CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chleb też dawałam do pociumkania, kawałek bez skórki, z masłem albo hummusem. Ostatnio dostał kawałek domowej pizzy z serem 😅
Karola córka dziś lepiej, nawet podniosła się z łóżka i rysowała. Młody bez zmian, rośnie mu temperatura do 38. Dużo płacze i chce być na raczkach, zasypia co chwilę. Wymiotuje po tym leku, chyba mu więcej nie podam bo tak to chociaż ma mleko moje w żołądku, nie chcę żeby się odwodnił... Chlusta jak szalony
Ja bez zmian, zjadłam jogurt o 10 i próbuję nie zwymiotować 🙄 ale muszę zacząć coś jeść, bo zaraz mleko stracę jak tak dalej pójdzie. A męża właśnie zaczęło brać, więc powodzenia dla nas w nocy bez żadnego zdrowego dorosłego xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:22
-
Co do chleba to też daje taki jak sama jem, czasem sam, czasem posmarowany masłem, wczoraj mu zrobiłam pastę jajeczną. Skórki też mu już daje od kilku dni, uznałam, że jak sobie radzi z rollsem to ze skórką też da radę.
Dzisiaj wspólnie ze mną jadł bulkę, tak sobie odrywaliśny po kawałku, co prawda więcej niż on zjadł to dostał pies, bo mu rzucał na podłogę 😅
W ogóle mam dziwnego psa, nie chce jeść jajka jak młodemu upadnie 😄 -