X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka współczuję teściowej, okropnie brzmi to co ona wyprawia 🫣

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza robiliście tą sesje u tej laski "otofotniki"?

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Elza robiliście tą sesje u tej laski "otofotniki"?
    Nieee
    Gdzie mi z środka Polski do Krakowa 😅😅

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale aż ja wpisałam w insta i widzę że też ma swoją szklarnie :))

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Elza pochwal się koniecznie zdjęciami. My mamy sesję za tydzień, ale w studio. Ciekawe czy wyjdzie chociaż jedno zdjęcie z tym naszym krzykaczem 😂

age.png

Wysłany: 23 listopada, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Nieee
    Gdzie mi z środka Polski do Krakowa 😅😅
    Ja myślałam, że Ty mieszkasz w Krakowie .

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzień jęczenia został nagrodzony, bo również znalazłam dziś zęba 🥹 w końcu!!! I jednak dolny wygrał wyścig, górny się obija.

Blackapple, Alex_92, Gusia_, Elza1234, Margareetka, Lauraa, kasssia, KarolaKinga, Anabbit, xSmerfetkax, Werzol, Biedronka@, Revolutionary lubią tę wiadomość

age.png

Wysłany: 23 listopada, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Mój dzień jęczenia został nagrodzony, bo również znalazłam dziś zęba 🥹 w końcu!!! I jednak dolny wygrał wyścig, górny się obija.
    W końcu!!!

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Krakowie jest dużo tych ofert ze szklarniami, jakby ktoś potrzebował to ładna jest Szklarnia nad Dłubnią, szkoda, że drogo xD

Ja to myślałam, żeby sobie może na Dzień Matki machnąć sesje z bombelkiem w Ogrodzie Botanicznym, będzie taniej niż na święta i zielono 😄

W ogóle, sprawdzałam czy młody coś wypije znowu i okazuje się, że nawet mu to idzie i z bboxa i ze szklanki, z bboxa chyba lepiej, ale to sam sobie trzymał a szklankę to ja mu przechylałam i chyba trochę za mocno, bo pociekło po brodzie. Także chyba koło czwartku się odważę w końcu z tym gerberkiem brokułowym.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos jedzenia, to dziś karmiłam młodego podczas jedzenia drożdżówki i młody zignorowal mleko i ściągnął mi ze stołu talerz z drożdżówką 😆 pies był zachwycony

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza się już też bardzo rwie do jedzenia. Potrafi złapać siostrom, dlatego właśnie już jej dałam marchewkę, może przestanie być taka namolna

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle - skończyłam projekt. Mam tydzień urlopu. Będzie mnie tydzień więcej na forum 🤣♥️

Blackapple, Margareetka, Alex_92, KarolaKinga, Anabbit, xSmerfetkax, Katikat, Werzol lubią tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam, że Ty mieszkasz w Krakowie .
    Nie, ja mieszkam w Łodzi

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png

Wysłany: 23 listopada, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja zajumala parówkę ze stołu,chwilą minęła zanim skumałam ,że coś ssie . Miałam ja tyłem do siebie. Ja się czasem dziwię,jakim cudem moje dzieci nadal żyją.

Gusia to gratuluję!

Jakby ktoś chciał zaryzykować,to nauka picia ze szklanki idzie fajnie jak się dziecku chlapie ta wodą do buzi. Sporo ucieknie ale dziecko szybko powinno złapać. Tak jakbyśmy pili

event.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj przetestowaliśmy ten kubek lovi genius i młody był zachwycony 🤣 wprawdzie 2 razy musiałam go przebierać, bo leciało po brodzie, ale bardzo mu się podobało, że może w końcu pić tak jak my 😅 język mu wprawdzie trochę błądził, ale często udawało się prawidłowo 🙈

age.png

Wysłany: 23 listopada, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie wykończył ten weekend. Jeszcze te sanki z młodym i impreza urodzinowa. Wykąpałam się,położyłam do łóżka, mówię do męża, że idę spać a on mnie uświadomił, że jest dopiero 18.50😆. Także leżę w łóżku i czekam na godzinę, której wypada położyć się spać.
    Trochę mnie boli,że on wyjdzie jutro na 3 dni,do kurortu w górach,będzie żarł dobre rzeczy i żył jak król a ja będę latać w obrzyganej koszulce i sikać z Małą na kolanach😅

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola mąż ma taką super delegację czy prywatny wyjazd?

Ja dostałam dziś od mamy furę gołąbków z sosem na jutrzejszy obiad, więc muszę tylko ugotować jutro ziemniaki, życie jest piękne. No i ogarnąć chatę, bo nie było nas przez weekend, ale to już mniej istotne xD Szykuję materiały dla młodej na dzień misia i też idę w spanko, nie ma czegoś takiego jak za szybka pora na sen odkąd mam dzieci xD ostatnio już o 16 się kąpię na noc, pozdrawiam

age.png

Wysłany: 23 listopada, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta asi niby delegacja. Ale to jakaś kontraktacja połączona integracją i z kij wie czym jeszcze. Nie mieliśmy nawet jak normalnie pogadać o tym po co on tam jedzie ,tak szczerze mówiąc

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi gratuluję ząbka 🥳 tyle żeście się namęczyli.

Ja trochę żałuję, że się nie zdecydowaliśmy na sesję świąteczna :(
    Zrobię małemu jakieś fotki w domu, a rodzinnie to typowo w święta zrobimy sobie przy choince czy coś.

Karola no taki to pożyje. A poza tym 18:50 to jest świetna pora, żeby iść spać. Każda pora jest dobra 😅

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 23 listopada, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie wykończył ten weekend. Jeszcze te sanki z młodym i impreza urodzinowa. Wykąpałam się,położyłam do łóżka, mówię do męża, że idę spać a on mnie uświadomił, że jest dopiero 18.50😆. Także leżę w łóżku i czekam na godzinę, której wypada położyć się spać.
    Trochę mnie boli,że on wyjdzie jutro na 3 dni,do kurortu w górach,będzie żarł dobre rzeczy i żył jak król a ja będę latać w obrzyganej koszulce i sikać z Małą na kolanach😅
    Ja do dziś nie zapomnę jak zaczynałam się spotykać z mężem, w sumie to jeszcze się kumplowaliśmy i on do mnie że on idzie spać, a była 19 - myślałam że mnie zbywa ale już wiem że jak ma na rano i dopada go kryzys to umie iść spać o 19 😅

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
‹‹ 2392 2393 2394 2395 2396
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ