CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola, a ma jakąś wysypke? To by była moja pierwsza myśl23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Cel95 wrote:Jutro mamy fizjo bo martwił mnie brak czworakow i to pelzanie na rannego żołnierza nadal
Zgadnijcie kto właśnie wszedł w czworaki 😆
Cieszy mnie to bo z nas nikt tego nie robił i mamy jakieś tam skoliozy i inne takie, a czytałam, że to może mieć związek
Gratulacje czworaków 🥳
Moja dzisiaj zaczęła próby wstawania przy czymś 😅 Raz jej się nawet prawie udało,bo ustała zgięta w pół w basenie 🫣 -
Anabbit wrote:Wysłałam Ci na priv na messengerze to sprawdź sobie spam czy zakładkę inne
Uuła
Faktycznie naprawde słabo to wygląda. Jakby zszyła byle jak na szybko,bo opóźnienie ma.
Ja też zamówiłam ten model ale z innego materiału,ciekawe jak bedzie wyglądać u mnie.
Jak nie wyśle do piątku to będe pisać że chce zwrot pieniedzy i rezygnuje,bo to przesada. I tak już po terminie jest...
Edit. W sumie nie wiem czemu tu Ci odpisałam a nie na messenger. Chyba z przyzwyczajenia 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca, 21:03
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Nineq wrote:Mam od kilku tygodni tak nieśpiące dziecko, że tragedia. Czekam na zmianę czasu, może zamiast 5.30 obudzi się raz 6.30 i nie ogarnie zmiany.
Pzu jak nie znajdzie mi lekarza to pozwalają na prywatną wizytę i zwracają mi całość. Tylko dentysta zniżka 30%. To dużo zależy jakie warunki wynegocjuje firma. Jak młody skończy rok to go dopisze któreś z nas, bo mają fajne opcje dla dzieci i właśnie te wizyty domowe.
U nas to samo… codziennie pobudka o 5:30. Niezależnie czy pójdzie wcześniej spać czy później. Także przyłączam się do oczekiwania na zmianę czasu -
Truuskaawka wrote:Uuła
Faktycznie naprawde słabo to wygląda. Jakby zszyła byle jak na szybko,bo opóźnienie ma.
Ja też zamówiłam ten model ale z innego materiału,ciekawe jak bedzie wyglądać u mnie.
Jak nie wyśle do piątku to będe pisać że chce zwrot pieniedzy i rezygnuje,bo to przesada. I tak już po terminie jest...
Edit. W sumie nie wiem czemu tu Ci odpisałam a nie na messenger. Chyba z przyzwyczajenia 😅
No dla mnie to nie jest akceptowalna jakość produktu. Nawet na vinted tego nie wystawię, bo przecież to wygląda jak czepek kąpielowy po założeniu xD -
Co do lekarzy, robię maraton w tym tygodniu. Młody nie chce nic jeść… ciągle wszystko wypluwa a jak jest grudka to od razu odruch wymiotny. Do tego brak czworaków i jakiś blady 🥲 także od jutro maraton pobrania krwi, fizjo i neurologopedy. Troche się podłamałam, bo z tym jedzeniem już było lepiej a teraz znowu coraz gorzej. I widać że brakuje mu kalorii bo mi się budzi w nocy na dwie duże butle mleka.
-
Karola3xJ:D wrote:Kurwa. Zamówiłam chusteczki z babymam. Przed wczasami. Na tym Cyprze wycierałam ją nimi,z piasku tez. I teraz przyszedł alert,ze jest w nich jakaś niedozwoloną substancja. A mam tą partię.
Przeraża mnie to że co chwilę widzę jakiś alert związany z rzeczami dla dzieci -
Cel95 wrote:Jutro mamy fizjo bo martwił mnie brak czworakow i to pelzanie na rannego żołnierza nadal
Zgadnijcie kto właśnie wszedł w czworaki 😆
Cieszy mnie to bo z nas nikt tego nie robił i mamy jakieś tam skoliozy i inne takie, a czytałam, że to może mieć związek
Widzę, że nieźle motywacja dla małej wjechała z tą wizytą u fizjo, gratki 😅 -
Anabbit wrote:No dla mnie to nie jest akceptowalna jakość produktu. Nawet na vinted tego nie wystawię, bo przecież to wygląda jak czepek kąpielowy po założeniu xD
Nawet nie jak kąpielowy tylko jak czepek co czarnoskóre kobiety zakładają na swoje włosy 😅
-
Wspolczuje tych chusteczek. Masakra z tymi produktami. Był alert o rowerek balansowy nawet.
Co di fotelika to Emerald fajny wysuwana baza i obrotowa w każdą stronę mega ułatwia operowanie takim klocem ale jak mlody zaśnie i skręcamy mocno to mu leci glowa do przodu tak mocno.. nie podoba mi się to.
Mamy równo 9 mcy szok i niedowierzanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca, 22:01
-
Karola3xJ:D wrote:Laura to trzymam kciuki za diagnostykę.
Annabit ja tez chce zobaczyć o co chodzi z tą czapką..tak to opisujesz ,ze chcę no😅
To wygląda doslownie tak. Tylko ładniejszy materiał 😅
https://zapodaj.net/plik-yPfpGpxdj5
Elza1234, Anabbit, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Truuskaawka wrote:To wygląda doslownie tak. Tylko ładniejszy materiał 😅
https://zapodaj.net/plik-yPfpGpxdj5
O cie panie
To w pepco ładniejsze turbany były ostatnio po 10 zł 😆😅 -
Elza1234 wrote:

O cie panie
To w pepco ładniejsze turbany były ostatnio po 10 zł 😆😅
Kupiłam te z pepco swojej żeby cokolwiek miała na tej głowie póki nie przyjdą te czapki. I w porównaniu do tego Anabbit to pepcowe są cudowne 😅
Anabbit lubi tę wiadomość

miałam kilka dla córki i zawsze było jej wygodnie