CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam taki typowy mysi blond i używam palety z dr Ireny Eris i spoko moim zdaniem wyglądają te kolory na mojej twarzy. Częściej się konturuje na mokro to mam ten płynny bronzer z Charlotte w kolorze napiszę ci jak dziecko skończy na mnie spać i roz z douglasa w kolorze Pink Obsession. Rozswietlacza tylko nie mogę sobie znaleźć, a ten z Ireny mi się nie podoba. Tusz do rzęs mam brązowy. Game changerTruuskaawka wrote:O,jak wcześniej nie mogłam dodac postu tak teraz idą podwojnie? 🤣
Czy są tu na grupie mamy brunetki/szatynki/ciemny blond? 😃
Od 13 lat rozjasniałam sobie włosy na jaśniutki blond. W ciązy przestałam,duzo mi odrosły moje (mam taki ciemniejszy kolor) i stwierdziłam że wracam do natury,resztę blondu przemalowałam żeby pasował do mojego naturalnego.
I teraz mam problem,bo żaden mój róż (makijaż) mi nie pasuje i wyglądam no tragicznie 😅
Czy mamy nie blondynki mają coś do polecenia ?😅 -
U nas szykuje się niezła noc. Mała płakała dziś od 12:00, tak się splakała, że aż dostała plam na twarzy. Nie mogłam jej uspokoić. Po dwóch i pół godziny zasnęła i tak śpi do teraz. Nie budzę jej. Najwyżej przetańczę z nią noc. Coś jej ewidentnie jest. Jakaś nieswoja
-
Truskawka ja używam różu w płynie z eveline Eveline Cosmetics Wonder Match róż i pomadka w płynie 02, 4,5 ml | hebe.pl https://share.google/8fTSayAHQSgZ2waeH
Bardzo go lubię, fajnie się blenduje.
Po 6tym miesiącu nasza gastrolog uważa, że przyrosty powinny być ok. 500g na miesiąc.
Ja nie wiem czy to odwaga, czy głupota taka mała różnica wieku 🙈🙈 -
Margareetka wrote:Truskawka ja używam różu w płynie z eveline Eveline Cosmetics Wonder Match róż i pomadka w płynie 02, 4,5 ml | hebe.pl https://share.google/8fTSayAHQSgZ2waeH
Bardzo go lubię, fajnie się blenduje.
Po 6tym miesiącu nasza gastrolog uważa, że przyrosty powinny być ok. 500g na miesiąc.
Ja nie wiem czy to odwaga, czy głupota taka mała różnica wieku 🙈🙈
Z perspektywy bobasa na pewno super, ja mam taką z siostrą (jestem z połowy lipca, ona z końca grudnia kolejnego roku), no i właściwie całe życie mamy super kontakt.
-