CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanasi jako mieszkanka domu z kocim żwirkiem,sierścią, dziećmi i całym tym bałaganem,po sprawdzeniu wielu możliwości i wydaniu dużej ilości pieniędzy, przedstawiam Ci jedynego ,wiernego przyjaciela https://www.empik.com/odkurzacz-workowy-amica-vm1022-maly,p1612240648,agd-p?mpShopId=2585&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=21205277957&utm_id=21205277957&utm_term=empik_agd&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=21198142203&gbraid=0AAAAADwt86eHSA2q33sVI71NpheUKHuBa&gclid=CjwKCAiAraXJBhBJEiwAjz7MZRI9i2ADAorfVmDEVA0qikVh7adOxUQyuMsD1Du5Nuk17Y5PZDVU1RoCkA8QAvD_BwE
-
Karola tego mam, ale wyciągam go raz w tygodniu na gruntowne sprzątanie xD ale u nas jest tyle sierści, że muszę z dwa razy dziennie podłogi przelecieć i na co dzień używam pionowego, bo nie chce mi się za każdym razem wyciągać tego, montować i latać z kablem.
Kasia no właśnie ja Dysona już porównywałam bo ciocia ma i nie ciągnie nawet lepiej niż nasz za tysiaka xD -
Kassia Wy ze straszą byliście w Tajlandii jak była taka mała, prawda?
My myślimy nad Paryżem na dwa dni. Albo Rzymem. Ale kurcze troche mi kasy brakuje . Ten dom woła o kontynuację remontu...
Co do zakupów to ja musze ozonator kupić. Już się bujałam z tą myślą dłuższy czas ale mój mąż wrócił z delegacji,wielce chciał ugotować makaron synowi. Zamiast pilnować garnka to wyszedł przed dom śmieci segregować do wywozu . Garnek spalony,kuchnia śmierdzi,płyta uszkodzona. Gdynym nie uslyszala z sypialni trzaskania z tego palącego garnka,to nie wiem co by było. Rano dzisiaj myłam okna,meble,ściany,prałam firanki (te same które prałam w poniedziałek ) . Jebie nadal jak po pożarze. Jakby mi ktoś ognisko w domu rozpalił. Gotowanie wody z octem trochę pomogło ,ale cudów nie ma.
Z nim się oczywiście pokłócilam. Wraca jaśnie hrabia ,raz na kilka dni,drze się na wszystkich, a jak ma coś zrobić to to spierdoli. Jeszcze ja mam tą samą robote w tym tygodniu do zrobienia, jak ponowne mycie tych samych okien.Nie wiem co mu się dzieje z tym łbem ostanio. -