CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Cel u mnie bobas płacze kilka godzin dziennie (serio) xD także się nie martw jak ci chwilę popłaczę przy odciąganiu kataru.
Gusia ja za twoim poleceniem kupiłam Tule i kocham całym sercem. Zapinam ją w minutę i mogę podbijać świat. Już nie jeden spacer mi uratowała. -
U nas też pewnie sie tak skonczy. Bo też do rodzicow z sali będziemy mieć jakieś 20 minut drogi. 😄Elza1234 wrote:Stwierdziliśmy że pojedziemy, złożymy życzenia, zjemy coś i wrócimy do domu. Mamy blisko do rodziców z tej sali.
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:My właśnie dostaliśmy zaproszenie na 18stke w styczniu
Na godzinę 19 xD
Oni liczą że ja półroczne dziecko wezmę o 19 na imprezę
Jezu w ogóle nie pomyślałam o tym, że mój brat kończy 18 w lutym i pewnie też zrobią wieczorną imprezę. A że to brat rodzony to nie ma opcji żeby mała z kimś zostawić. No nic, może ogarnę słuchawki i prześpi imprezę w wózku. Chyba nic jej się nie stanie jak raz nie pośpi od 20 w łóżeczku.
A jak będzie słaba impreza to zostanie nasza wymówka na szybki powrót 😂 -
No właśnie to samo uznaliśmy - że spróbujemy. A 18stka jest w bliskiej rodzinie więc nie chce odmawiaćAnabbit wrote:Jezu w ogóle nie pomyślałam o tym, że mój brat kończy 18 w lutym i pewnie też zrobią wieczorną imprezę. A że to brat rodzony to nie ma opcji żeby mała z kimś zostawić. No nic, może ogarnę słuchawki i prześpi imprezę w wózku. Chyba nic jej się nie stanie jak raz nie pośpi od 20 w łóżeczku.
A jak będzie słaba impreza to zostanie nasza wymówka na szybki powrót 😂
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Moja kłoda dzisiaj wyciągnęła rączki do zabawki. W końcu! 🥹
Od rana mieliśmy dwie drzemki po 30 minut. A teraz wstała po 2h spania.
Co do płaczu w wózku- u nas najpierw lubiła jeździć,zawsze spała na spacerkach. Nagle jej się odmieniło-płacz,krzyk. Kilka dni temu włożyłam jej do gondoli poduszkę klin i znowu zapanował spokój. Co prawda nie śpi,ale przynajmniej spokojnie sobie ogląda swiat 😊
Anabbit lubi tę wiadomość
-
No u nas wózek jest nadal ble i to już tak bardzo że na sam widok się krzywi
Nawet moja mama dzisiaj powiedziała że nie widziała jeszcze żeby dziecko tak w wózki krzyczało. Także jutro wyciągam spacerówkę i próbuje na płasko w niej, może się uda -