CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Jako Cel potwierdzam że to dobry zestaw postanowień 👀
Udanego Nowego Roku 💖
Blackapple, Margareetka, Katikat, Elza1234 lubią tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Widziałam, że paracetamol hasco jest smakowy. Ja już idę tylko w ibuprofen.
Na najbliższy rok oprócz tego co wymieniłyście, mam ambitne plany, żeby ogarnąć się zdrowotnie, znaleźć większe mieszkanie i przeprowadzić się z jednego do drugiego w miarę szybko. Może na jesień uda się hajtnąć, a jak nie, bo wyprztykamy się z kasy, to zostanie na początek 2027.
I przydałoby się zgrać nową pracę z końcem obecnej.
Szczęśliwego Nowego Roku 🎇 -
Szczęśliwego nowego roku! Ja jeszcze mam niesprecyzowane plany, ale myślę intensywnie nad tym, żeby ruszyć z własnym biznesem cukierniczym w niedalekiej przyszłości 🤭 mogłabym to połączyć z trzecim dzieckiem 😏 no i w marcu wreszcie przeprowadzamy się do swojego domu, więc będę zajmować się ogrodem, mieć sarny za sąsiadów i żyć swoim życiem hobbita 😆
Katikat zdrowia! ❤️🔥
kasssia, Katikat, Alex_92, Werzol lubią tę wiadomość
-
U nas też tak sypie. Poszliśmy na jedzonko i spacer wracając. Także wyglądamy jak bałwanykasssia wrote:U nas Gdańsku ciągle pruszy 😍 normalnie pogoda marzeń 🎈 ja tradycyjnie nie mam żadnych postanowień. Szczęśliwego Nowego Roku 🥳 ♥️
Dla Was od nas dużo dużo spokoju i zdrowia
Ja planów już od dawna nie robię, także co ma być to będzie
Margareetka, Katikat, kasssia lubią tę wiadomość
-
Tanashi brzmi super, jak ostatnio opisywałaś tort, który robiłaś to aż ślinka ciekła 😊
Nineq trzymam kciuki za powodzenie Waszych planów 😍
Kitkat zdrówka!
U nas już dwoje domowników ma potwierdzonego covida.. Ja zaraz lecę do paczomatu odebrać więcej testów i też będę się sprawdzać, bo obudziłam się z katarem i bólem gardła 🤧
Tanashi, Tanashi, Katikat lubią tę wiadomość
-
Margaretka współczuję z covidem

My wracamy do domu od rodziców, chociaż nie bez przygód, bo mężowi po drodze zepsuło się auto i zgarnęła go laweta. Na szczęście nadal blisko domu, więc teść mu pożyczył auto i jedziemy już 🫢 Ale nowy rok zapowiada się kosztownie 😬 -
No dobra, to niech nam się ten rok kończy skoro Tanashi padł samochód, awokado nieszczęścia nazbierała za wszystkich, Margareetka covida złapała, Kitikat nadrabia chorobowo również...
Mój dziecior śpi, ja zjadłam sałatki, wypiłam kieliszek szampana, piżamka przywdziana. Drugi rok jak w nowy rok wstanę bez kaca 🤣😜
Śniegu napadało to przynajmniej jakis klimat ❄️ -
Dziewczyny przede wszystkim dużo zdrowia dla nas i naszych bobasów w tym 2026 roku! Reszta się jakoś ułoży.
Tanashi sprawnej przeprowadzki, oby bez żadnych nieplanowanych akcji. Ja po cichu również liczę na wiosnę w nowym domu ✊🏻 ale zobaczymy.
Awokado a dla Ciebie dużo szczęścia, oby z nowym rokiem passa odwróciła się na tą lepszą stronę. Któraś pisała o lotku, może warto spróbować 😄
I pamiętajcie, ze fajne z nas babki i damy radę 💪🏻
Szczęśliwego nowego roku 🥳
Elza1234, Margareetka, awokado 🥑 lubią tę wiadomość
-
Ja się cieszę, że ten rok był lepszy niż poprzedni.
Ej i dałyśmy radę 😄 wyinkubowałyśmy dzieci 🤣 urodziłyśmy je! Hardkorowo mniej lub bardziej, ale ostatecznie z dobrym skutkiem i bez jakiś większych konsekwencji dla małych i dużych. I bang, już mają po pół roku.
No ciężko w to uwierzyć xD
JAK MI TE PETARDY NIE OBUDZĄ BOBASA TO BĘDZIE CUD JPRDL
Jak pies się przyzwyczaił to teraz bobas się będzie denerwował 🙈
Elza1234, Margareetka, awokado 🥑 lubią tę wiadomość