X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    U nas dzisiaj 3 drzemki po 15 min xD ja nie wiem co ona wciąga ale też chce 🤣
    U mojego 3x30 minut. Radar na wybicie równych 30 minut ma.

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel u mnie bobas płacze kilka godzin dziennie (serio) xD także się nie martw jak ci chwilę popłaczę przy odciąganiu kataru.
    Gusia ja za twoim poleceniem kupiłam Tule i kocham całym sercem. Zapinam ją w minutę i mogę podbijać świat. Już nie jeden spacer mi uratowała.

age.png
  • Maj.a Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Stwierdziliśmy że pojedziemy, złożymy życzenia, zjemy coś i wrócimy do domu. Mamy blisko do rodziców z tej sali.
    U nas też pewnie sie tak skonczy. Bo też do rodzicow z sali będziemy mieć jakieś 20 minut drogi. 😄

Elza1234 lubi tę wiadomość

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My właśnie dostaliśmy zaproszenie na 18stke w styczniu
    Na godzinę 19 xD
    Oni liczą że ja półroczne dziecko wezmę o 19 na imprezę

Jezu w ogóle nie pomyślałam o tym, że mój brat kończy 18 w lutym i pewnie też zrobią wieczorną imprezę. A że to brat rodzony to nie ma opcji żeby mała z kimś zostawić. No nic, może ogarnę słuchawki i prześpi imprezę w wózku. Chyba nic jej się nie stanie jak raz nie pośpi od 20 w łóżeczku.
    A jak będzie słaba impreza to zostanie nasza wymówka na szybki powrót 😂

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Jezu w ogóle nie pomyślałam o tym, że mój brat kończy 18 w lutym i pewnie też zrobią wieczorną imprezę. A że to brat rodzony to nie ma opcji żeby mała z kimś zostawić. No nic, może ogarnę słuchawki i prześpi imprezę w wózku. Chyba nic jej się nie stanie jak raz nie pośpi od 20 w łóżeczku.
    A jak będzie słaba impreza to zostanie nasza wymówka na szybki powrót 😂
    No właśnie to samo uznaliśmy - że spróbujemy. A 18stka jest w bliskiej rodzinie więc nie chce odmawiać

Anabbit lubi tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kłoda dzisiaj wyciągnęła rączki do zabawki. W końcu! 🥹
    Od rana mieliśmy dwie drzemki po 30 minut. A teraz wstała po 2h spania.
    Co do płaczu w wózku- u nas najpierw lubiła jeździć,zawsze spała na spacerkach. Nagle jej się odmieniło-płacz,krzyk. Kilka dni temu włożyłam jej do gondoli poduszkę klin i znowu zapanował spokój. Co prawda nie śpi,ale przynajmniej spokojnie sobie ogląda swiat 😊

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas wózek jest nadal ble i to już tak bardzo że na sam widok się krzywi
    Nawet moja mama dzisiaj powiedziała że nie widziała jeszcze żeby dziecko tak w wózki krzyczało. Także jutro wyciągam spacerówkę i próbuje na płasko w niej, może się uda

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
‹‹ 2320 2321 2322 2323 2324
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ