CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Po tej nocy powiem jedynie: zdelegalizowac zmianę czasu 🤣 bylo fatalnie, jedyny plus jest taki ze juz w akcie rozpaczy o 4:40 udalo mi sie rozkminic jak sie wygodnie ułożyć z małym na łóżku i karmić na leżąco tak ze chyba juz w swoim łóżeczku chlop nie pospi 😆
Dobrej niedzieli, idę robić wiadro kawy! -
U nas pobudka o 6, czyli na stary czas 7. Jakby luksusowo:D I to w sumie córka wstała, młody by pewnie jeszcze pospal. I zostajemy u dziadków do jutra, bo mąż dalej walczy z pralnia, a zawsze lepiej mieć pomoc niż nie 👌🏼
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:39
-
Ja to już nawet nie będę narzekać 😅 poproszę wiadro kawy i jedziemy dalej xd
Ale wczoraj bardzo fajny dzień mieliśmy u rodzinki 🥰 okazuje się, że po prostu my chyba jesteśmy nudni, bo mały jak poznał 6latkę (jak to moja kuzynka, to dla niego ciotka?) to zaczął się śmiać w głos 🫣 także doczekałam się śmiechu swojego bobasa ❤️
Luna w nocy miałam taka sama rozminę, czy ta godzina 2:20 jest po raz pierwszy czy po raz drugi u nas xd -
To u nas fantastyczna noc. Błagam pocieszcie.
Zasnęła o 20:50 i pospała do 1:40, także prawie 5h i się ucieszyłam, że może będzie git nocka.
Potem zasnęła o 2 i pospała do 3:30 więc już 2,5h bo akurat zmiana czasu i wtedy stwierdziła, że ona już się wyspała.
Odkładałam ją z 6 razy, obudziłam męża on też próbował. Próbowaliśmy żeby spała z nami, nic. Ona chciała się bawić 🫠🫠🫠 zabrał ją o 6 z sypialni żebym pospała i poszedł z nią siedzieć w salonie.
Zasnęła o 6:50 i wstała o 7:45 zadowolona.
To dziecko śpi praktycznie jak dorosły człowiek. I wyprzedzając, nie miała w dzień dużo drzemek. Nawet 2h łącznie nie spała w dzień … jak żyć -
Wyjęłaś mi to z ust xD u nas dzisiaj 02:00-04:00 impreza w łóżku i bieganie maratonu. A o 6 już pobudka na dzień dobry. Nie wiem czy wiadro kawy pomoże, ale niech moc będzie z nami 🫣Anabbit wrote:Wiesz co? Nie zesraj się 😜
Tak się doczytałam jak pisałyście o tych pampersach i się zastanawiam jak to możliwe, że my dopiero powoli wychodzimy z 2 pampers premium care, a u niektórych z was już 4 wjeżdżają. No może i ma suchą dupke, Ale prawie 6.5kg żywej wagi 😳Ona: 32l Hashimoto, jajowód prawy niedrożny
On: 37l obniżone parametry nasienia
➡️Starania od 2019.
Klinika Ovum Lublin 05.2021
-AMH 4.60
-10.2021 1 IUI, beta - 0 💔
04.2023 I procedura IVF
-Double Stimulation
➡️ 1 zarodek 3-dniowy + 1 Blastka❄️
07.06.2023: ET 3-dniowego zarodka
beta 0 😥
31.07.2023: FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
beta 0 😥
06.2024 II procedura IVF
➡️ 13 pęcherzyków ➡️ 6 dojrzałych komórek ➡️ 1 Blastka 5.1.1❄️
02.09.2024 Test receptywności endometrium
23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
10dpt: 249,2
14 dpt: 1083,11
29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
36 dpt CRL 1.11cm

-
@kasssia jak po tym antybiotyku?
@karola jak młody ?
Próbuje być na bieżąco, ale nie ogarniam xDOna: 32l Hashimoto, jajowód prawy niedrożny
On: 37l obniżone parametry nasienia
➡️Starania od 2019.
Klinika Ovum Lublin 05.2021
-AMH 4.60
-10.2021 1 IUI, beta - 0 💔
04.2023 I procedura IVF
-Double Stimulation
➡️ 1 zarodek 3-dniowy + 1 Blastka❄️
07.06.2023: ET 3-dniowego zarodka
beta 0 😥
31.07.2023: FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
beta 0 😥
06.2024 II procedura IVF
➡️ 13 pęcherzyków ➡️ 6 dojrzałych komórek ➡️ 1 Blastka 5.1.1❄️
02.09.2024 Test receptywności endometrium
23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻
9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
10dpt: 249,2
14 dpt: 1083,11
29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
36 dpt CRL 1.11cm

-
Alex my też mamy 2 premium care i tak myślę, że jeszcze z miesiąc będziemy mieć na tą chudą dupcię xD
U mnie bobas postanowił zaliczyć dodatkowe karmienie z okazji zmiany czasu oraz o 3.45 był bardzo rozgadany i obudził mnie i kota a ojca to oczywiście nie 😅 Ale starałam się nie mówić nic do niego, tylko pampersa po cichu przebrałam i usnął gdzieś koło 4.30 i tak dospał do 6.50 na kolejne karmienie a potem jeszcze do 8.00, więc generalnie nie najgorzej.
W ogóle jak wczoraj pisałyście, że lepiej się Wam śpi z dzieckiem to byłam skłonna też tak powiedzieć, ale dzisiaj zmieniam zdanie. Nie spaliśmy już kilka dni razem, bo go grzecznie dostawaki odkładałam, a wczoraj usnęłam przy wieczornym karmieniu a potem nie chciało mi się go w śpiworek pakować i stwierdzam, że strasznie kopie przez sen i też tak podnosi nogi i opuszcza ciągle. -
Nineq no tak to jest ,że dzielimy się na wygranych i na przegaranych😅 To życzę Ci ,żeby jednak już tak z tym spaniem zostało.
Alex_92 młody spoko. Już go dziąsła nie bolą. Wczoraj komisja zaliczona na 6. Babka się go pytala czy wiąże sam buty,czy zapina guziki. Powiedział, że tak. I że koloruje i rysuje. A gnom mały żadnej z tych rzeczy nie potrafi😅 Mam nadzieje ,ze orzekają na podstawie dokumentacji a nie opowieści z mchu i paproci.
Mala ma znowu zawalony noc i ciągnie się za włosy nad prawym uchem. Jak to znowu zapalenie ucha to idę się zajebać -
Uwielbiam wyobraźnię dzieci w tym wieku, serio 😅 ale z tym uchem to Ci Karola współczuję

U nas nocka bez dramatu. Zasnęła o 19. Spała do 4.30 z jedna pobudka. Potem się na półtorej godziny obudziła, ale jeszcze zasnęła o 6 i pospała do 8.00 więc nie czuję się jakaś bardzo nie do życia. Za to starsze wstały o 7.00 więc myślę, że naprawdę fajnie ❤️
Właśnie skończyłam pracę na dziś i usypiam bobasa w nosidle. A potem lecimy z obiadem. Dziś dzień w domu. Teściowie nas zapraszali ale jakoś mi się nie chce jechać. Ostatnie dwa razy najmniejszą tam wpadała w jakiś nieukojony płacz i zasypiała dopiero w aucie jak wyszliśmy wreszcie zmęczeni tym wrzaskiem i prężeniem. Ale nie że z ulgi tylko ze zmęczenia. Coś jej chyba tam nie pasuje. Ale moja najstarsza też u nich bardzo płakała bo mają stary ciemny dom. Myślę, że to może być przyczyna…
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:20
-