CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanashi ja też zazdroszczę tosta! A Smerfetka Tobie współczuję ósemek 🙈
My meldujemy się po basenie, było super. Co prawda to tata z nią pływał, ja siedziałam na trybunach i odchodziłam od zmysłów, gdy młoda pływała na plecach, ale naprawdę ekstra sobie poradziła. Zasnęła jeszcze na przewijaku w szatni w tak bardzo głęboki sen, że się praktycznie przelewała przez ręce 😅 Ja po szczepieniu na grypę póki co czuję się dobrze, tylko ręka pobolewaRevolutionary , Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość
-
Luna30 wrote:No ale przecież tak się wprowadza nutramigen ? Nie od razu ...najpierw się miesza
No widzisz pediatra mi o tym nie powiedziała, tylko ze dwa karmienia po 120ml mam mu dawać..
Kolejna próba pół na pół zakończyła się takim histerycznym płaczem, którego nie mogłam utulić, że aż usnął z wyczerpania 😭 -
Margareetka wrote:No widzisz pediatra mi o tym nie powiedziała, tylko ze dwa karmienia po 120ml mam mu dawać..
Kolejna próba pół na pół zakończyła się takim histerycznym płaczem, którego nie mogłam utulić, że aż usnął z wyczerpania 😭
Ja nie pamiętam niestety jak dokładnie ro wprowadzałm. Chyba z tydz zajęło
Macie zdiagnozowana alergie tak? To gastrolog tak wgl diagnozuje nie pediatra -
Luna pod opieką gastrologa jesteśmy i mamy zdiagnozowana alergie na bmk, jajka i nie wiadomo co jeszcze, bo mam już i tak mocna dietę eliminacyjną od niej (bo najbardziej chcemy utrzymać go na piersi). Kazała nam w razie potrzeby dokarmiać, a w między czasie mieliśmy wizytę u pediatry kontrolną i z racji za małego przybierania pediatra kazała nam już wdrożyć ten nutramigen już obowiązkowo
-
Margareetka wrote:Luna pod opieką gastrologa jesteśmy i mamy zdiagnozowana alergie na bmk, jajka i nie wiadomo co jeszcze, bo mam już i tak mocna dietę eliminacyjną od niej (bo najbardziej chcemy utrzymać go na piersi). Kazała nam w razie potrzeby dokarmiać, a w między czasie mieliśmy wizytę u pediatry kontrolną i z racji za małego przybierania pediatra kazała nam już wdrożyć ten nutramigen już obowiązkowo
A gastrolog nie mówił jak wdrażać? A jakbyś spróbowała 1/3 rozcieńcza ? Ew są jeszxze inne mleka. Najlepiej by było moim zdaniem do gastrologa uderzyc. Jak duzy jest spadek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:40
-