CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale fajny ten domek! Zamówię swojemu, dzięki za polecajkę 😄Karola3xJ:D wrote:Mala bez gorączki. Dziwne to . Co kilka dni temu na jeden dzień.
Przyszedł mi domek dla małej i jest mega. Ja chciałam tradycyjnie z Liliputes (mam slabosc do ich zabawek) kupić ale szkoda kasy trochę.
https://allegro.pl/oferta/interaktywny-zabawka-farma-zestaw-zestaw-edukacyjny-zwierzetami-zabawka-18192826834👦2017 synek
👶26.06.2025 synek -
Wow wasze maluchy już siadają, super, mój trochę się kręci dookoła osi narazie

Czy zdarzają się u was turbodoładowania? To już nawet nie są turbodrzemki tylko potrafi się zregenerować przy samym karmieniu, oczy przymknięte a po chwili koniec, oczy jak pięć złotych i już się śmieje, nici ze spania , i od nowa bajlando.👦2017 synek
👶26.06.2025 synek -
xSmerfetkax wrote:Polecacie jakieś fajne komplety dresowe? O sportowe i takie bardziej eleganckie? 😅
Jak to mój mąż nazwał “Ooo ale masz nowoczesny dres” 😅 jest tak miły w dotyku, że jestem serio mocno zadowolona z zakupu.
https://www.reserved.com/pl/pl/640ga-09m?utm_source=app_sharing&utm_medium=iOS&utm_campaign=product_share
+ do tego ten top z uzupełnij look i jest komplet 🙏
xSmerfetkax, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Margareetka wrote:U nas najpierw dwa bloki snu po 2h co uznaje za sukces 🎉 a później już wiszenie na cycu do 8..
Też te zęby mu nie dają spokoju, idą i wyjść nie mogą, od miesiąca co jesteśmy u pediatry to mówi, że już prawie na wierzchu są 🙈
I od wczoraj popsuło się jedzenie, nie chce jeść i koniec, tylko gryzie łyżeczkę, miseczkę i śliniak
U nas podobnie, nie chce jeść za bardzo. I dokładnie ten sam case z zębami. Ma tak już rozpulchnione dziąsła a nadal nie widać 🙈 -
Współczuję Wam z tym niewychodzeniem. Ja już dzisiaj tak wariowałam że wzięłam młodego do auta poszukać jakiegos parku w okolicy, wyszło słoneczko i w końcu aż chce się żyć 🌞
Dzięki Karola za polecajke!
Widze ze większość będzie coś kombinowała w ogrodzie na roczek, aż szkoda byłoby nie skorzystać 😅 liczę na to, że jak zima tak dowaliła w tym roku to lato też będzie fajne -
Chwała niebiosom, nie. Ale dwa razy jak go próbował uśpić tata na drzemkę po południu to nie usnął tylko przez 15 minut leżał i gapił się po pokoju spokojny. A potem jakby wyczillował i od nowa energia.Paty wrote:Wow wasze maluchy już siadają, super, mój trochę się kręci dookoła osi narazie

Czy zdarzają się u was turbodoładowania? To już nawet nie są turbodrzemki tylko potrafi się zregenerować przy samym karmieniu, oczy przymknięte a po chwili koniec, oczy jak pięć złotych i już się śmieje, nici ze spania , i od nowa bajlando.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia, 17:46
-
Karola3xJ:D wrote:Poszukaj na bonprix. Ostanio mi wpadły w oko. Taki domowy komplet 3 elementów był spoko.
Eleganckich dresów nie polecę bo takie wg mnie nie istnieją. Dres i elegancja to sie się spina.
Kkk77 to więcej tego nan nie dawaj jak jest tak olbrzymia różnica
Nienie, zrobiłam zdjęcie nr partii, żeby sprawdzić z ciekawości jak znowu będzie jakiś przypał i wywaliłam. W ogóle zrezygnowaliśmy z jednego karmienia butelką i dostaje po prostu dodatkowy podwieczorek, więc mamy aktualnie 3 posiłki i 4 butle mleka na dobę.
Ale ale, odblokowaliśmy dzisiaj kaszę jaglaną 🥳 z batatem i dynią była już dla bobasa zjadliwa - co ciekawe z owocami pluł jak nie wiem.
Mielismy dzisiaj też usg bioder, dosłownie z wyjazdem i powrotem do domu zamknęliśmy się w 30 minutach 🤣 przy czym weszliśmy do poradni, był już pusty korytarz, drzwi gabinetu otwarte i byliśmy jako ostatni (a i tak parę min przed czasem 🙈). Nawet mu kombinezonu nie zdejmowałam 🙈 ale wszystko jest git, następne dopiero przed roczkiem pod koniec maja. Też umówiłam na popołudnie, licząc, że znowu nam sie przyfarci 🤣
I bobas ruszył na czworaka parę ruchów do przodu. Zmotywował go pies, próbujący dać mu piłkę 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia, 19:31
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Kasia a tak z ciekawości szczepiłaś ją?
Udało mi się przełożyć młodego do łóżeczka i tak spokojnie spi, że sprawdzam co chwilę czy wszystko ok 🙈 Na razie wychodzi co drugi dzień z sukcesem z nowym łóżeczkiem, trochę żałuję, że nie wzięłam Chicco forever, wygodniej by mi było jakby nadal był w dostawce 😄 -
Współczuję grypy. W tamtym roku przechodziliśmy, ja w ciąży.. masakra. Zdrówka !
Mój mały miał dwa razy bioderka badane jak do tej pory a na następne kazał nam przyjść jak mały będzie miał ponad rok, tak gdzieś w październiku.👦2017 synek
👶26.06.2025 synek