Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2025, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego nowego roku laski! Ciekawe, czy którejś nowy rok przyniesie bobaska 😅😅

My wróciliśmy od znajomych niedawno. Mała miała ponad 6h okno aktywności xdddd nie szło jej tam położyć spać, bo to fomo baby i musiała ciągle być przy stole i zagadywać xd
    Bobas przyjaciółki zasnął od razu jak przyjechaliśmy (17:40) i spał do naszego wyjścia, także moja gwiazda musiała się bawić sama 🙄🙄 a specjalnie się odstroiła w spódnicę tiulowa dla kawalera 😂

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku! 🥳

My sobie jeszcze oglądamy z mężem serialik, bo pies nam spanikował po 21 a kot stresuje się tym, że pies panikuje (ale fajerwerki to nawet kicia ogląda).
    A generalnie u nas jest znośnie i cały dzień było, teoretycznie od 24.00 w Krakowie jest zakaz i już dość mało słychać, ale ja to nawet odkryłam jaki mam widok na z balkonu przez te fajerwerki tuż przed i tuż po północy.

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Zdrowia dużo...

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz wyszłam na balkon zobaczyć fajerwerki odkąd mieszkam tu 4 lata i widać wszystko dookoła 😅

Niektórzy mają zapłon i strzelając 00:20 dopiero serię.

Mały na szczęście przespał. Przykryliśmy go na chwilę dodatkowo kocem mimo że spi od strony parkingu gdzie nie strzelającą. I tak noc przesrana będzie 😅od miesiąca śpię na raty. Nie wiem czy to jakiś nowy regres snu czy cos? Bo widziałam, że ok ósmego się zaczyna...

Mój bobas ma 7 miesięcy 😳

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 00:31

Werzol lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tylko stęknął, pierdnął rzucił parę razy głową prawo lewo i śpi dalej jak kamień xD

Życzę Wam (i sobie xd) takiego spanka jak on ma 🤣

Katikat lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez bez reakcji na strzelanie o północy, ale dzionek zaczęty o 5:50 🤡
    A życzyłam sobie i jej i mężowi spania do 7 🙈

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po prostu tuliłam mojego Maluszka to było ok bo niestety strzelali sporo koło północy

Ale to ostatni legalny rok na fajerwerki, za rok zakaz w Krk, ciekawe czy lepiej będzie. Mi to pasuje, zawsze mi przykro ze względu na ptaki wtedy, a najgorsze są petardy. Ogółem nie znam nikogo kto by był fanem tej aktywności.

U nas sen typowo po ok 2-3h jak to ostatnio za to poszła spać o 18 już, wstała ok 20 pobujać się z nami bo oczu jak 5 zł i nie śpimy i od ok 21:30 znowu do 6:30 na raty spanie plus do teraz z nami w łóżku wesoła coś gada😁

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    Ale to ostatni legalny rok na fajerwerki, za rok zakaz w Krk, ciekawe czy lepiej będzie. Mi to pasuje, zawsze mi przykro ze względu na ptaki wtedy, a najgorsze są petardy. Ogółem nie znam nikogo kto by był fanem tej aktywności.

My się śmialiśmy wczoraj, że jak będzie zakaz to będą stać i strzelać przy tabliczce 'Krakow żegna' na Jasnogórskiej, więc dla nas będzie jeszcze gorzej 😅

Stwierdziliśmy też, że za rok musimy jednak wziąć tabletki uspokajające psu, bo bardzo źle to znosił, chyba do 6.00 jeszcze u nas pod łóżkiem się chował. W zeszłym roku mieliśmy głośno muzykę to nie było aż tak źle, bo mu trochę zagłuszyło, no a teraz młody by nie spał jakbym odpaliła muzykę głośniej.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w sumie standardowe pobudki młodego (ostatnio ciągle budzi się tylko z krzykiem 🫠), córka przespała. A teraz zaczynam cały dzień sama z dzieciakami i jeszcze muszę upiec biszkopt na tort 😅 to będzie ciekawy początek roku

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak przystało na sylwestra zarwaliśmy noc 🤦 najpierw usypianie trwało jakieś 3h, bo był tak zmęczony że co padł to się budził po 15mij z płaczem.
    Fajerwerki go nie obudziły, dopiero po nich wstał i ponad godzinę płakał noni resztę nocy już spał przy cycku.

Blackapple współczuję stresu u psinki 😢

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam się obudził akurat na strzelanie i był zaczarowany. Przez okno duzo nie widać bo budynki zasłaniają ale to co widział go bawiło.
    Noc slaba bo mi z nosa non stop kapie i gęba otwarta to nie da się spać

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • awokado 🥑 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas była pobudka przez cudownego sąsiada, który dosłownie 10 metrów od naszych drzwi ustawił wyrzutnie fajerwerków, dodatkowo nasz pies, który zawsze miał głęboko w poważaniu fajerwerki, w tym roku wyjątkowo się przestraszył na tyle, że zaczął na nie szczekać XD Później niestety zaczęła mieć drgawki ze stresu, więc ja uspokajałam przestraszone dziecko cyckiem, a mąż leżał na podłodze z dygocącym psem 🙃

Aleeee od północy dziecina miała tylko jedną pobudkę do 9 rano!! Boże nie spałam do tak późna od czerwca 🤪 Miła odmiana po ostatnich nocach z pobudkami co godzinę

Kasia jak tam mała kaskaderka? Wszystko ok?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 11:44

Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado to spanie totalnie Ci się należało po ostatnich przejściach

awokado 🥑 lubi tę wiadomość

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli tylko u nas nie było spania prawie do 1, bo byliśmy u babci, miała drzemkę w aucie około 19, więc śpiąca nie była, plus złapała jakieś 15 minut spania po 21, ale ktoś robił testy strzelania i się obudziła. Za to po północy razem wyglądaliśmy przez okno i była mocno zainteresowana ☺️ a starzy w ciągu dnia zrobili sobie wypad do ikei i w końcu zobaczyłam progres w mieszkaniu, a nie tylko na zdjęciach

Wszystkiego dobrego dla nas dziewczyny! Żeby te nasze pełzaki miały trochę litości dla matek i nie były aż tak szybkie 😀 u nas też zaczęło się pełzanie, wczoraj dotarła do mojego kapcia 😬 wszystko poza zabawkami jest super interesujące

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, fajny masz plan, oby powiodło się z tym i z trzecim bobo! ✊ też się zastanawiam co mogłabym robić żeby pogodzić pracę z kolejnym bobasem, ale najpierw chcemy się przeprowadzić i będziemy myśleć 😀

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego dobrego na nowy rok! Przede wszystkim dużo zdrowia! ❤️ niech nasze bobasy pięknie się rozwijają, a marzenia się spełniają ❤️

U nas mały przespał fajerwerki, starałam się wygłuszyć pokój jak mogłam i chyba się udało 🫢

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje chłopaki poszły na spacer, a ja spędziłam ten czas leżąc w łóżku i chillując. Próbowałam zasnąć, ale kaszel mnie wybudzał więc po prostu odpaliłam YouTube i miałam chwilę dla siebie.
    Młody ma 36,9 jeszcze nie chce panikować ale totalnie nie wiem czy powinnam jutro jechać do pediatry, żeby go osłuchać?

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wszyscy powitaliśmy nowy rok z katarem i bólem gardła (nie wiem czy małą boli oczywiście xd ). Powiedzcie mi czy samo odciąganie aspiratorem dopóki ten Katar jest wodnisty i brak innych objawów jest ok? Czy powinnam jej coś dawać na przeziębienie? Autentycznie nie wiem co się robi w takich sytuacjach, bo ja nigdy nie choruje 😂

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Moje chłopaki poszły na spacer, a ja spędziłam ten czas leżąc w łóżku i chillując. Próbowałam zasnąć, ale kaszel mnie wybudzał więc po prostu odpaliłam YouTube i miałam chwilę dla siebie.
    Młody ma 36,9 jeszcze nie chce panikować ale totalnie nie wiem czy powinnam jutro jechać do pediatry, żeby go osłuchać?
    To normalna temperatura w sumie dla dziecka. A jakieś objawy ma?

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    U nas wszyscy powitaliśmy nowy rok z katarem i bólem gardła (nie wiem czy małą boli oczywiście xd ). Powiedzcie mi czy samo odciąganie aspiratorem dopóki ten Katar jest wodnisty i brak innych objawów jest ok? Czy powinnam jej coś dawać na przeziębienie? Autentycznie nie wiem co się robi w takich sytuacjach, bo ja nigdy nie choruje 😂

Najlepsze lekarstwo dostaje w mleku, więc karmić do oporu 😅 ja młodemu na katar jeszcze przyklejam plasterki aromactiv na śpiworek

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2468 2469 2470 2471 2472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ