CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Blackapple wrote:Też mamy problem z czapkami.
Właśnie miałam pytać czy nie macie do polecenia jakiś czapek które ciężko ściągnąć z głowy, ale nie mają tak debilnie zrobionych tych troczków po boku, żeby wchodziły drobnemu dziecku na pół buzi jak się zawiąże, bo u nas przez cały spacer było kombinowanie jak ściągnąć czapkę z głowy (czasem mu się trochę uda zsunąć nawet).
Ściągnęłam mu w końcu na chwilę bo już był ryk i chciałam go uspokoić przeglądając na brzuch i dopiero założyć to akurat się sąsiadka napatoczyla 'JEZUS MARIA BEZ CZAPKI???'
Coś takiego https://allegro.pl/oferta/szary-komplet-panda-czapka-apaszka-r-34-36-15145017642
albo
https://allegro.pl/oferta/komplet-dzieciecy-podwojny-czapka-bawelniana-apaszka-wiosna-jesien-46-48-15262909397Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:35
-
Karola, mam nadzieję. Dzisiaj znowu idę na laser. Ale czytałam na jakiejś grupie ortodontyczne j że czasami ludziom po tym tracę czucie i nie wraca.
A mi ciasto nie wyszło cholera. Pierwszy raz w życiu zrobiłam na drożdżach w proszku i W ogóle nie urosło. nawet nie będę go piec. -
Boże jaka jestem głupia
Przecież te 62 cm to nie obwod głowy tylko długość dziecka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 czyli są te kominiarkiWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:52
KarolaKinga, Lauraa lubią tę wiadomość
-
Nineq wrote:To byłby łeb jak sklep🤣
ale ogólnie to dopiero dziś dało mi to do myślenia 🤡
-
My mamy kombinezon dresowy cienki z i love milk,dresowy ocieplany Zyzio i merino Engel-ale ten jest ogromny,wątpię ze tyle urosnie do zimy. Wiec czekam na przesyłkę z następnym kombinezonem z merino ale z innej firmy,mam nadzieje że ten juz bedzie dobry.Wszystko polowane na Vinted w trakcie nocnych sesji z laktatorem 😅
A kominiarkę też znalazłam na Vinted za śmieszne pieniądze- 70% merino i 30% kaszmir. Mięciutka i wyglada super,z takimi małymi uszkami misia. Aż nie mogę sie doczekać aż jej ją założe 😊
Na szczęście u nas nie ma problemu z noszeniem czapek albo opasek.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:21
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Hmm ja kupuję bonetki, nie spadają i dziecko nie ściąga. Teraz mam z Zary i widziałam że mają też ładne dzianinowe to też kupię. Moim dzieciom pasują na kształt głowy. Ale fakt miałam kiedyś jakieś czapki ze smyka bez wiązania to ciągle spadały na oczy - badziew jakiś
-
Margareetka wrote:U mnie baza wirusów została zaktualizowana o grypę. Trzymajcie kciuki, żebym tylko dobrze się czuła, bo tego bardzo się boję.
mój mąż dzisiaj się zaszczepił także mamy z głowy na ten sezon
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Dzięki Karola, chyba spróbuję zamówić, którąś z tych czapek z allegro.
Margaretka mnie bolała ręka, głowa i jeszcze miałam obrzęk i zaczerwienienie przez 2 dni, ale życzę Ci, żebyś tak nie miała.
Muszę się jeszcze zapisać na szczepienie na covid, ale widze, że jakoś niemrawo im działa ta strona z zapisami. -