X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Też mamy problem z czapkami.
    Właśnie miałam pytać czy nie macie do polecenia jakiś czapek które ciężko ściągnąć z głowy, ale nie mają tak debilnie zrobionych tych troczków po boku, żeby wchodziły drobnemu dziecku na pół buzi jak się zawiąże, bo u nas przez cały spacer było kombinowanie jak ściągnąć czapkę z głowy (czasem mu się trochę uda zsunąć nawet).

Ściągnęłam mu w końcu na chwilę bo już był ryk i chciałam go uspokoić przeglądając na brzuch i dopiero założyć to akurat się sąsiadka napatoczyla 'JEZUS MARIA BEZ CZAPKI???'
    Chciałam o to samo wczoraj pytać. O jakieś normalne czapki. To co robią to dramat. Chyba poszukam na stronach polskich producentów. Będzie nie za ładna pewnie ale oni potrafią szyć
    Coś takiego https://allegro.pl/oferta/szary-komplet-panda-czapka-apaszka-r-34-36-15145017642

albo
    https://allegro.pl/oferta/komplet-dzieciecy-podwojny-czapka-bawelniana-apaszka-wiosna-jesien-46-48-15262909397

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:35

event.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, mam nadzieję. Dzisiaj znowu idę na laser. Ale czytałam na jakiejś grupie ortodontyczne j że czasami ludziom po tym tracę czucie i nie wraca.

A mi ciasto nie wyszło cholera. Pierwszy raz w życiu zrobiłam na drożdżach w proszku i W ogóle nie urosło. nawet nie będę go piec.

age.png

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam czapkę z Minimki, do tego komin i opaskę
    Ale to co wysłałaś Karola - bardzo fajne w sumie :)

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podobają z pomponami ale kurcze,dzieciom w tym niewygodnie,zaczepia się to,wypycha głowę ...

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam aż wrzucą tą kominiarkę co Tanashi pisała, bo nie widzę małych rozmiarów póki co

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jaka jestem głupia
    Przecież te 62 cm to nie obwod głowy tylko długość dziecka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 czyli są te kominiarki

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:52

KarolaKinga, Lauraa lubią tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Boże jaka jestem głupia
    Przecież te 62 cm to nie obwod głowy tylko długość dziecka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 czyli są te kominiarki
    To byłby łeb jak sklep🤣

Elza1234 lubi tę wiadomość

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png

Wysłany: Dzisiaj, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Boże jaka jestem głupia
    😅😅😅

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    To byłby łeb jak sklep🤣
    Tam było napisane 62-80/86 i myślę sobie w końcu ej ej 80 cm głowa? U człowieka? XD ale ogólnie to dopiero dziś dało mi to do myślenia 🤡

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy kombinezon dresowy cienki z i love milk,dresowy ocieplany Zyzio i merino Engel-ale ten jest ogromny,wątpię ze tyle urosnie do zimy. Wiec czekam na przesyłkę z następnym kombinezonem z merino ale z innej firmy,mam nadzieje że ten juz bedzie dobry.Wszystko polowane na Vinted w trakcie nocnych sesji z laktatorem 😅

A kominiarkę też znalazłam na Vinted za śmieszne pieniądze- 70% merino i 30% kaszmir. Mięciutka i wyglada super,z takimi małymi uszkami misia. Aż nie mogę sie doczekać aż jej ją założe 😊
    Na szczęście u nas nie ma problemu z noszeniem czapek albo opasek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:21

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ja kupuję bonetki, nie spadają i dziecko nie ściąga. Teraz mam z Zary i widziałam że mają też ładne dzianinowe to też kupię. Moim dzieciom pasują na kształt głowy. Ale fakt miałam kiedyś jakieś czapki ze smyka bez wiązania to ciągle spadały na oczy - badziew jakiś

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie baza wirusów została zaktualizowana o grypę. Trzymajcie kciuki, żebym tylko dobrze się czuła, bo tego bardzo się boję.

Elza1234, KarolaKinga lubią tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    U mnie baza wirusów została zaktualizowana o grypę. Trzymajcie kciuki, żebym tylko dobrze się czuła, bo tego bardzo się boję.
    Powiem Ci że mnie tylko dwa dni ręka bolała. Tak to nic :) mój mąż dzisiaj się zaszczepił także mamy z głowy na ten sezon

Margareetka lubi tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Karola, chyba spróbuję zamówić, którąś z tych czapek z allegro.

Margaretka mnie bolała ręka, głowa i jeszcze miałam obrzęk i zaczerwienienie przez 2 dni, ale życzę Ci, żebyś tak nie miała.

Muszę się jeszcze zapisać na szczepienie na covid, ale widze, że jakoś niemrawo im działa ta strona z zapisami.

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wszelki wypadek kazałam mężowi wziąć laptopa do domu, żeby jak coś to jutro miał home office.

age.png
‹‹ 2212 2213 2214 2215 2216
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ