X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 15 września, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja półpaśca nie miałam ale widziałam nie raz po ludziach ,że nakurwia aż miło.

Amoze wstyd w takiej furze marudzić! Mega są te siatki w gondolach teraz. Nie wiem.czy pamiętasz ale u nas pomogła zmiana wózka na totalnie inny model. Zamiast dziecka antywozkowego mam dziecko które uwielbia wózek. Śmieje się że jest królową ciemności bo tamten wózek w środku był biały, na zewnątrz szary więc jasny cały. Teraz ma czarny ,taka totalna jaskinia w nim jest.

event.png
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: 15 września, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosa moje kondolencje 🫂

Boziu, współczuję półpaśca, oby bobas sie nie zaraził 🙏🏻

Komuś miałam dać znać czy u nas nastąpiła poprawa po gorszych dwóch tygodniach względem snu - to melduję ze mlody właśnie pobił rekord i obudzil się juz po 2.5h pierwszego bloku snu. 🫩🫣Nawet nie zdążyłam sie jeszcze położyć 🤡
    Także zamiast sie u nas ten sen poprawiać to mam wrażenie że jest coraz gorzej 🫣😵‍💫

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 15 września, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Revolutionary wrote:
    Nosa moje kondolencje 🫂

Boziu, współczuję półpaśca, oby bobas sie nie zaraził 🙏🏻

Komuś miałam dać znać czy u nas nastąpiła poprawa po gorszych dwóch tygodniach względem snu - to melduję ze mlody właśnie pobił rekord i obudzil się juz po 2.5h pierwszego bloku snu. 🫩🫣Nawet nie zdążyłam sie jeszcze położyć 🤡
    Także zamiast sie u nas ten sen poprawiać to mam wrażenie że jest coraz gorzej 🫣😵‍💫

Przybijam piątkę. Według mojego zegarka wstawałam dziś do niej 11 razy. 🫠🫠🫠
    Tak jak pięknie spała już pierwszy blok 5-6h, teraz 2-3h to jej max a później to już co chwilę 😔😔😔

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 02:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk współczuję tego choróbska
    Nosa moje kondolencje 🫂

Dzięki za słowa otuchy 😞 Chyba mnie to tak ruszyło i dobiło bo ta fizjo ciagle gadała 'tak nie powinno juz być' 'tak powinna juz robic'. Oczywiscie nie poddajemy się i będziemy ciagle sie starać to wypracować.

Elza kurde operacja? Nawet nie wiedziałam że to może tak się skończyć... Ale to dopiero początek rehabilitacji macie,jeszcze troche czasu na wyćwiczenie zanim tak drastyczne środki zostaną podjęte. Trzymam za Was kciuki ✊🏻

age.png
‹‹ 2204 2205 2206 2207 2208
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ