CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Anabbit ja to całkowicie rozumiem. Stać Cię, kupujesz bo masz na to kase i chcesz. Ja nie bieduję, ale to charakter wychodzi 😆od dziecka taka byłam. Moja mama mówiła, że odkładałam sobie np. na słodycze czy cos, a siostra wydawała.
Chciałaś sukienkę za 8k - na pewno wyglądałaś super. Raczej każdy organizuje ten ślub z myślą, że to raz w życiu i można zaszaleć.
Nam znajomi powiedzieli, że woleliby lecieć kilka razy na wakacje w ciągu roku po Europie niż wydać na jedne tyle ile daliśmy za Malediwy. Każdy ma jakieś swoje upodobania.
Anabbit, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Nineq wrote:Anabbit ja to całkowicie rozumiem. Stać Cię, kupujesz bo masz na to kase i chcesz. Ja nie bieduję, ale to charakter wychodzi 😆od dziecka taka byłam. Moja mama mówiła, że odkładałam sobie np. na słodycze czy cos, a siostra wydawała.
Chciałaś sukienkę za 8k - na pewno wyglądałaś super. Raczej każdy organizuje ten ślub z myślą, że to raz w życiu i można zaszaleć.
Nam znajomi powiedzieli, że woleliby lecieć kilka razy na wakacje w ciągu roku po Europie niż wydać na jedne tyle ile daliśmy za Malediwy. Każdy ma jakieś swoje upodobania.
O no właśnie, a ja poza Europą jeszcze nie byłam 🙄
Jezu marzy mi się Tajlandia lub Japonia, ale mój mąż boi się latać 😑😑😑 nie wiem jakim cudem przekonałam go do wakacji na Maderze dwa lata temu 😂
Czekam na relację Kasi z Tajlandii i zamierzam kręcić mężowi dziurę w brzuchu 😅 chociaż ostatnio zaczęłam rozważać Dubaj. Był ktoś? -
Tajlandia ostatnio popularna? Dużo osób widzę, że tam lata. Też czekam na jej relacje.
Japonia też mi się marzy chociaż mój K. marzy teraz o Hawajach i plan jest jako podróż poślubna 😆już obczajam Polaków na miejscu.
W Dubaju tylko na lotnisku byłam. Mój K. był parę lat temu i podobał mu się. Widać bogactwo.
Wujek w tym roku do Chin leci i też zazdroszczę, bo kasa fajna i dużo zwiedzania.
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Anabbit brzmi jak bardzo stabilna ispora baza oszczędnościowa po tym kredycie.
Co do wakacji to osobiście jestem team Europa. Na studiach przez to, że atrzyłam na budżet podróży, potem tak sobie więc też często słyszałam, że w tej cenie mógłby być egzotyczny kierunek, ale mam parę miejsc do których lubię wracać jak taki stary emeryt który ma sentyment
Z dalszych wojaży to chciałabym się wybrać do kuzynki jak Córka będzie mieć kilka lat. Może wtedy po drodze Azja. Fajnie by było. Za dzieciaka był taki plan, ale różne kwestie się potem posypały niestety ..23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍