CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Domcia897 wrote:Hej dziewczyny melduję się po porodzie ,urodziłam 11 miałam zakładany balonik na wywołanie porodu o 8 go założyli o 18 poszłam już na porodówkę i o 3:37 przyszedł mój skarb , oczywiście poród był ciężki musieli mnie uśpić żeby zszyć ,byłam na mocnych znieczulaczach ale już jesteśmy w domku i uczymy się Siebie
Super!!! Gratulacje!! 🥰🥳Domcia897 lubi tę wiadomość
🧔👩 30l
👶3l
03.2023 cb 💔
05.2023 poronienie w 9tc 💔
11.2023 cb 💔
01.2024 poronienie w 9tc 💔 (acard)
04.2024 badanie na trombofilie
mutacje Pai-1 hetero i MTHFR hetero
następna ciąża na acardzie i heparynie
17.10 II kreski✊️
28.10 pecherzyk w macicy
14.11 zarodek 1,24cm i ❤
4.12 CRL 3,89cm
12.12 prenatalne
17.02 połówkowe
-
Gratulacje domcia
Dziewczyny w szpitalach życzę Wam szybkich i bezproblemowych rozwiązań
Truskawka wyglądasz pięknie, kobieco, seksownie - korzystaj z tych ostatnich dni z brzuszkiem i eksponuj go wszędzie gdzie tylko się da
Ja swojej położnej po porodzie miałam napisać tylko sms i info kiedy wychodzimy, bo do 48h po naszym wyjściu ze szpitala ona była zobligowana do zrobienia pierwszej wizyty patronażowej. Nikt nie wymagał żadnych pieczątek itp itd.Nosa, Biedronka@ lubią tę wiadomość
Aniela ❤️ 4020g, 57cm, 06.06.2025 -
Domcia gratulacje
Melduję że zostałam odetkana 😅🤣
Na ktg pojedyncze skurcze- których nie czułam wiec to raczej nie skurcze
Głowa jest już tak nisko, że w sumie lekarz czuł ja palcem 🤡 powiedział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na niecałe 2 cm
Ogólnie mogę urodzić w nocy a mogę za tydzień. Także nie znam dnia ani godzinyCel95, Nineq, Anabbit, przygodami66, Anuncja, Nosa, Katikat, Gusia_, Moooniii, amoze, kasssia, Werzol, Margareetka, Revolutionary , Biedronka@, Natalia1992, ezra lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Domcia gratulacje
Melduję że zostałam odetkana 😅🤣
Na ktg pojedyncze skurcze- których nie czułam wiec to raczej nie skurcze
Głowa jest już tak nisko, że w sumie lekarz czuł ja palcem 🤡 powiedział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na niecałe 2 cm
Ogólnie mogę urodzić w nocy a mogę za tydzień. Także nie znam dnia ani godzinyElza1234 lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:To chyba zależy w takim razie od miasta.
Bo u nas podkreślali że w sumie ja to jestem nieistotna, ważne żebym podała nazwę przychodni gdzie zapisze dziecko to tam wyślą dokumenty.
Super ze Cię odetkał,teraz tylko czekać na akcje
Domcia gratulacje! Super że kolejny dzidziuś jest z namiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca, 20:07
-
Nineq wrote:Ja chodziłam z 2 cm 3 tygodnie 😂szybkiej akcji Ci życzę.
Ona jest tak nisko, że ledwo na usg ta głowę było widać już. Lekarz wg z tekstem do mnie, że to będzie szybki poród, chlup i wyjdzie. Żartowniś kurwa
-
Elza1234 wrote:Chwilowo przechodzę kryzys emocjonalny, bo jestem tak obsrana że chce mi się płakać ze strachu.
Ona jest tak nisko, że ledwo na usg ta głowę było widać już. Lekarz wg z tekstem do mnie, że to będzie szybki poród, chlup i wyjdzie. Żartowniś kurwa
Może będziesz jedną z nielicznych z szybkim, łatwym porodem bez żadnych komplikacji 🤞Cel95, amoze, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Klaudek11 wrote:No to właśnie o tym mi ta położna mówiła i od niej pieczątka i z poz, no to też maz bedzie musiał podjechać, a Twoj mąż dostał od razu po porodzie tą kartkę do podpisu?
-
Elza1234 wrote:Chwilowo przechodzę kryzys emocjonalny, bo jestem tak obsrana że chce mi się płakać ze strachu.
Ona jest tak nisko, że ledwo na usg ta głowę było widać już. Lekarz wg z tekstem do mnie, że to będzie szybki poród, chlup i wyjdzie. Żartowniś kurwaAnuncja, Elza1234, Margareetka, Revolutionary , ezra lubią tę wiadomość
-
Ona jest tak nisko, że ledwo na usg ta głowę było widać już. Lekarz wg z tekstem do mnie, że to będzie szybki poród, chlup i wyjdzie. Żartowniś kurwaElza1234 lubi tę wiadomość
-
A dajta spokój
Jestem teraz jak ten pingwin z memów „teraz to ja nie chce”
Muszę się uspokoić, bo się po prostu zestresowałam. Wiem że to wszystko emocje tylko
-
Żebym do tego szpitala dojechała chociaż 😅
Teraz mam schize że pójdę siku i skończę jak te laski z TLC w tym programie „ciąża z zaskoczenia”
Sory, serio nie wiem co się ze mną dzieje 🙈 chyba pójdę pomedytować
Dał mi jeszcze gynalgin do czasu porodu, bo mówił że dużo mi się zebrało tego w tej gumie, bo to miało z jednej strony rynienkę
Mój mąż stwierdził że to było wielkości uszczelki do żuka 🤡 sami żartownisie na mojej drodze dziśAnabbit, amoze lubią tę wiadomość
-
Katikat wrote:Dziewczyny a co z mężem podczas indukcji? Będzie ze mną czy go gdzieś wygonią?
-
Domcia, gratulacje ☺️
Elza nie no Ty masz szpital mega blisko z tego co pamiętam więc będzie dobrze
Mnie coś tam ciągnie, byliśmy rano w lesie i teraz na mniejszym spacerze i mam plan uskuteczniać zaraz ćwiczenia na piłce itp. No jak bodziaki Zamówione to nie ma bata wychodzimy na Dzień Ojca raz dwa 🙈Elza1234, Anabbit, Margareetka, Anuncja lubią tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Elza jeblam z uszczelki do żuka 😆 😆 😆
przygodami66 wrote:U mnie indukcja trwała od poniedziałku. W poniedziałek tasiemka, wtorek balonik, w nocy wymioty i biegunka, bóle lędźwiowe i od rana w środę poród. Jak się zacznie poród to zadzwonisz po swojego. Wcześniej powinnaś być w szpitalu na patologii ciąży, więc się spakuj nie tylko na poród ale też do szpitala na parę dni w razie czego. Chyba, że przyjedziesz już z akcja porodowa. Ja wsumie zadzwoniłam do swojego po odejściu wód i hihi mówiłam mu nie spiesz się, że mówią, że zejdzie do wieczora. Przyjechał koło 11:00 a o 12:40 urodziłam.
Elza1234, przygodami66 lubią tę wiadomość
-
Ona jest tak nisko, że ledwo na usg ta głowę było widać już. Lekarz wg z tekstem do mnie, że to będzie szybki poród, chlup i wyjdzie. Żartowniś kurwaElza1234, Anabbit lubią tę wiadomość