X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jakbym go pilnowała to też by tak zasypiał, ale z córką nie ma aż takich dobrych warunków do usypiania 😅 no i też śpi po 20-30 min, zależy jak dobrze uda mi się zatkać mu uszy kocem 🤪. Może w łóżeczku pospalby więcej, ale jest jak jest.

U nas wczoraj już wjechał paracetamol na te zęby, bo chłopak już był na nie ze wszystkim. Potem się wyspał i miał dobry humor do wieczora. Zobaczymy jak będzie dziś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:04

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podzielę się z Wami moim osiągnięciem - moja kumpela rozważała drugie dziecko, ale po spotkaniu ze mną na spacer zrezygnowała, bo odświeżyło jej się w pamięci, jak jej pierworodny był wymagający xD 2h wózek parzył, a na rączkach od razu spoko...

Na razie mały sukces, położyliśmy się po śniadaniu, więc duża szansa dla mnie na umycie się o ludzkiej porze. Wczoraj nie udało się do 11, miałam nadzieję, że wygospodaruję te 10 min karuzelką, ale już po 2 min zaczął się wyjec... 🙄 Cały dzień siedzenia w bałaganie, jak już był moment o 17 na podgrzanie sobie zupy to poszła kupa gigant, wszystko do przebrania. W trakcie synek się popłakał, na rączkach był już do wieczora, zupę zagrzałam ponownie o 19, kiedy mąż wrócił z pracy.

Byliśmy na szczepieniu w poniedziałek i z 15 percentyla spadliśmy na 8, kazali nam wstawać na karmienie w nocy co 4h. Szkoda tych naszych bezpobudkowych nocy, ale wiadomo, odżywienie ważniejsze. Sama też innej przyczyny nie widzę na to małe przybieranie.

Robimy dzisiaj pierwszy raz próbę podania rozmrożonego mleka, bo w sobotę wybywam na panieński. Mam nadzieję, że butelka dobrze się przyjmie

Elza1234 lubi tę wiadomość

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bobas chyba ma jakiś mikro regres snu od poniedziałku, robił już przerwy w nocy typu 5+3 albo 6+2 a teraz zaczął robić 4+2+2 spowrotem i jeszcze przed środkowym karmieniem w nocy bardzo wywija wszystkimi kończynami. W dzień też z drzemkami biedniej, nadal wpadają zawrotne dwie, ale takie na 30 min a już nam ładnie dochodziły do godziny :(

age.png
‹‹ 2213 2214 2215 2216 2217
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ