CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje zębów!Nineq wrote:Mojemu szczerbatemu dziecku przebiły się dwa zeby. Może dlatego wczoraj wieczorem było taką jęczybułą.
Może przestraszył się jak mówiliśmy, że sztuczną szczękę mu kupimy 🤔
To już tylko moja została szczerbatą? 😅
Mnie dziś migdałek nawala prawy i gardło po tej stronie, poza tym nic więcej. Ciekawe jak to się rozwinie -
Nineq gratulacje! 🥳
Dzieciaki bez gorączki, córka się dobrze czuje, młody nadal dużo jęczy, pręży się, płacze i co chwilę chce spać. Ale nie wiem co go boli, kaszlu nie ma, katar też niespecjalny. Może brzuch standardowo.
Ja też bez gorączki, z brzuchem trochę lepiej. Mąż ma gorączkę, ale dopiero wczoraj źle się poczuł, u nas te dwa dni były najgorsze więc pewnie pojutrze mu się polepszy.
Żeby tylko młody przestał choć trochę jęczeć, bo nawet nie mam jak czegoś ogarnąć w chacie do jedzenia noszę go od szóstej cały czas -
Margareetka wrote:Tym razem lecimy do Reggio di Calabria dokładnie na 4noce 😀
W tym regionie tropea jest super bazą23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Żyjemy xd
Młody w nocy miał skoki do 40st, ale udawało się zbijać do zawrotnych 37,5-38, zaczął kaszleć, więc wjeżdża nebudose. Kaszel sprzedał też mi 🤡
Teraz w ciągu dnia ma nieźle, 37,5 to był max, jest zadowolony, uśmiechnięty, bawi się i gada jak najęty, może te przeciwwirusowe zaczęły działać. Zobaczymy jak następna nocka.
Do kompletu Stary ma 39 xD
Także najlepiej czuję się pies, ja w sumie nienajgorzej, bo mam sam kaszel, test mi też wyszedł ujemny 🫠
Btw bobas obudzony o 23 na leki był w wybornym nastroju i jakby tylko mógł to bawiłby się w najlepsze xD ten najgorszy skok temp miał ok 3 w nocy 😵💫 -