Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    O,jak wcześniej nie mogłam dodac postu tak teraz idą podwojnie? 🤣

Czy są tu na grupie mamy brunetki/szatynki/ciemny blond? 😃
    Od 13 lat rozjasniałam sobie włosy na jaśniutki blond. W ciązy przestałam,duzo mi odrosły moje (mam taki ciemniejszy kolor) i stwierdziłam że wracam do natury,resztę blondu przemalowałam żeby pasował do mojego naturalnego.
    I teraz mam problem,bo żaden mój róż (makijaż) mi nie pasuje i wyglądam no tragicznie 😅
    Czy mamy nie blondynki mają coś do polecenia ?😅
    Ja mam taki typowy mysi blond i używam palety z dr Ireny Eris i spoko moim zdaniem wyglądają te kolory na mojej twarzy. Częściej się konturuje na mokro to mam ten płynny bronzer z Charlotte w kolorze napiszę ci jak dziecko skończy na mnie spać i roz z douglasa w kolorze Pink Obsession. Rozswietlacza tylko nie mogę sobie znaleźć, a ten z Ireny mi się nie podoba. Tusz do rzęs mam brązowy. Game changer

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas szykuje się niezła noc. Mała płakała dziś od 12:00, tak się splakała, że aż dostała plam na twarzy. Nie mogłam jej uspokoić. Po dwóch i pół godziny zasnęła i tak śpi do teraz. Nie budzę jej. Najwyżej przetańczę z nią noc. Coś jej ewidentnie jest. Jakaś nieswoja

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka ja używam różu w płynie z eveline Eveline Cosmetics Wonder Match róż i pomadka w płynie 02, 4,5 ml | hebe.pl https://share.google/8fTSayAHQSgZ2waeH

Bardzo go lubię, fajnie się blenduje.

Po 6tym miesiącu nasza gastrolog uważa, że przyrosty powinny być ok. 500g na miesiąc.

Ja nie wiem czy to odwaga, czy głupota taka mała różnica wieku 🙈🙈

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Truskawka ja używam różu w płynie z eveline Eveline Cosmetics Wonder Match róż i pomadka w płynie 02, 4,5 ml | hebe.pl https://share.google/8fTSayAHQSgZ2waeH

Bardzo go lubię, fajnie się blenduje.

Po 6tym miesiącu nasza gastrolog uważa, że przyrosty powinny być ok. 500g na miesiąc.

Ja nie wiem czy to odwaga, czy głupota taka mała różnica wieku 🙈🙈

Z perspektywy bobasa na pewno super, ja mam taką z siostrą (jestem z połowy lipca, ona z końca grudnia kolejnego roku), no i właściwie całe życie mamy super kontakt.

age.png
‹‹ 2649 2650 2651 2652 2653
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ