CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęście w nieszczęściu że mam ropny nalot tylko na prawym migdałku, ale no i tak się czuję jak kupa
Stresuje się bardzo żebym tylko małej nie zaraziła. Już wczoraj jej nie całowałam ale kurde cholera wie od kiedy zarażam
Dużo zdrowia i dla was. Niech już ta wiosna przyjdzie
-
Właśnie dziś to samo pomyślałam, że no mniej to zaraźliwe jednak niż grypa czy coś innego wirusowego.Karola3xJ:D wrote:Elza ta angina to w sumie najlepsza opcja z tego szerokiego wachlarza chorób😅 Gratuluję dobrego wyboru!
Wg zostawiłam 200 zł w aptece xD nawet antybiotyk był 100% płatny -
Czy olałam wczoraj pierwszy raz posprzątanie po spaghetti, że zrobię to jutro z rana i jest awaria że nie ma wody w kranie w całym Wrocławiu i nie pamiętam kiedy ostatnio była podobna awaria tej skali, a oczywiście później przychodzą goście? Być może. Dobrze, że zdążyłam zmyć jogurt z dziecka po śniadaniu
-
Poszłam do neuroga po leki na tą neuralgię a tej zasraniec nie dał mi leków bo kp. Cały świat zażywa te psychotropy przy kp i jest okej ale mi akurat nie zapisze bo nie wolno. Ja jebie co za lekarz. Pozostaje mi odrąbać sobie głowę, bo ten ból doprowadza do obłędu
-