CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi29 wrote:Ooo Kkk, a masz na oku jakieś tego typu destynacje? Bo mój mąż to właśnie ma podobny gust podróżniczy do twojego i może jest coś fajnego poza Szwecją, Norwegia i Islandią?
Islandia to dla mnie miejsce, w którym mogłabym mieszkać 🙈 byłam 2 razy i muszę tam w końcu wywieźć też niemęża, teraz to i bobasa, więc dopiero jak będzie starszy, bo z małym dzieckiem to byłoby tam ciężko.
A z takich innych miejscówek to marzą mi się Lofoty, obczaj na insta Mikołaja Sondeja, on tam często bywa i teraz jest, więc wrzuca czasem story. Jeszcze na Wyspy Owcze bym chciała, ale to jak już zarobimy dużo pieniędzy 🤣
Blondi29 lubi tę wiadomość
-
Anabbit chyba już wszystko zostało powiedziane! Też mi się skojarzyło z jakąś influencerką 😅 przepięknie!
Ale nie jestem w stanie zrozumieć ciotki, która miała potrzebę żeby Ci powiedzieć o tych włosach 🫣 po coooo
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Też mam taką ciotkę. Co roku kupowała mi ubrania w coraz większym rozmiarze na święta (a miałam co roku ten sam rozmiar xD). Już myślałam że dojdziemy do namiotu, ale wtedy wyszłam za mąż i zostaliśmy zdegradowani do oficjalnego, wspólnego prezentu małżeńskiego xD
Lauraa, Blondi29, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Jezu,myślałam ze jak wrócę z treningu to dzieci będą do spania. O naiwna ja. Później myślałam, ze jak mąż pójdzie na swój trening to mi będzie łatwiej ich ogranąć. O znowu naiwna ja. Chyba sie zmówili, bo nie dają mi żyć. Nie wiem co im dzisiaj. Teraz juz leżą przytleni do siebie i widzę,że oczy im lecą.
Ja sobie tak przemyślałam te imprezy ,i chyba jednak jakbym miała kasę to bym robila impry z pierdolnięciem. -
Karola3xJ:D wrote:Jezu,myślałam ze jak wrócę z treningu to dzieci będą do spania. O naiwna ja. Później myślałam, ze jak mąż pójdzie na swój trening to mi będzie łatwiej ich ogranąć. O znowu naiwna ja. Chyba sie zmówili, bo nie dają mi żyć. Nie wiem co im dzisiaj. Teraz juz leżą przytleni do siebie i widzę,że oczy im lecą.
Ja sobie tak przemyślałam te imprezy ,i chyba jednak jakbym miała kasę to bym robila impry z pierdolnięciem.
Spiesze z odpowiedzią, dzisiaj pełnia 🙃 ja nie musze sprawdzac kiedy jest, po tym jak dzieci śpią widze -
Anabbit, byłam w Dubaju i polecam. Bardzo fajny kierunek na wakacje zimą, bo ciepło a lot krótki. Owszem, widać przepych i bogactwo, a drapacze chmur robią niesamowite wrażenie, ale jest też część miasta, która z luksusem nie ma nic wspólnego. Chyba w żadnym innym mieście nie widziałam tak dużego kontrastu między bogactwem a biedą i było w tym coś bardzo przygnębiającego. Jednak jeśli zostaje się w wakacyjnej bańce, odwiedza tylko insta friendly miejsca i przymyka oko na warunki pracowników, którzy te luksusowe obiekty zbudowali, to tam jest jakby luksusowo. No dobra, wyszło trochę smutno, ale w ogólnym rozrachunku to myślę, że warto zobaczyć 😄 Ja nawet bym wróciła, bo z małym dzieckiem to świetny kierunek.
Kkk77, marzy nam się z mężem Islandia. Nawet ostatnio rozważaliśmy czy dalibyśmy radę wybrać się tam z rocznym dzieckiem, ale jednak poczekamy aż trochę podrośnie. Wózek i zwiedzanie Islandii chyba nie idą ze sobą w parze? 😅 -