CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Poproszę o wpisanie mnie na 16.06
Kasiekkk lubi tę wiadomość
🙍♀️ 31 --> celiakia, endometrioza, AMH 1,89
🙍♂️ 31 --> obniżona ruchliwość plemników, suplementy wprowadzone od lipca 2024
04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem
06.10.2024 ⏸
Beta hCG:
07.10. - 16,8 🔸️09.10. - 68,5 (📈 312%)🔸️11.09. - 218 (📈206%)🔸️14.09. - 724 (📈125%)🔸️16.10. - 1420 (📈96%)
16.10. pęcherzyk 5,6 mm 🥰
25.10. CRL 0,44 cm, pęcherzyk 1,92 🥰
15.11. CRL 2,41 cm
🧬 02.12.2024
🩺 20.12.2024
-
Zaczynam już czuc ciężko na żołądku- odbija mi się, poprzednio też tak było. Bleh. U Was jak samopoczucia? 🙂
-
Nosa wrote:Zaczynam już czuc ciężko na żołądku- odbija mi się, poprzednio też tak było. Bleh. U Was jak samopoczucia? 🙂
Domcia897 lubi tę wiadomość
-
Ja tak samo jak Nineq, wzdęcia pełne powietrza^^.
Łykam espumisan popołudniu by trochę sobie ulżyć, bo myślę, że zaraz brzuch mi wybuchnie. -
U mnie cycki raz bolą raz nie, aczkolwiek sutki jak dotknę to szczypią jak cholera 🫣
Podbrzusze raz boli raz nie, teraz pobolewa bo lekarka mi tam tak pomieszała bo chciała mi uchwycić dobrze pęcherzyk do zdjęcia 😅 aż gwiazdki widziałam prawie 😄
Czuję takie mulące uczucie jak wstaje rano po nocy albo po drzemce. Wczoraj padłam na kanapie ok 15 ale na chwilę dosłownie i po przebudzeniu mnie tak kręciło w żołądku że myślałam że zwymiotuję ale napiłam się wody i jakoś minęło.
A i czuję takie bulgotanie znów w brzuchu, przelewanie się. Też okropne uczucie 🙄 -
Ja codziennie muszę mieć drzemkę w ciągu dnia, bo nie jestem w stanie funkcjonować. Od wczoraj czuję silne mdłości i ogromną niechęć do jedzenia, więc dzisiaj pierwszy raz wleciał imbir. Jestem wypompowana z energii, ale na myśl o jedzeniu jest mi jeszcze gorzej, więc ciężko się funkcjonuje, a tym bardziej pracuje 🤢
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie ostatnio mdłości pełną parą, nawet zdarzyły się 🤮 w zeszłym tygodniu, zmęczenie i senność koszmarne. Na szczęście dzisiaj jest zaskakująco dobrze, tylko lekkie mdłości i zmęczenie, mam nadzieję, że jeszcze tydzień max 2 i już całkowicie zaczną te "przyjemności" mijać 🙈
-
LaMia wrote:Cześć dziewczyny. Jestem nowa 👋🏻🙋♀️
Termin : 13.06.2024
Wizyta : 24.10.2024
Podpowiedzcie mi proszę jak mogę zrobić sobie suwaczek i taką stopkę z informacjami ? To można tylko na premium ?
Suwaczek możesz kliknąć w któryś co dziewczyny mają wstawiony, to przeniesie cię do strony z suwakami. Potem jak wybierzesz swój to musisz skopiować img html ...taki początek kodu jest [url=https:...] i wstawiasz w stopkę.
A stopkę ustawiasz -> wchodzisz w ustawienia, potem zakładka społeczność i na dole masz taki kwadracik pusty i tam wpisujesz.[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października, 14:07
Kasiekkk, LaMia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaMia wrote:Cześć dziewczyny. Jestem nowa 👋🏻🙋♀️
Termin : 13.06.2024
Wizyta : 24.10.2024
Podpowiedzcie mi proszę jak mogę zrobić sobie suwaczek i taką stopkę z informacjami ? To można tylko na premium ?LaMia lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Ja mam termin na 26.06
Wizytę na 30.10.
Byłam dzisja usg ale widać tylko cień pęcherzyka.
Beta z 15.10 370 a dzisiaj 1022.
Pęcherzyk widać przy becie większej niż 1000 więc spokojnie:)
Na następnej wizycie już będzie piękny pęcherzyk widać. -
Maj.a wrote:Suwaczek możesz kliknąć w któryś co dziewczyny mają wstawiony, to przeniesie cię do strony z suwakami. Potem jak wybierzesz swój to musisz skopiować img html ...taki początek kodu jest [url=https:...] i wstawiasz w stopkę.
A stopkę ustawiasz -> wchodzisz w ustawienia, potem zakładka społeczność i na dole masz taki kwadracik pusty i tam wpisujesz.[/url]
Ja się czuję okropnie, gniecie mnie wszystko w brzuchu, jeszcze mam na wątrobie guza hormonalnego dość sporego niby przeciwwskazań do ciąży nie było ale i tak się stresuje 🤦🏽♀️ jelita mnie bolą, żołądek… wszystko 🙈 rwią pachwiny, pobolewają nogi… jest super -
Co do samopoczucia - u mnie nadal głównie mdłości, ale jednocześnie mam ciągle ochote na jakieś fast foodowe jedzenie.
Piersi troche spuchły, ale nie jakoś mocno i czasami coś tam w nich kłuje. Podbrzusze chwilami pobolewa.
Pamiętam, ze mega senność w pierwszej ciąży przyszła u mnie troche później, więc nie ciesze sie przedwcześnie..