X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    To i u nas dwie scenki,dwa outfity. Jedna taka na jasno,beż. Druga typowa czerwona kratka.
    Boje sie ze nabiore zdjec za tysiaka.

Czy tylko moje dziecko jest najszczesliwsze nago? 😅

No to u nas podobnie. Jedna bezowa a druga cegła i bordowa kokarda 😀 niestety mam przeczucie, że i u mnie się na tysiaku skończy, bo mała była zachwycona sesja. Chociaż może stwierdzę, że wyglądam grubo, brzydko i że się nie nadaje nic ze mną 😂

Moja też. Jutro w ogóle muszę pobrać mocz rano, możecie mi dać jakieś tipy? Nie wiem jak się za to zabrać, a punkt 7:58 muszę być w labie xdd

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabit te różdżki smaku to sproszkowane liofilizowane owoce :) moja córka lubi to do jogurtu jeść. Ale polecam z Otolandii, nie z Helpy, bo wychodzi korzystniej cenowo :D tylko tam kupujesz jeden smak 40 g, a tu masz chyba 10 saszetek łącznie 20 g. Ale otolandia taniej jbc

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Annabit te różdżki smaku to sproszkowane liofilizowane owoce :) moja córka lubi to do jogurtu jeść. Ale polecam z Otolandii, nie z Helpy, bo wychodzi korzystniej cenowo :D tylko tam kupujesz jeden smak 40 g, a tu masz chyba 10 saszetek łącznie 20 g. Ale otolandia taniej jbc

Tak wiem wiem, ale się zastanawiam czy faktycznie tego się używa 😀 ja prosty człowiek, kanapkę z serem u szynką jem na śniadanie i kolację 😂

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o tych sesjach i kurde żałuję, że się nie zdecydowałam :( teraz Stary w delegacji do połowy grudnia to już raczej nie ma szans.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda właśnie z jogurtem lubi. Ja wykorzystuję te proszki do lukru do pierników np. 😅

Siódma pobudka w ciągu godziny zaliczona. Myłam zęby na trzy raty 😅 myślałam że może za drugim razem polubię niemowlęcy czas, ale no nie. Nie mogę się doczekać aż skończy rok. Żadne afery toddlerow nie są mi straszne. Ale te bóle brzuszka, niekończące się ząbkowania, robienie wszystkiego jedną ręką z prawie 9kg w drugiej ręce, dajcie spokój. Trzecie naprawdę adoptuję od znajomych, których dziecko nie miało żadnych, serio żadnych problemów a zęby zaczęły wychodzić dopiero po roku. Bezboleśnie. I mean... To niesprawiedliwe 😭😶‍🌫️

age.png
  • Maj.a Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam owoce liofilizowane. Dzisiaj zjadlam cala paczkę truskawek🍓

U nas 1 scenka byla na sesji świątecznej i za 15 zdjęć płaciłam 250zl.

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiście nie lubię tych różdżek smaku ale ja ogólnie nie lubię owocow liofilizowanych.

Margaretka moze jeszcze jest szansa,rozejrzyj sie po ofertach. Może już nie zdążysz dostać odbitek,ale cyfrowe to i sama mozesz iść wywołać 😊
    Mam taki plan robic co rok sesje świąteczną i z każdej robic mini album 🥰
    Juz zapowiedziałam że dla tesciowej dam max 3 zdjecia a nie że znowu bedzie jeczenie że ona chce wszystkie 😒

Tanashi też mam taką koleżankę. Jest w moim wieku(29) I jest wlasnie w 3 ciąży. Ma dwóch synów 6 i 5 lat. Ale obie ciąże bez problemow,porody szybkie. Dzieci też bez problemów,jak opowiadam jej o swojej małej i co jej dolega to ona nie ma pojęcia o czym mówię,pierwszy raz słyszy o takich rzeczach. No i ma męża caly czas obok,nie musi sie martwic o prace bo prowadzą gospodarkę. Na jej miejscu też bym mogła miec wiecej dzieci. Pozytywnie jej zazdroszczę 😅

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa, moja przyjaciółka ma 7 miesięcznego bobasa i opowiadała mi jaki to regres snu jest ciężki. Wiecie jak się objawił u nich? Młody przestał sam zasypiać tylko trzeba było go ponosić na rękach xDD POZDRAWIAM
    zero nocnych pobudek na kilka godzin, zero wybudzeń po 10 razy w ciągu dwóch godzin 🫠🫠🫠🫠🫠

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Taaa, moja przyjaciółka ma 7 miesięcznego bobasa i opowiadała mi jaki to regres snu jest ciężki. Wiecie jak się objawił u nich? Młody przestał sam zasypiać tylko trzeba było go ponosić na rękach xDD POZDRAWIAM
    zero nocnych pobudek na kilka godzin, zero wybudzeń po 10 razy w ciągu dwóch godzin 🫠🫠🫠🫠🫠

Mi tam byłoby wstyd nazywać pajacowanie Młodego w nocy ostatnim czasem regresem, więc po prostu głównie milczę, nazywam to ewentualnie pajacowaniem i chodzę regularnie 💩 wg Waszych zaleceń xD

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdole jestem w szoku.
    Wlasnie zauwazylam że ktos mi zhakował konto na olx i meila powiazanego z tym kontem.
    A mialam tam swoje dane podane,adres,nr konta banku.
    I jeszcze wystawili ogloszenie podszywajac się.
    Ide jutro na policje.
    Nie zasne teraz...

age.png
‹‹ 2406 2407 2408 2409 2410
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ