CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tonę rzeczy dla dzieci z rodziny męża do spakowania i druga tonę dla nas bo wszyscy z rodziny zamawiali do mnie, ale nic z tym jeszcze nie zrobiłam. Powrzucam w torebki. Tylko nie wiem kiedy, bo czasu brak. A ja jeszcze praca co nie… miałam dziś bigos zrobić i zamrozić już na święta, ale jakoś się nie mogłam wyjątkowo zorganizować do południa z dziećmi, więc bigos poczeka na lepsze czasy xd
-
U nas są 4 drzemki po 30minut. Wszystkie kontaktowe 🥰
A w ramach prezentu dajemy zdjecia Bubci z sesji 😄
Dla chrzesniaka tylko zamowilam taki pad do grania na telefonie.
Sobie w ramach prezentu znowu wytne kaszaka za tysiaka 😑
Dzisiaj dzień drugi dyni i tak samo szczesliwa w trakcie jedzenia. Jak tylko zobaczyła to rece wyciagala do lyzeczki i usmiech szeroki 😁
KarolaKinga wspolczuje tej sytuacji z tesciem. Na swieta pod choinke kup mu stopery do uszu 😅Twojego boli serduszko jak placze,moja tesciowa to by byla zadowolona że daje dziecku sie wyplakac 🙈 -
Ja o dziwo w tym roku jakos szybko ogarnęłam sie z prezentami i zostało mi tylko zamowic jedną rzecz dla męża, jestem z siebie dumna😂
Margaretka to moj tesc z Twoja moga sobie przybic pione, jego też wszystko dziwi jakby jego synowie nigdy nie plakali i generalni sami się urodzili i odhowali 🫠 Truskawka te stopery to wyborny pomysł 😂
Co do drzemek to u nas chyba bedzie przerzucenie sie z 3 na 2, w dodatku ostatnio większość jest znów kontaktowych. Natomiast dzis akurat jak cos mnie bierze i chętnie bym oko z synem przymknęła to on spal cale 50 minut za caly dzien 🫠 -
Margareetka wrote:Prezenty spakowane? Ja dziś pojechałam do action po papier i torby i już pusto. Nie powiem mocno się zdziwiłam
Taa, leżą w szafce i czekają az je zapakuje, bo nikt inny tego nie zrobi 🙄
U nas drzemki to zazwyczaj 3 w ciągu dnia po min. 1 godz. ale najlepiej 1,5 godz wtedy budzi sie wyspany i chętny do zabawy. A nie daj ze pobudka po 40 min to wtedy maruda wchodzi po całości.
Zje butle w łóżeczku, troche sie wyciszy i zazwyczaj wtedy przekładam go do naszego łóżka. Wtedy przykrywa sie kołdrą i spi. To wersja usypianie jeszcze nie przemęczonego bobasa. -