X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werzol nie obwiniaj się jak coś za bardzo, coraz ruchliwsze będą te nasze dzieci, zaraz pewnie któreś wstanie i się potknie o własne nogi xD

Na szczęście szybko odkrztusił to mleko, resztę dnia mamy przyjemną jak na razie, gorzej, że tylko jedna drzemka na spacerze na 35 min wleciała, liczyłam, że będzie dłuższa jak poranną pominął a tu go tir obudził. Codziennie ostatnio trafiamy na jakąś sąsiadkę z maluchem, wychodzi na to, że będzie miał bardzo blisko 3 kolegów i koleżankę z tego samego rocznika.

Ale chyba już ostatecznie zrezygnuje z tego najbliższego klubiku dziecięcego samorządowego i zostanę przy większym żłobku trochę dalej gdzie mamy rezerwacje, bo jak tak dużo dzieciaków z okolicy to jednak wątpliwe, że się dostanie, szkoda, że nie biorą po kryterium odleglosciowym xD
    W ogóle to gdzieś mi mignęło, że jakiś a'la leśny mi też otwierają niedaleko, ktoś tu chyba coś pisał w tych leśnych żłobkach?

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awocado, wiesz co te zajęcia były tam, gdzie chodziłam już na zajęcia w ciąży a teraz chodzimy z dziećmi.
    Trochę sobie z dziewczynami zrobiłyśmy wioskę mamową
    I jedną z mam te gordonki poprowadziła.
    My kupiliśmy tej założycielce grupy kawę i herbatę (bo ją opijamy co wtorek 😅)
    A ona nas tymi kubkami zaskoczyła

kasssia lubi tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werzol nie wyrzucaj sobie
    Myślę że dopiero się zacznie przed nami, że czegoś nie upilnujemy. Jesteś tylko człowiekiem, pamiętaj

Werzol lubi tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado super, że udało się pobrać krew z dobrym podejściem i bez problemu 🥰

My mamy bazę wirusów zaktualizowana, umówiliśmy się na 20.01 na grypę i bexsero, ale pielęgniarka nie jest przekonana żeby go szczepić na jednej wizycie.

I młody przykoksił trochę 6300g i 72cm 💪

Blackapple, Elza1234, Werzol lubią tę wiadomość

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Awokado super, że udało się pobrać krew z dobrym podejściem i bez problemu 🥰

My mamy bazę wirusów zaktualizowana, umówiliśmy się na 20.01 na grypę i bexsero, ale pielęgniarka nie jest przekonana żeby go szczepić na jednej wizycie.

I młody przykoksił trochę 6300g i 72cm 💪

E to długi jest.

My jutro idziemy na kontrolę wagi, mam nadzieję, że też przykoksił. I też się będziemy umawiać na grypę i bexsero, ale ja chyba sama z siebie chciałabym to rozdzielić. Nie wiem czy dzieci też mają tą samą szczepionkę, ale i mnie i męża bardzo bolała ręka po vaxgripie w tym roku.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w styczniu będziemy robić nimerix i drugą dawkę grypy na jednej wizycie, ale bexsero chyba robiłabym osobno.

Chciałam jechać z córką na zajęcia dziś, ale mamy cały dzień płacz i zębowy wściek, w końcu zasnął za późno i mąż z nią jechał. Jestem wykończona tymi zębami 😬 Mam nadzieję, że u Was będzie szło lepiej xD

age.png
‹‹ 2439 2440 2441 2442 2443
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ