Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my już mamy klepnięte wszystko na roczko chrzciny. Teraz kciuki dla nas w sumie wszystkich żeby czerwiec był słoneczny. Nasza sala ma śliczny ogród więc liczę że i zdjęcia się tam uda zrobić i dzieciaki się pobawią na placu zabaw
    Zaczęłam ogarniać zaproszenia bo sobie wymyśliliśmy temat przewodni 😅 i w Wielkanoc chcemy zaprosić rodzinę

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na urodziny pewnie jakieś garden party, całe szczęście, że to czerwiec 😅 ogarnę balony, ozdoby, fajny tort i jeszcze tylko meble na taras, żeby każdy nie musiał z własnym krzesłem przychodzić 🤣

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam wzrusz 🥹
    Przeciez dopiero wczoraj byla ekscytacja jak kolejno trafiałyśmy na porodówki a tu już plany roczkowe 😭
    Czas za szybko leci 😭

Margareetka, Elza1234 lubią tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza jaki temat przewodni macie?
    Ja też oglądałam ostatno inspiracje na necie 😅😅

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Elza jaki temat przewodni macie?
    Ja też oglądałam ostatno inspiracje na necie 😅😅
    Króliki 😅 mówimy na nią często Gabrysia Królisia i dostała parę uroczych misiów krolisiow i tak zostało
    Pewnie nic oryginalnego 😅 ale nam się podoba
    Będą króliki na łące i stokrotki

Marsol, Tanashi, Truuskaawka lubią tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ochotę na coś szalonego tym razem, myślę o muminkach albo LOTR 🤣 na roczek to bobas za mało kumaty żeby wiedzieć o co chodzi, nie będzie miał pretensji jak go za hobbita przebiorę 🤣

A mój mąż planuje zbudować dzieciakom w ogrodzie domek Muminków, więc też pasuje 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:27

Truuskaawka lubi tę wiadomość

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myslalam o tematyce uwaga uwaga- Truskawkowej 😃 Kocham truskawki i mój bobas zawsze wyprawiał harce w brzuchu po ich zjedzeniu 🥰

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2546 2547 2548 2549 2550
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ