Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza ta angina to w sumie najlepsza opcja z tego szerokiego wachlarza chorób😅 Gratuluję dobrego wyboru!

Elza1234 lubi tę wiadomość

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęście w nieszczęściu że mam ropny nalot tylko na prawym migdałku, ale no i tak się czuję jak kupa
    Stresuje się bardzo żebym tylko małej nie zaraziła. Już wczoraj jej nie całowałam ale kurde cholera wie od kiedy zarażam :/
    Dużo zdrowia i dla was. Niech już ta wiosna przyjdzie :(

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Elza ta angina to w sumie najlepsza opcja z tego szerokiego wachlarza chorób😅 Gratuluję dobrego wyboru!
    Właśnie dziś to samo pomyślałam, że no mniej to zaraźliwe jednak niż grypa czy coś innego wirusowego.
    Wg zostawiłam 200 zł w aptece xD nawet antybiotyk był 100% płatny

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy olałam wczoraj pierwszy raz posprzątanie po spaghetti, że zrobię to jutro z rana i jest awaria że nie ma wody w kranie w całym Wrocławiu i nie pamiętam kiedy ostatnio była podobna awaria tej skali, a oczywiście później przychodzą goście? Być może. Dobrze, że zdążyłam zmyć jogurt z dziecka po śniadaniu

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam do neuroga po leki na tą neuralgię a tej zasraniec nie dał mi leków bo kp. Cały świat zażywa te psychotropy przy kp i jest okej ale mi akurat nie zapisze bo nie wolno. Ja jebie co za lekarz. Pozostaje mi odrąbać sobie głowę, bo ten ból doprowadza do obłędu

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dozie jest nadal Laktowit w normalnej cenie jak coś

age.png
‹‹ 2624 2625 2626 2627 2628
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ