Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Mojemu szczerbatemu dziecku przebiły się dwa zeby. Może dlatego wczoraj wieczorem było taką jęczybułą.
    Może przestraszył się jak mówiliśmy, że sztuczną szczękę mu kupimy 🤔
    Gratulacje zębów!
    To już tylko moja została szczerbatą? 😅

Mnie dziś migdałek nawala prawy i gardło po tej stronie, poza tym nic więcej. Ciekawe jak to się rozwinie

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq gratulacje! 🥳

Dzieciaki bez gorączki, córka się dobrze czuje, młody nadal dużo jęczy, pręży się, płacze i co chwilę chce spać. Ale nie wiem co go boli, kaszlu nie ma, katar też niespecjalny. Może brzuch standardowo.

Ja też bez gorączki, z brzuchem trochę lepiej. Mąż ma gorączkę, ale dopiero wczoraj źle się poczuł, u nas te dwa dni były najgorsze więc pewnie pojutrze mu się polepszy.

Żeby tylko młody przestał choć trochę jęczeć, bo nawet nie mam jak czegoś ogarnąć w chacie do jedzenia 🫩 noszę go od szóstej cały czas

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Tym razem lecimy do Reggio di Calabria dokładnie na 4noce 😀

W tym regionie tropea jest super bazą

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyjemy xd

Młody w nocy miał skoki do 40st, ale udawało się zbijać do zawrotnych 37,5-38, zaczął kaszleć, więc wjeżdża nebudose. Kaszel sprzedał też mi 🤡
    Teraz w ciągu dnia ma nieźle, 37,5 to był max, jest zadowolony, uśmiechnięty, bawi się i gada jak najęty, może te przeciwwirusowe zaczęły działać. Zobaczymy jak następna nocka.
    Do kompletu Stary ma 39 xD

Także najlepiej czuję się pies, ja w sumie nienajgorzej, bo mam sam kaszel, test mi też wyszedł ujemny 🫠

Btw bobas obudzony o 23 na leki był w wybornym nastroju i jakby tylko mógł to bawiłby się w najlepsze xD ten najgorszy skok temp miał ok 3 w nocy 😵‍💫

age.png
‹‹ 2622 2623 2624 2625 2626
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ