X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzieci to potrafią podłapać 😅😅

Tanashi u nas to samo dziś, więc zbijam piątkę.
    Chociaż chce być odważna i spróbować pójść na spacer, bo dziś taka ładna pogoda.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj zamiast Vojty to miałyśmy pokaz masaży, które mam młodej robić
    Chyba muszę dobę rozciągnąć żeby to wszystko upchnąć 🤡🤡

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanasi nie wiedziałam, lałam zwykłą z kranu🫣

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu, nie płakał nawet za bardzo a teraz odsypia wrażenia. Tylko mamy podjechać za 2 tygodnie się zważyć, jak przybiera, bo chudzielec oczywiście tylko 5375 g waży.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś pojebie. Ona jest tak płaczliwa od jakiś 2 tyg. dosłownie mogę liczyć minuty w ciągu dnia kiedy nie krzyczy xd
    Mata nie, łóżko nie, ręce siedząc nie. Wsadziłam ją w nosidło i chodzę po mieszkaniu, bo już spacer dziś za nami. Na szczęście dziś wózek nie parzył 🙄 nie wiem kiedy mam z nią cokolwiek ćwiczyć, jak ona wrzeszczy gdy tylko próbuje ją położyć na macie 😔 nie mogę się doczekać 18 bo mam dziś paznokcie i wyjdę z tego wariatkowa na 2 godziny

age.png
‹‹ 2308 2309 2310 2311 2312
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ