Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • kasssia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit, u nas też brak czworaków, ćwiczymy z fizjo ale już się tak nie stresuję po tym jak pierwsza córka zaczęła raczkować po roczku.

Ja tych gotowców jakoś nie trawię, zwykle mają jakieś cuda w składzie.

Piszecie o tym hpv, ja nawet nie wiem gdzie mogłabym iść do ginekologa na NFZ u siebie 🤣

age.png

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasssia wrote:
    Anabbit, u nas też brak czworaków, ćwiczymy z fizjo ale już się tak nie stresuję po tym jak pierwsza córka zaczęła raczkować po roczku.

Ja tych gotowców jakoś nie trawię, zwykle mają jakieś cuda w składzie.

Piszecie o tym hpv, ja nawet nie wiem gdzie mogłabym iść do ginekologa na NFZ u siebie 🤣

Na IKP możesz umówić się na ten test hpv na NFZ :) wejdź w badania profilaktyczne, będziesz miała do wyboru ginekologów na NFZ którzy to zrobią

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:51

kasssia lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    https://www.lidl.pl/p/lupilu-bluza-niemowleca-z-organicznej-welny-merynosow/p100392877006?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sho-sea_pmax_fash_os-season_push_ecm_shop_nf_sl_160226-050426_pl&utm_content&utm_term&cid=23562366656&gad_source=1&gad_campaignid=23562371699&gbraid=0AAAAAC6dBZXwORju5bB1F4oIPh-FNa7Od&gclid=CjwKCAiA2PrMBhA4EiwAwpHyC_ud64fZmQnft_GykoVzPZ25kKZ25wABiCDMuQpUs420pGnRBsygKBoCEXMQAvD_BwE&original_ref=https:%2F%2Fwww.google.com%2F

:)
    Dziekuje! ♥️

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XD ja myślałam że wy o kurtce dla dorosłego mówicie 😅
    Bo to to widziałam ale już mam różne kurtki dla małej w spadku i się nie skupiłam 🙈

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza kurde jakbyś znalazła w takiej cenie dla dorosłego to wrzucaj 😀

Boże mój syn serio nie ma litości dla moich cyców, jak nie gryzie to ćwiczy na nich joge...łącznie ze stawaniem na głowie 🙈

age.png
‹‹ 2638 2639 2640 2641 2642
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ