CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet nie jestem w stanie powiedzieć czy miał jakieś oznaki przebijania sie, bo i tak ma podwyższoną temperaturę 🙈 ogólnie między 12 a 18 miał idealnie 36,6, dopiero teraz miał powtórkę ibuprofenu, bo miał 38,3.
Z kiepskich info to zrobił 2 brzydkie kupy, zielone (chociaż to chyba przez żelazo w laktowicie ma taki kolor) ale też wodniste 🥴
A tyle z tego laktowitu, że stoi nam już na półce kendamil, bo laktowitu nigdzie nie ma, zostały nam 2 małe puszki. Na stronie producenta jest ograniczenie ilości zamówień, mi się ta strona nawet nie otwiera 😒 mam już dosyć tych mlek wszystkich. -
Kkk, u mojego nie było gorączki. Nawet nie wiemy czy stękanie wczoraj było od zębów, bo dziś to samo robił. Także raczej bezobjawowo wyszło.
Laktowit, Kendamill, Mamilac - najpopularniejsze obecnie mleka więc cała trójca może mieć problemy z dostępnością albo cenami w kosmos.
Dopóki mam partie Bebilonu dobre to nie zmieniam. Mam nadzieję dociągnąć na nim do końca picia MM. A fajnie młody ostatnio pije 2x210ml. Trzy noce bez jedzenia ciągnie... jak tak mu dobrze idzie to mam nadzieję, że ogarnął, że w nocy się nie je. Bo już mnie stresowało jak go około roku odstawiać 🙈
Jezu, Karola, poleciałabym się wykąpać z obrzydzenia😣 -