CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nineq wrote:To normalna temperatura w sumie dla dziecka. A jakieś objawy ma?
Ma troszkę katarek, ale na prawdę na tyle minimalny, że nawet nie odciągam, bo sam sobie z nim radzi.
Anabbit u nas w domu takie objawy to wyszedł covid (plus temperatura podwyższona) także może też sobie zróbcie testy.
I ja też karmie co chwilę, żeby jak najwięcej przeciwciał bobas zjadł.
Anabbit lubi tę wiadomość
-
To ja bym sobie darowała lekarza. Jakby było ponad 37° i zbliżała do 38° to wtedy. I obserwowała, czy jakieś objawy dochodzą.Margareetka wrote:Ma troszkę katarek, ale na prawdę na tyle minimalny, że nawet nie odciągam, bo sam sobie z nim radzi.
Anabbit u nas w domu takie objawy to wyszedł covid (plus temperatura podwyższona) także może też sobie zróbcie testy.
I ja też karmie co chwilę, żeby jak najwięcej przeciwciał bobas zjadł.
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny dla Was, Waszych bobasow i rodzin 🙂
Fajnie czasem poczytać jak Wasze bobki się rozwijają, każdy inny i w swoim tempie, fascynujące zjawisko 😊 Wiele bobasow już pełza, super, gratulacje! U nas jeszcze trochę do tego, dupke podnosi, rzuca się jak ryba wyjęta z wody, ale wysokiego podporu nie opanował. Za to papla jak najety, a jego ulubiony "slowem" jest "giii" 😆
W każdym razie, życzę dobrego roku, latwego i przyjemnego rozszerzania diety, rozwoju motorycznego bobasow i pięknych pierwszych slow🎉
Elza1234, Alex_92, Blackapple lubią tę wiadomość
-
Nineq wrote:To ja bym sobie darowała lekarza. Jakby było ponad 37° i zbliżała do 38° to wtedy. I obserwowała, czy jakieś objawy dochodzą.
Jak coś to my byliśmy z młodym u pediatry jak mieliśmy covida pod koniec września (on miał tylko katar) i tylko paracetamol i inhalacje zaleciła, więc też bum sobie darowałs.
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny. Dużo zdrowia i jak najwięcej przespanych nocek.
U nas oprócz intensywnego raczkowania po całym mieszkaniu, zaczęło się wspinanie i wstawanie na nogi…stąd też nie mam czasu, bo non stop trzeba latać za bobasem hihi. Wszystkie miejsce niebezpieczne są najbardziej interesujące, tak samo jak rzeczy. Teraz uważam, że mały bobas to mało roboty, a im większy to czas się kurczy, a oczy to trzeba mieć wszędzie.
Blackapple, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH