CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupilam robota dreamy najtanszy a najbardziej wydajny co odkurza i mopuje. Po jedzeniu pewnie by nie domyl ale na codzień mnie ratuje szczególnie że z moja ręką dyson pionowy od razu mnie męczy.
Tez wasze dzieci niedojadają butelki? Do tej pory był żarłok jakbym wlała 200 to by jadł za każdym razem a teraz zostawia 30ml 50ml czasem to dużo. Nie wiem czy się szybko nudzi piciem czy już nie potrzebuje tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:42
-
U nas teraz przez zęba jest ogólnie bunt na jedzenie i widzę że ma mniejszy apetyt. Miała takie 2 dni że wg odrzuciła mi stałe jedzenie i tylko mleko, a teraz jakos właśnie mniejsze porcje jeKatikat wrote:Ja kupilam robota dreamy najtanszy a najbardziej wydajny co odkurza i mopuje. Po jedzeniu pewnie by nie domyl ale na codzień mnie ratuje szczególnie że z moja ręką dyson pionowy od razu mnie męczy.
Tez wasze dzieci niedojadają butelki? Do tej pory był żarłok jakbym wlała 200 to by jadł za każdym razem a teraz zostawia 30ml 50ml czasem to dużo. Nie wiem czy się szybko nudzi piciem czy już nie potrzebuje tyle... -
A ile ma stałych posiłków? Mój mając do wyboru mleko a jakiś stały posiłek, wybierze to drugie. Mleko jest tylko 2x dziennie i żeby dokończył butlę, potrzebuje żebym to ja ją trzymała, a on zabawkę.Katikat wrote:No to zrozumiałe u nas jeszcze to nie zeby
-