbym miała zaraz dostać miesiączkę i żadnego skurczu.
-
A ja miałam właśnie niespodziewanych gości, moją przyjaciółkę z narzeczonym, przyjechali do naszego miasta po obrączki na ślub i wpadli na kawę. Akurat miałam gorącą drożdżówkę 😅
I mimo, że widziałam się z nią 3 tyg temu na babyshower to sama uznała „o Chryste ale ci ten brzuch urósł”
Az mi lepiej psychicznie bo bardzo miałam dzisiaj zły dzień tak psychicznie. Mało co zrobiłam w domu, taka miałam niemoc.
U nas się burza chyba jakaś zbliża, wiatr się zerwał. W końcu jest czym oddychać w mieszkaniu.
Karola, czekamy na info jak dotrzesz do szpitala
-
Karola, mam nadzieję, że po prostu zaraz się obudzi. Próbowałaś właśnie pukania do niej, zimnej wody, słodyczy i polezenia w świętym spokoju chociaż te 20 30 min? Dobrze ze coś popukała, może sąsiad lub ktoś z przyjaciół zostanie z młodym?23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍