CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, u nas też pampers premium care 2 przy 6,25 kg, 3 czekają w pogotowiu, ale jeszcze na nie za wcześnie.
Karola, życzę Wam jednak fałszywego alarmu z tym uszkiem...
My się szykujemy na poprawiny, oby tym razem było spokojniej z małym -
U mnie to samo? 4:30 ovzy jak 5 złoty i już nie śpię. Po 2 godzinach wszystkiego co możliwe zasnął u taty na rękach. 2godz snu i znów wstałemAnabbit wrote:To u nas fantastyczna noc. Błagam pocieszcie.
Zasnęła o 20:50 i pospała do 1:40, także prawie 5h i się ucieszyłam, że może będzie git nocka.
Potem zasnęła o 2 i pospała do 3:30 więc już 2,5h bo akurat zmiana czasu i wtedy stwierdziła, że ona już się wyspała.
Odkładałam ją z 6 razy, obudziłam męża on też próbował. Próbowaliśmy żeby spała z nami, nic. Ona chciała się bawić 🫠🫠🫠 zabrał ją o 6 z sypialni żebym pospała i poszedł z nią siedzieć w salonie.
Zasnęła o 6:50 i wstała o 7:45 zadowolona.
To dziecko śpi praktycznie jak dorosły człowiek. I wyprzedzając, nie miała w dzień dużo drzemek. Nawet 2h łącznie nie spała w dzień … jak żyć -
Udanej imprezy!Szarotka12 wrote:Alex, u nas też pampers premium care 2 przy 6,25 kg, 3 czekają w pogotowiu, ale jeszcze na nie za wcześnie.
Karola, życzę Wam jednak fałszywego alarmu z tym uszkiem...
My się szykujemy na poprawiny, oby tym razem było spokojniej z małym -
Werzol wrote:Karola, na pewno wolałaś oglądać wtedy powieki od spodu 😅
Mała nam spała od 20 jakoś do 3:20, ale chyba była na tyle wyspana że po karmieniu miała lekki sen i spała na mnie z godzinę. Stwierdziłam że ryzykuje i odkładam ją do łóżeczka i dospała do 8:20. Musicie odciągać mleko jeśli kładziecie się jakieś 3 godziny po bobasie? Ja już mam dyskomfort i ogólnie ostatnio odciągam bo jednak załatwiamy sporo spraw i babcia nas ratuje zostając z małą
Ja bym musiała, bo tak się kładę, ale moje dziecko ma radar. Ja zamykam oczy, ona otwiera 😂 -
Czy Wasze maluchy też nienawidzą odciągania kataru?
Wczoraj chyba cały budynek obudziliśmy tym nad ranem ale nie mogłam znieść tego że tak charczy nosem i męczy się..
Nie wiem jak uczynić to bardziej znośnym o ile w ogóle się da. Płacze przy tym tak mocno że aż mi słabo się robi bo ostatnio czytałam że każdy płacz jest zły i szkodzi nawet jak rodzic jest obok.. Super że algorytm mi akurat to info wyświetlił, nie ma co
Sama sobie nosa nie wydmucha więc wiadomo lecimy z tematem ale dosłownie serce mi się kroi23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
U nas spokojna nocka. Mimo wczorajszych chrzcin zasnęła przed 20. Po 2 wstalam odciagnac mleko to Młody obudził sie w momencie gdy skończyłam odciąganie wiec dostal świeże mleko i poszedł spac dalej , wiec miałam znowu 2 na zegarku. Cofnęłam sie w czasie. Potem obudził sie dopiero po 4, marudził wiec zostawiłam go w lozku bo wtedy zasypia sam a przy mnie wariuje. Wróciłam po 15 minutach to juz do spania byl. Wiec przytulasy i poszliśmy spac. Wstaliśmy przed 8.
Cel u nas odciąganie to największa frajda. Sam nastawia nos jak kropie mu sól i odciąganie to same śmiechy z jego strony.
Wiem ze juz był temat milion razy poruszany, ale jedziemy w weekend wejsc na Ślęże. Jakie nosidło kupic Tule, lenny Carrrier Upgrade czy kawkę multiage? -

u nas też były krzyki, a teraz córka sama podłącza rurę i odciąga jak ją denerwuje 😅