CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwego nowego roku laski! Ciekawe, czy którejś nowy rok przyniesie bobaska 😅😅
My wróciliśmy od znajomych niedawno. Mała miała ponad 6h okno aktywności xdddd nie szło jej tam położyć spać, bo to fomo baby i musiała ciągle być przy stole i zagadywać xd
Bobas przyjaciółki zasnął od razu jak przyjechaliśmy (17:40) i spał do naszego wyjścia, także moja gwiazda musiała się bawić sama 🙄🙄 a specjalnie się odstroiła w spódnicę tiulowa dla kawalera 😂 -
Szczęśliwego Nowego Roku! 🥳
My sobie jeszcze oglądamy z mężem serialik, bo pies nam spanikował po 21 a kot stresuje się tym, że pies panikuje (ale fajerwerki to nawet kicia ogląda).
A generalnie u nas jest znośnie i cały dzień było, teoretycznie od 24.00 w Krakowie jest zakaz i już dość mało słychać, ale ja to nawet odkryłam jaki mam widok na z balkonu przez te fajerwerki tuż przed i tuż po północy. -
Pierwszy raz wyszłam na balkon zobaczyć fajerwerki odkąd mieszkam tu 4 lata i widać wszystko dookoła 😅
Niektórzy mają zapłon i strzelając 00:20 dopiero serię.
Mały na szczęście przespał. Przykryliśmy go na chwilę dodatkowo kocem mimo że spi od strony parkingu gdzie nie strzelającą. I tak noc przesrana będzie 😅od miesiąca śpię na raty. Nie wiem czy to jakiś nowy regres snu czy cos? Bo widziałam, że ok ósmego się zaczyna...
Mój bobas ma 7 miesięcy 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 00:31
-
Miałaś przerąbany poród, jak dobrze pamiętam, bo indukcja, ale teraz spokój z bobasem. Zazdroszczę 🥲😅Kkk77 wrote:Mój tylko stęknął, pierdnął rzucił parę razy głową prawo lewo i śpi dalej jak kamień xD
Życzę Wam (i sobie xd) takiego spanka jak on ma 🤣 -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH