Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanasi jako mieszkanka domu z kocim żwirkiem,sierścią, dziećmi i całym tym bałaganem,po sprawdzeniu wielu możliwości i wydaniu dużej ilości pieniędzy, przedstawiam Ci jedynego ,wiernego przyjaciela https://www.empik.com/odkurzacz-workowy-amica-vm1022-maly,p1612240648,agd-p?mpShopId=2585&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=21205277957&utm_id=21205277957&utm_term=empik_agd&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=21198142203&gbraid=0AAAAADwt86eHSA2q33sVI71NpheUKHuBa&gclid=CjwKCAiAraXJBhBJEiwAjz7MZRI9i2ADAorfVmDEVA0qikVh7adOxUQyuMsD1Du5Nuk17Y5PZDVU1RoCkA8QAvD_BwE

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola tego mam, ale wyciągam go raz w tygodniu na gruntowne sprzątanie xD ale u nas jest tyle sierści, że muszę z dwa razy dziennie podłogi przelecieć i na co dzień używam pionowego, bo nie chce mi się za każdym razem wyciągać tego, montować i latać z kablem.

Kasia no właśnie ja Dysona już porównywałam bo ciocia ma i nie ciągnie nawet lepiej niż nasz za tysiaka xD

age.png

Wysłany: 28 listopada 2025, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kassia Wy ze straszą byliście w Tajlandii jak była taka mała, prawda?

My myślimy nad Paryżem na dwa dni. Albo Rzymem. Ale kurcze troche mi kasy brakuje . Ten dom woła o kontynuację remontu...

Co do zakupów to ja musze ozonator kupić. Już się bujałam z tą myślą dłuższy czas ale mój mąż wrócił z delegacji,wielce chciał ugotować makaron synowi. Zamiast pilnować garnka to wyszedł przed dom śmieci segregować do wywozu . Garnek spalony,kuchnia śmierdzi,płyta uszkodzona. Gdynym nie uslyszala z sypialni trzaskania z tego palącego garnka,to nie wiem co by było. Rano dzisiaj myłam okna,meble,ściany,prałam firanki (te same które prałam w poniedziałek ) . Jebie nadal jak po pożarze. Jakby mi ktoś ognisko w domu rozpalił. Gotowanie wody z octem trochę pomogło ,ale cudów nie ma.
    Z nim się oczywiście pokłócilam. Wraca jaśnie hrabia ,raz na kilka dni,drze się na wszystkich, a jak ma coś zrobić to to spierdoli. Jeszcze ja mam tą samą robote w tym tygodniu do zrobienia, jak ponowne mycie tych samych okien.Nie wiem co mu się dzieje z tym łbem ostanio.

event.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boże Karola nawet sobie nie wyobrażam Twojego wkurwu na niego... 🤬

My mamy tylko pionowy odkurzacz, naogladalan się głupot w internecie jak te roboty rozmazują kupę po domu i jakoś wolę nie ryzykować takiej wpadki 🙈

Kasia Tajlandia brzmi ekstra 🤩 ja na pewno będę niecierpliwie czekać na relacje z podróży.

age.png

Wysłany: 28 listopada 2025, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś znajdzie porzadny odkurzacz piorący ,pionowy to dajcie znać.

event.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ma ktoś Tineco ten z funkcją mycia właśnie? Czytałam że niby ok :D

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Tak daleko macie dojechać?
    Tak, godzina prawie autem w tych naszych cudownych łódzkich korkach
    A że jeszcze trzeba wyjść z psem to te 1.5 h potrzebujemy żeby się ogarnąć

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    U nas po tym szczepieniu od wczoraj drzemki tylko w nosidle, a młody już 8,3 kg, więc jest ciekawie 😅 wieczorem rzucam się na cukier, bo mam drżenie mięśni już 🤣

Awokado jaki macie odkurzacz samojezdzacy przy psie? I czy wasz pies gubi dużo sierści? Mąż chce kupić do domu coś, ale my raz mieliśmy i zwróciliśmy, bo się zapychał sierścią i trzeba było poświęcać pół h na rozmontowanie go i czyszczenie po każdym użyciu xD zastanawiam się czy istnieją lepsze modele, czy jesteśmy skazani tylko na odkurzacz pionowy
    My mamy roborocka i nasz przy spanielu daje radę jak coś

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasssia ojej - mega zazdro!
    Koniecznie będę czekać na relację z podróży ♥️

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I masz pies Tanashi gubi sierść okropnie, odkurzacz się nie zapycha. Mamy tą wersję bez stacji czyszczącej, pewnie przy większym mieszkaniu kupiłabym ze stacją.
    Ale no my jesteśmy bardzo zadowoleni z tego odkurzacza, mamy go ponad 2 lata już
    A taki zwykły mamy pionowy, ma niecałe 5 lat i jest do kosza a kosztował dużo..
    pod choinkę poprosiliśmy o zwykły na kabel, coś takiego jak Karola wysłała

Karola - współczuje. Najgorzej jak z chłopem się trzeba użerać bardziej niż z dzieckiem.

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra też ma roborocka i psa i 2 koty i 9-letnie dziecko i jest zadowolona

Elza1234, Alex_92 lubią tę wiadomość

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od kiedy mieszkamy w nowym domu. tj. Od końca kwietnia przetestowałam już 5 odkurzaczy 🤦🏽‍♀️ karcher spoko, ale denerwował mnie ten kabel, później na promce kupiłam jakiś ten jeżdżący i to był dramat, ile razy „powiesił się” na suszarce do prania 🤦🏽‍♀️ finalnie schowałam go w karton i wrzuciłam na strych. Mamy też hizero i ogółem spoko, ale jak dla mnie zdecydowanie lepiej radzi sobie na panelach niż płytkach, a najbardziej jestem zadowolona z laresar x11 kupionego na alli, mam porównanie z dysonem i jak dla mnie to nie ma różnicy praktycznie, no prócz różnicy w cenie która jest ogromna

age.png
  • awokado 🥑 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja z ręką na sercu mogę polecić samojeżdżący Dreame L10s Ultra Gen 2. Ma całą stację, więc prócz dolewania czystej wody i wylewania brudnej raz w tygodniu nie robię nic. Jeździ codziennie, bo nasz corgi gubi sierść w kilogramach, ja zresztą też xD Używamy go od czasu przeprowadzki, czyli jakoś od marca/kwietnia absolutnie codziennie. Na ten moment raz czyściłam mu szczotki w 90% z moich długich kłaków, które gubię nałogowo. Pionowy odkurzacz też mamy i używam go aktualnie tylko do odkurzania schodów i poddasza, bo nie ma potrzeby dodatkowego odkurzania.

Ale ekstra Kasia! Będziemy czekać na foty z Tajlandii

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale się Wam, że mam dziś pierwsze wychodne ze znajomymi z pracy 🥰
    Oczywiście nie mam co na siebie ubrać, jakoś nic mi nie pasuje ze starych ciuchów do aktualnej mom era xd

Elza1234, Blackapple, Anabbit, Alex_92, awokado 🥑, Werzol lubią tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Ja od kiedy mieszkamy w nowym domu. tj. Od końca kwietnia przetestowałam już 5 odkurzaczy 🤦🏽‍♀️ karcher spoko, ale denerwował mnie ten kabel, później na promce kupiłam jakiś ten jeżdżący i to był dramat, ile razy „powiesił się” na suszarce do prania 🤦🏽‍♀️ finalnie schowałam go w karton i wrzuciłam na strych. Mamy też hizero i ogółem spoko, ale jak dla mnie zdecydowanie lepiej radzi sobie na panelach niż płytkach, a najbardziej jestem zadowolona z laresar x11 kupionego na alli, mam porównanie z dysonem i jak dla mnie to nie ma różnicy praktycznie, no prócz różnicy w cenie która jest ogromna

Też mamy laresara i jestem mega zadowolona. W testach niby lekko słabiej niż Dyson, ale za takie pieniądze to mega polecam

xSmerfetkax lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, że dzieci się tu nie chwali, bo się popsują, ale czuje się trochę zobowiązana po moim marudzeniu 😂
    Udało nam się osiągnąć już pierwszy nocny blok snu 3-4 godzinny. Później już budzi się co 2h, ale to wciąż duuuuzo lepiej niż było. Dziś do tego pierwszy raz od 8tyg nie mieliśmy godziny/dwoch godzin nocnego wrzasku. Dosłownie każda pobudka to karmienie i spanko. Fakt, że od 1 nie dała się odłożyć do łóżeczka j wylądowała u nas, ale ja w końcu spałam 7h i mam siłę na życie.
    Co więcej, moje dziecko które spało 3x30 min, dziś nie oderwała drzemka 50 min w lozeczku, a aktualnie trwa druga już od 1,5h 🤯

Wiem, że to możliwe że jednorazowa akcja, ale to chyba za wcześnie na przejście na 2 drzemki? Czy możliwe, że już do tego będzie zmierzać?

KarolaKinga, Margareetka, Alex_92 lubią tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Annabit u nas też się zdarzają dwie drzemki, jeśli tą środkową jest mega długa
    I tak dziś będzie. Mała spała rano pół h w aucie i od 13:30 śpi, glownie na mnie. Więc jak wstanie o 16 czy później to mu na luzie pójdzie już potem spać na noc
    A mam takie dni że śpi 4 razy po 20 min.
    Nie wiem, u nas jedyna rutyna to to spanie na noc o 19.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A snu Ci bardzo gratuluję. I sama wiem ile człowiek zyskuje energii jak trochę podładuje swoje baterie nie tylko miłością do dziecka, ale jednak snem :)

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit gratuluję lepszego snu! Trzymałam za Was kciuki 😅 u nas podobnie jak u Elzy zdarzają sie 2 drzemki jeśli jedna jest dluga. Za to dzis mieliśmy 2 turbo drzemki po 20 minut a tak to mamoza na całego bo maly ma jakiś katar i nie chce sie dać odłożyć za nic w świecie. Tak ze dzis robię za smoczek i bujaczek w jednym 💁‍♀️

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2025, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My mamy roborocka i nasz przy spanielu daje radę jak coś

My mamy krolika. Gubi tonę sierści i siano jest wszędzie
    Roborock daje rade
    Raz na parę msc się zapcha ale jest codziennie w uzyciu

Elza1234 lubi tę wiadomość

‹‹ 2401 2402 2403 2404 2405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ