CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkk faktycznie historia przerażająca. Ciężko się to czytało, więc nie chcę sobie nawet wyobrażać swojego poziomu zmęczenia i bezradności. Tak jak dziewczyny pisały, uważam, że powinnaś to zgłosić do ordynatora.
Cieszę się, że z Tobą i synkiem wszystko dobrze. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu 🩵 -
Jezu dziewczyny, od trzech dni tak mnie dojeżdża alergia… swoich leków brać nie mogę w ciąży, inne dozwolone nie pomagają. Wystarczy, że otworzę okno i mam atak kichania na kilkanaście minut (serio nie przesadzam). Tak wiem, nie otwieraj okien, ale ciężko unikać jakiegokolwiek wyjścia z domu chociażby po chleb … 😣
-
My po patronazu. Witek 4140g 🙉🙈.
Elza1234, Blackapple, Kindziukowa, Moooniii, Werzol, Gusia_, Nosa, awokado 🥑, Truuskaawka, Maj.a, KarolaKinga, CelinaJan, Nineq, Anabbit, Flubbershy, Anuncja, kasssia, Margareetka, Klaudek11, xSmerfetkax, Biedronka@, Yumi, Revolutionary , ezra lubią tę wiadomość
-
Kkk ale ciezka hostoria.. dlatego sie boje wywolywania.
Przynajmniej juz wiem żeby się nie zgadzać na tak wczesne przebijanie wód.
Anabbit wrote:Jezu dziewczyny, od trzech dni tak mnie dojeżdża alergia… swoich leków brać nie mogę w ciąży, inne dozwolone nie pomagają. Wystarczy, że otworzę okno
i mam atak kichania na kilkanaście minut (serio nie przesadzam). Tak wiem, nie otwieraj okien, ale ciężko unikać jakiegokolwiek wyjścia z domu chociażby po chleb … 😣Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 16:58
-
Jeju Kk byłaś super dzielna, dobrze że to wszystko już za Wami, cieszcie się teraz sobą ❤️
Anabbit - jesteś pewna, że nie możesz brać swoich leków? Ja gdy miałam szczyt alergii i dusiłam się nocami, to alergolog powiedział, że ważniejsze jest to, żebym nie była niedotleniona, bo wtedy dziecko też jest i kazał mi brać leki sprzed ciąży, ginekolog się zgodził. Mówił, że w trzecim trymestrze temu maluchowi to już mało co może zaszkodzić - w pierwszym na pewno by nie ryzykował, ale na końcówce mogę je brać. Moja koleżanka ze szkoły rodzenia leciała na silnych lekach praktycznie od początku ciąży, bo bez nich była po prostu stale niedotleniona 🙄 -
Hej dziewczyny dużo się działo , gratulacje dla wszystkich rozpakowanych , ja melduję się ze szpitala za wysokie ciśnienie 158/117 na wizycie mi dziś pokazało i Pani doktor kazała jechać na szpital . Zostanę już tu raczej do porodu
rozwarcie na centymetr może już się zacznie coś
-
Kkk77 wrote:Cześć dziewczyny! Za cholerę Was chyba nie nadrobię, chociaż spróbuję w wolnej chwili 🙈 jak ktoś też zdążył urodzić to gratulacje, jak coś się rozkręca to trzymam kciuki za szczęśliwszy poród niż mój własny 🤣
Młody to Tymek, waży prawie 4,2kg, ma 56cm (rozkminiamy od wczoraj gdzie on się mieścił, ale przyznam, że miło mieć o 2/3 mniejszy brzuch xD) i urodził się o 17:03. I przepraszam cały Śląsk za wczorajszą burzę, obstawiam, że to przez to co działo się przez cały dzień u nas na porodówce
O matko. Wspolczuje:( I chyba zaczynam żałować że przeczytałam bo możliwe że też mnie czeka indukcja.
A mierzyli cie dokładnie czy dasz radę urodzić duże dziecko ? Jaka szacowali wagę? Położna mi mówiła właśnie że duże dziecko jak nie schodzi w dół znaczy coś go blokuje. I robi się cc wtedy. Też mi się wydawało że ten pęcherz przy większym rozwarciu się przebija.
Pamiętajcie dziewczyny że na indukcję musicie się zgodzić. Ja rozważę czy wgl się zgodzić czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 18:25
-
Jedz Karola
Zespół Sjögrena, Endometrioza, Przegroda macicy
SYN 🩵👶🏼 12.2019
09.2021 💔
09.2024 💔
15.10.24 beta 6,26
16.10. 2024 ⏸️ na tescie w łazience
19.10.24 beta 141,7
21.10.24 beta 454,8
04.11.24 🦐 6,3 mm
21.11.24 🧸 20,2 mm
05.12.24 ❤️ 40,4 mm / usłyszałam bicie serducha
13.12.24 USG genetyczne OK 🩵 jest 6 cm chłopaka -
Karola3xJ:D wrote:Ja nie wiem czy się nie przejadę dzisiaj na IP. Coś mi to dziecko milczy od kilku godzin. Coś się poruszała ok 12 i od tej pory ze 3 puknięcia czułam w długich odstępach. Ona zawsze tak szaleje a tu cisza...
Jedź, lepiej pojechać pięć razy za dużo niż raz za mało