CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nineq ja lanoliną z ziaji smarowałam, mnie wystarczała

I też kciuki mocne za dziewczyny, co mają w najbliższych dniach cięcia! Coraz bliżej spotkań z maluszkami ♥️
magdalena321, Nineq lubią tę wiadomość
-
Maltan odradzam to pożywka dla bakterii i grzybów. Czysta lanolina, fajna jest Ziaja mamma miaNineq wrote:Też tak robię. Młody najpierw z cycka, a potem laktator. Wolę mieć coś w zapasie, bo on czasem nie doje i muszę butlą dokończyć.
Teraz jeszcze podrażnił mi jednego, że nie dostawiam do tego, a tylko odciągam, bo chce wygoić.
Pytanie do dziewczyn z dziećmi: czym smarować? Mam próbki Lansinoh i jest spoko, nie wiem czy kupować, czy coś innego, kosztuje ok. 35 zł za 10 ml, Maltan ok. 24 zł za 40 g, czy coś jeszcze innego.
Nineq lubi tę wiadomość
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Alex_92 wrote:Leczenie pasożytów dopiero po zakończonej ciąży, a czasem czekają lekarze aż do zakończenia okresu karmienia. Niestety u mnie wyszła lamblia. Dziewczyny a może to nabiał?
@Alex_92 odkopałam wątek lamblii, czy możesz mi powiedzieć czy lamblie wykryto u Ciebie już w trakcie ciąży? -
Nineq u mnie też ta zwykła lanolina z ziaji super się sprawdzała i wychodzi korzystnie cenowo na tle innych

Dziewczyny trzymam kciuki za cesarki 👌🏼 mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu czekają nas tu już tylko same pozytywne historie porodowe
Nineq, magdalena321, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ☀️🍀 jaki tu spokój... czekamy na buum 💥💣🍼👶
Powodzenia na wizytach i przyjęciach do szpitala 🍀👍 a kobietkom na patologii, by bobasy w końcu zdecydowały się wyjść na świat
U mnie nocka pod względem wstawania siku lajtowa, ale zgadze sie przypomnialo na koniec, ze jeszcze mnie pomęczy. Dodatkowo ciągle mi brzuch się spinał, a obrót z lewego na prawy bok był bolący do zrobienia. Teraz Młody imprezę kręci w środku i co jakiś czas igiełki czuje na dole jak mi się wbijają.
-
Zazdroszczę, ja ostatnio budzę się koło 3 i nie śpię do 5, a od tej 5 to i tak są to bardziej drzemki niż takie fajne spanie.Tanashi wrote:Powodzenia dziewczyny!
Gusia jak tam po nocy?
Ja powiem Wam, że śpię tak twardo w nocy, że mogłabym być pierwszą osobą, która przespała swój poród naprawdę 🤣 codziennie jak wstaję to sprawdzam czy ten brzuch tam jeszcze jest xD⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Ja spałam beznadziejenie,gardło mnie bolało ,jakieś poty mnie oblewały.
Dzisiaj tutaj zamieszanie bo 4 cc planowe i jutro też. Wszyscy biegają zdziwieni,że tak dużo. Czyki to była prawda,że będzie młynWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca, 08:22
-
Ja dziś team kiepska noc

W środę wizyta ale nie wiem, czy wcześniej nie odwiedzimy szpitala, bo tak mnie brzuch boli okresowo i krzyż. Do tego to uczucie od wczoraj, że mały się przekręcił i jakoś zupełnie inaczej go czuję. O dziwo aktualnie to mój mąż bardziej panikuje niż ja i co chwilę pyta, czy jedziemy 😅 -
Powodzenia dla oczekujących na cc i tych, które termin za chwilę dogoni, żeby zaczęło się wtedy, kiedy powinno

U mnie stoi druga komoda, ooo, będę dzisiaj szaleć z układaniem reszty rzeczy. Spanie dość krótkie, idę kusić los na ćwiczeniach z gimnastyki ciążowej. Jak wrócę to niewykluczone, że to odeśpię
Magdalena, zdjęcie mi się nie otwiera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca, 08:27

jakbym się z kimś biła