X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My many łóżeczko ze szczebelkami. Co chwila jak ją położę kiedy jem śniadanie latam wyciągnąć rękę lub nogę z potrzasku🙈 o szczebelki już mniej się martwię bo widzę, że nie wali jakby głową tylko ma jednak jej jakąś koordynację i w miarę powoli ją kładzie więc tyle dobrego

Ale pamiętam jak raz nagle się wykręciła i położyła na zabawkę drewniana, też się martwiłam.. wtedy to chyba dopiero się uczyła że trzeba robić to powoli. Ciężko bo przecież nie ubierzemy dzieciom kasków, chyba by to było jeszcze gorsze jakby myślały że można walić głowa I jest spoko, chyba tego też się trzeba nauczyć

Widziałam kiedyś jakieś ochraniacze na głowę czy przy chodzeniu, ale mam wrażenie, że wtedy dziecko po prostu zwykłego instynktu uważania na urazy nie trenuje i jest to słaby pomysł

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabit, moja Córeczka wolała usiąść u fizjo niż robić dłużej wysoki podpór. Także tego u nas też sama go nie robi ale nie martwię się tym, bo pamiętam jak strasznie długo nienawidziła leżenia na brzuchu

Teraz ciągle leży na brzuchu 🤣

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas młoda kiedyś w łóżeczku, w tą krótszą stronę, postanowiła podnosić dupę do czworaków
    Też nie zdążyłam podpiec, jak przywaliła czołem o szczebelek, to aż jej się odbił na czole 🤡
    Tanashi, widziałam zdjęcie na fb, poplułam się śniadaniem ze śmiechu.

Tanashi lubi tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel, jako dziecko założyłam mojej mamy szpilki i w przedpokoju na płytkach wyrżnęłam głową o kant ściany. Jak rozwaliłam sobie głowę to już nigdy jej butów nie ruszałam.
    O szczebelki młody głową nie wali, ale kupilam ochraniacz. Za to uwielbia spac po skosie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:59

💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 2440 2441 2442 2443 2444
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ