CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Margaretka. No noc średnia… obudziła się o 2:30 i za cholerę nie chciała zasnąć ponownie. Rzucała się po ty łóżku jak szalona. Ostatecznie zasnęła, ale nie wiem po jakim czasie, bo jak na złość zegarek mi się rozładował i nie chciałam telefonem jej świecić żeby nie rozbudzić jej totalnie.
A wieczorem też lipa, budziła się co chwilę. My się podjaralismy otwieraniem prezentów, a musieliśmy co 10 minut do niej chodzić 😂 ostatecznie skończyliśmy otwieranie chwile przed północą 😄 -
A co do budżetów na imprezy ja totalnie rozumiem oszczędność. Mówię sobie, że kiedyś dorosnę i dojdę do tego etapu 😂 na razie mam pierdolca na punkcie małej i chciałam bajkowe chrzciny. Roczek też zrobię ksiezniczkowy. Tylko jeszcze nie mam pomysłu gdzie, bo chciałabym coś z opcją na zewnątrz 🤔
Margareetka, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Ta ścianka naprawdę boska, jeszcze w takich pieniądzach to nawet moja ekonomiczna dusza uważa że super biznes

My ścianki nie mieliśmy, bo też liczę każdy grosz przy wykańczaniu mieszkania. A uważam że fajnie się udało z chrzcinami, w ogóle wino mieliśmy jeszcze z wesela i wciąż zostało, chyba prosi się o kolejną imprezę 🤪
Blackapple a gdzie kupowałaś suknię? Kiedyś o wiele taniej było w dama couture, byłam u nich ale tylko żeby przymierzyć i ostatecznie kupiłam używkę. Później tuż po narodzinach małej udało się ją sprzedać na Vinted, czekała na to prawie dwa lata. Ale jakaś dziewczyna kupiła ją totalnie bez żadnych pytań, aż się bałam że ją wyślę i tylko się przejedzie inpostem i wróci -
Werzol wrote:Ta ścianka naprawdę boska, jeszcze w takich pieniądzach to nawet moja ekonomiczna dusza uważa że super biznes

My ścianki nie mieliśmy, bo też liczę każdy grosz przy wykańczaniu mieszkania. A uważam że fajnie się udało z chrzcinami, w ogóle wino mieliśmy jeszcze z wesela i wciąż zostało, chyba prosi się o kolejną imprezę 🤪
Blackapple a gdzie kupowałaś suknię? Kiedyś o wiele taniej było w dama couture, byłam u nich ale tylko żeby przymierzyć i ostatecznie kupiłam używkę. Później tuż po narodzinach małej udało się ją sprzedać na Vinted, czekała na to prawie dwa lata. Ale jakaś dziewczyna kupiła ją totalnie bez żadnych pytań, aż się bałam że ją wyślę i tylko się przejedzie inpostem i wróci
No właśnie w Dama Couture 😀
Tylko to było pod koniec 2020 roku, więc daaawno. -
Też chciałam właśnie poszaleć na chrzciny ale ostatnio mąż wrócił od stomatologa i że ma 3 implanty do zrobienia xd także mi się słabo zrobiło i zrezygnowałam ze ściankiAnabbit wrote:A co do budżetów na imprezy ja totalnie rozumiem oszczędność. Mówię sobie, że kiedyś dorosnę i dojdę do tego etapu 😂 na razie mam pierdolca na punkcie małej i chciałam bajkowe chrzciny. Roczek też zrobię ksiezniczkowy. Tylko jeszcze nie mam pomysłu gdzie, bo chciałabym coś z opcją na zewnątrz 🤔
-
Ja sie nie bawię w balony i kwiaty. Szkoda kasy i planety.
Na ślub kwiaty były takie jakie sala dała . Ale to były grosze za to.
Bukiet sama robiłam z kwiatów z tesco. Kiecka 100 zł,buty 50 zł,fryzura,makijaż sama. Tort byl z mojego przepisu jaki robilam na imprezy innym. Z tym ze piekła go kuzynka wtedy. Ogólnie oszczędnie ale no ja skromna jestem.
Byłam z młodym na eeg,wytrzymał dzielnie. Ale zmarzliśmy okropnie -